Are you watching Supernatural?

• 26 992
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Ако имате време прегледайте този сайт да видите как се справят руските ни "колежки"  Laughing Точат по-големи лиги от нас по момчетата. А коментарите им са усмъртителни. Намерих си занимание за следващите седмица-две докато го прегледам.
Специален поздрав за мараканките - http://jessdiary.diary.ru/p90650801.htm#more1
И за градинарките - http://jessdiary.diary.ru/p61099799.htm#more1

# 511
  • В средата на времето
Злата, намери ми занимание за тази вечер Laughing 10х   bouquet

Ето на тези двете много ми хареса начи... Whistling

- едно мило се е засмихнал тук... Heart Eyes

Да си кажа, че серията още не съм я изгльодала, но хвърлях по едно очо от гор', от гор' на коментарите ви Grinning Тази вечер ще имам среща с The Death Simple Smile

# 512
  • София

hahaha hahaha hahaha вижда ли ли сте тази снимчица Simple Smile това отзад е Джаред  Joy

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 22:37 от Angel_Dust

# 513
  • # супернатурална #
Ах, не! Каква е кокона Joy

# 514
# 515
  • В средата на времето
Изгледах серията Grinning Хареса ми Peace Смърт беше жесток! Какво силно присъствие само за 5 минути. Страхотен избор на актьор, суперска игра Heart Eyes

Aз пак изгледах сцената със Смърт и Дийн. Не мога да му се нарадвам на последния конник Grinning...всички ги е страх от Смърт, дори и тези дето вече веднъж са умиргали...  Simple Smile На Дийн му се изпари самоувереното бърборене Crazy...и когато Смърт ти каже "яж", ядеш, дори и гърлото ти да е свито. Mr. Green

Ах, не! Каква е кокона Joy

...и така му тича розовко Laughing

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 23:21 от Izida

# 516

hahaha hahaha hahaha вижда ли ли сте тази снимчица Simple Smile това отзад е Джаред  Joy

Ако не ми беше казала, никога не бих се сетила. Ама е една .... както каза Галчето ..... кокона  Joy Joy Joy

Злата, наистина ми намери занимание за седмици наред .......  Hug  bouquet Аз си го харесах ето тук

Да ви се "похваля", днес най накрая гледах "My Bloody Valentine" ........ като излкючим слабия сценарий, играта и т.н. най се разочаровах от това че Дженсън се оказа лошия. Но най се радвах и на неговото участие ...... (аз и заради него го гледах де )

# 517
  • # супернатурална #
Ами аз... след снимката на Злата...освен да ходя да си лягам Laughing

# 518
galina76, сладки сънища  Grinning

Джаред много сладък с тез опашлета Simple Smile, нямаше да позная, че е той

За първите 5 снимки от линка, който Злата е дала, в коментарите пише, че били неприлични, та се загледах и хм....вие намирате ли нещо неприлично, щот аз май съм на мнението на рускините Embarassed

Лека нощ!

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 23:50 от DESTIEL (ненаситница)

# 519
Ауу, остави ви човек един следобед, за да пропътува половин България и вие напускате снимки и коментари за цяла седмица напред! Grinning Мерси за страхотния руски сайт, изнамерен от Злата, за пореден път припадах на огромните снимки от най-най-любимата ми Джансънова фотосесия с бялата ризка (и тези от промото на Смолвил) Simple Smile Страхотни са руските ни "колежки" и вярно точат по-гоелми лиги и от нас. Mr. Green
Джаред на снимката с розовите фибички хич и нямаше да го позная! Joy hahaha Вярно му тича розовко! Mr. Green
А след снимката за "лека нощ", не знам на коя от нас нощта ще е лека - нито градинарките, нито мараканките са пожалени във фотото Wink Mr. Green.
И аз като Изи да кажа, че от епизода най-ми хареса момента с диалога между Смърт и Дийн - много силно го бяха представили и го връщах два пъти да го гледам. Pestilence малко бързичко го затриха и като го гледах за сефте си викам: "Сега ако и Смърт убият и тотално се отказвам от сценаристите - Как можеш да убиеш самата Смърт?", но Крипке и компания не ме разочароваха - страхотен избор и на актьор и на сценаристка стратегия. Жално ми е малко, че другия епизод сигурно ще затрият Самчо (след драматична схватка Лу-Сам, на която изхода няма да е ясен - ей така за съспенс), а в шести сезон, вместо да си ловуват stuff, Дийн пак ще трябва да се занимава с последиците от Апокалипсиса и да измъква сладкия з***к на брат си от клетката на Сатаната. Wink Е, каквото и да измислят, ще се гледа, въпроса е защо ни лъгаха, че с.6 няма да е за Апокалипсиса. Simple Smile

# 520
За първите 5 снимки от линка, който Злата е дала, в коментарите пише, че били неприлични, та се загледах и хм....вие намирате ли нещо неприлично, щот аз май съм на мнението на рускините Embarassed
Ех, Дестиел, ако не е Импалка с нейните теории за това как татко Уинчестър е сключвал сделката с Азазел, ще си ти с детайлното заглеждане по снимките на Дженсън.  Mr. Green Само ме измъчвате така - подметнете нещо и после цял ден за това мисля  Embarassed. То, че са неприлични снимките - неприлични са, ама както казва една от руските мацки - В глаза смотреть ему надо!!! В эти ох... ох, какие глаза! (чуть-чуть не сорвалось словечко с языка). А не на складки от штанов.  Laughing По- надолу от шията да не сваляте поглед!  Naughty Поне разбрахме, че си го носи в левия крачол Whistling
Да ви тръгне весело деня - Best ‘Supernatural’ Quotes from ‘Two Minutes to Midnight’ Laughing

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 08:24 от Злата с метлата

# 521
Предварително се извинявам на всички, които ще гледат следващия клип на работните си места - от сега ги предупреждавам, че няма да им е лесно  Peace В свое оправдание искам да кажа - Дестиел е виновна за насоката на мислите ми! (Не че на мен много ми трябва, де  Mr. Green).
http://www.youtube.com/watch?v=U82lhOBVlCc&feature=player_embedded
Този руски сайт откри нов свят пред мен  Wink

# 522
Предварително се извинявам на всички, които ще гледат следващия клип на работните си места - от сега ги предупреждавам, че няма да им е лесно  Peace В свое оправдание искам да кажа - Дестиел е виновна за насоката на мислите ми! (Не че на мен много ми трябва, де  Mr. Green).

Ах тази лоша, лоша Злата!! Mr. Green Такива неща мислят ли се в работно време? Поне за лека нощ снощи да го бяхте публикували, госпожо Зла, заедно с онази невъзможна десктоп картинка с evil towels... Mr. Green

Акламации горещи, много ми хареса клипчето, а руския сайт изглежда доста пълен Grinning Aз малко съм на Вие с руския, но разбирам от зяпане на картинки. Mr. Green А снимките, които коментирате като неприлични, ами "неприлични" са си - направо си е срамота да е тооолкова хубав! Peace

Поправка: установих (не без помощта на Злата Mr. Green) какво му е неприличното на снимките.... Ах вие, какви неща забелязвате само!!! Naughty Grinning

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 09:36 от Dana_Scully

# 523
Предварително се извинявам на всички, които ще гледат следващия клип на работните си места - от сега ги предупреждавам, че няма да им е лесно  Peace В свое оправдание искам да кажа - Дестиел е виновна за насоката на мислите ми! (Не че на мен много ми трябва, де  Mr. Green).
Този руски сайт откри нов свят пред мен  Wink

Злата на теб със закон трябва да ти забранят да пускаш клипчета и снимки от този сорт, по работно време  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, та даже и за лека нощ "не може да са", че Ще си е равносилно на изневяра  Rolling Eyes . Благодаря ти много все пак  Hug  bouquet Hug. Сега да се чудят колежките Що съм тъй отнесена .........
А за "неприличните снимки" аз нали съм на половин руски реотан, та чак сега се загледах  Shocked и видях. Там Червена точка трябва да слагат ..........
Ах вие, какви неща забелязвате само!!! Naughty Grinning
  Калпазанки  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 524
Остават още 4 дена до концерта на AC/DC в България. По този повод няколко музикални поздрава:
back in black
Hell's Bells
You Shook Me All Night Long
Rock in roll train

Общи условия

Активация на акаунт