Привет от едни завърнали се селянчета!Една седмица при мама и тати ми се отрази чудесно, а Марина.......... оооооооооо тя е едно ново бебе. Спокойна, пее много, крещи и се хили. Времето беше прекрасно и тя беше по цял ден навън. Влизаше в къщи само за хранене. Открихме че има нова страст - листенцата. По цял ден може да им пее и гука.
Ето малко снимчици от ваканцията ни http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=13822&id=100000413958763
Снощи спа непробудно и сега пак кърти до мен на дивана
. Дано е все така и занапред. Признавам, че още не съм изчела темата, но нямах търпение да се обадя.
Дани - много се радвам че сте махнали гипса и всичко е наред.

Литъл рабит - много ми хареса уреда за готвене на пара. Все още ли си доволна? Много добре се връзва и с моята диета и с тази на мъжо ми

Куин - и ние сме с такава количка. Разкажи за чадърчето като дойде! И аз бих предпочела да имам, защото е трудно докато стигна до парка!
Сиси - аз давам вече трета опаковка Биогая - педиатърката знае, но не ми е казала да спра
. Ние минахме от седмица на розов Хип - гласувам с две ръце "за". Много ми харесва! И вече не ака в тъъъмно зелено! За обличането - и мен ми се щеше тези дни да я съблека по къс ръкав (беше 26-28 градуса в моя роден град). Ама все пак ме достраша и я оставях по боди с дълъг ръкав и три-четвърто панталонче!

Само за прически

А като сложим късия ръкав и ръцете ще мажем вече 

затова на ам най-добре.