Are you watching Supernatural?

• 27 113
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
Злата, цял ден ви чакам да се появите и аз се чудя каква е тази тишина? Всички ли сте толкова потресени от последния епизод, че е трябвало да го гледате пак и пак преди да дойдете да коментирате в темата Grinning
Снимката е чудничка - само да й изнамериш и горната част, плийз, щото то устни, устни, ама някои от нас и очи обичат. Wink
(Шегувам се! Hug ) Мерси за фотоса - към края на седмицата може и да го направя тапет. Сега съм на "пиратска" вълна. Grinning

# 256
Dana Scully, ето допълнението    bouquet  bouquet  bouquet

П.П. Ето тази съЩо е много  ......  Heart Eyes , а тук ..........  Crazy ...... отивам да си лягам  Whistling

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 00:00 от bicho malo

# 257
Bicho malo, мерси за снимката Hug. Simple Smile

# 258
Dana Scully,
Колко ме обичаш? Специално за теб - ЦЪК!

# 259
  • В средата на времето

Аз няма да казвам, на какво ми прилича от толкова близо стичащата се вода по лицето на Дженсън Crazy Laughing Снимки с голяма резулюция - страхотно! Heart Eyes...но не винаги бих добавила, не винаги Crazy  Grinning

Добро утро от мен  bouquet

# 260
Добър ден!

Аз няма да казвам, на какво ми прилича от толкова близо стичащата се вода по лицето на Дженсън Crazy Laughing Снимки с голяма резулюция - страхотно! Heart Eyes...но не винаги бих добавила, не винаги Crazy  Grinning
Брей, че и придирчива! Хайде специално за теб един сух Дженсън.  Wink

И още едно клипче от The Devil You Know.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 10:47 от Злата с метлата

# 261
Злата, и аз искам да видя сух Дженсън, ама неЩо не се отваря ....  Sad

# 262
Здравейте, брей че дискусия породил нашия мокър патрон Grinning А Самито като го къпехме всеки ден миналата седмица, никой не мрънкаше Mr. Green Мерси за снимката от Импала, Hug не знам до кога ще я обичам, но не е зле да сподели от кои сайтове намира снимките с HD, защото много й се удава Simple Smile
Сухият Дженсън и на мен не ми се отваря, Злата моля да предприеме нещо Simple Smile  

Клипчето от "Дяволът, който познавате" (първото) ме срази - голям смях като видях как са нахлупили торбата на главата на този Grinning Grinning

# 263
Предприех. Ето пробвайте пак - сух Дженсън.

# 264
Ауууу, пак ще вия! Grinning Много, много готина снимка, даже не я бях виждала, което си е новина, като се има предвид, че вече ме е срам да си отворя папката, в която кътам Дженсъновите снимки - бройката им заплашва да надмине броя на снимките, които имам със собственото ми мъж! Simple Smile   help

Мерси на Злата!! bouquet

# 265
даже не я бях виждала, което си е новина,

Ау, Дейна, бива ли такова нещо, бе жена, аз даже съм я виждала стотина пъти тая снимка, дето не съм му фенка Naughty Joy
Да вземеш да се стегнеш и без повече такива пропуски Joy

# 266
Ау, Дейна, бива ли такова нещо, бе жена, аз даже съм я виждала стотина пъти тая снимка, дето не съм му фенка Naughty Joy
Да, бе, видя се колко не си му фенка  Wink  Laughing Всичките снимки му знаеш наизуст.  Mr. Green Дръж, Хърли!  Twisted Evil

# 267
Да, бе, видя се колко не си му фенка  Wink  Laughing Всичките снимки му знаеш наизуст.  Mr. Green Дръж, Хърли!  Twisted Evil

Хехе - тъкмо щях да изкоментирам, че Фейчето май тайно вечер поглежда и по малко снимки на Дженсън, за което техния патрон трябва да вземе спешни мерки и Злата ме превари Mr. Green. Simple Smile

# 268
  • В средата на времето

Joy На това му се вика любознателност Mr. Green

Злата,   bouquet за подсушения Дженсън  Grinning Красотен както винаги Heart Eyes Не съм придирчива, просто тази вода изобщо не ми прилича на вода от близо Crazy

# 269
Писах преди, ще напиша пак... Снимките са от най-различни сайтове, които бясно прерових в началото на 2007, когато открих сериала. Във fanpop бяха вече доста, но за 3-4 дена успях да ги прегледам. После открих supernatural-bg, в който обаче отдавна няма нови неща. От там са повечето промо снимки – обичам andreas-ri (мъж ли е, жена ли е, не знам, но няма значение – всичко в името на манията ми). Сваляла съм и от разни в livejournal, но не съм запазвала линковете – там като тръгнеш... край няма.
Заявявам че не съм влизала в нито един от сайтовете, посветени специално на Дженсън ‘Аклийз’ или Джаред ‘Падалечки/цки’. Не че нямам и такива снимки, поне най-популярните, но са много по-малко, защото харесвам Дийн и Сам, но не и Дженсън и Джаред. Изглеждат еднакво, естествено, но Дженсън например ми е много конвенционален, ‘пуловерест’, конформистки (не знам дали има такива думи на български, но ги има в езика, който често говоря). С Джаред е обратното – много по-освободен е отколкото в сериала, даже на моменти прeминава границата – тук дори на мен ми става неудобно. Сигурно затова и нямам проблем с (кандидат-)съпругите им, но Ана... направо ми идва я разкъсам – оскверни ‘ме’ с тази ръка на стъклото...

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 15:02 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт