Are you watching Supernatural?

• 26 960
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • В средата на времето
Изи, специални благодарности за  Spinning The Wheel от подписа ти   bouquet Hug Направо се почуствах поздравена като си я цъкнах сега. Бях забравила колко хубава песен е  Heart Eyes

Ами поздравявам те тогава, щом я харесваш Hug George Michael ми е голяма слабост Heart Eyes А песента има страхотен ритъм Heart Eyes

# 556
Супер песничка на Джордж Майкъл и аз я изслушах Simple Smile
За въпроса от JIB към Дженсън какво мисли за целувките - Злата, ти какво очакваш да отговори - че мноогоо си пада по тях? За него е работа, за нас е eye-candy. Simple Smile Смея се здраво на момента, в който обяснява, че като допре до целуване с актрисите не си мислели: "Hey, baby, here's your chance", ами брояли 1-2 ляво, 1-2 дясно и после завъртане, за да хване камерата и нейното лице... Grinning Ех, този Дженсън... аз ако съм актриса целуващите сцени с него нарочно ще ги бъркам, за да има 2-3-4 и т.н дубъл. Simple Smile

# 557
Дейна, ще ви пропадне продукцията от толкоз много дубли  Laughing

# 558
Няма страшно - като видя, че започват да се изнервят, ще взема пък един път за разнообразие да го нацелувам както трябва Mr. Green  Stop

# 559
Само така! Бъди професионалистка!  Wink

# 560
Мъ ъф корс! Хич недейте се съмнява в мене - няма да посрамвам честта Мараканска и доверието, гласувано ми от вас. Mr. Green Само остава да издействаме как ще получа роля, другото сме го измислили... Grinning
Вижте как две истински професионалистки - университетски професорки (ама от младите явно) са си паднали по SPN, ходили са на LA-ския кънвеншън през април т.г. и даже са написали блогче по въпроса. Както сами те се определят: "Our Story
This is the story of two college professors who fell hard for a show called Supernatural. Obsession, devotion, fascination, call it what you will. " Има и малко описание на това как Дженсън и Джаред възприемат героите си след 5 години в ролята на Дийн и Сам.
линкче: http://fangasmthebook.wordpress.com/2010/04/05/a-chat-with-jared … ad-to-season-six/

И не че на нас ни е необходим де, но тук са се погрижили да направят и един бърз преговор на пети сезон и апокалипсиса в картинки, така че да погледнем като загрявка преди петък: http://www.buddytv.com/slideshows/jensen-ackles/the-road-to-the- … alypse-62434.aspx

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 01:36 от Dana_Scully

# 561
Dana,
Защо не спиш? Дано това помогне - цък  Joy

# 562
Dana,
Защо не спиш? Дано това помогне - цък  Joy

хехе, мерси за поздрава! :boquet: Много правдоподобен диалог са написали из картинката Simple Smile)

# 563
Ето ти още едно, наистина за сладки сънища - мяу! Между другото Fargate е любимият ми сайт за SPN - от там гледам и сериите. Има много информация и е много добре подреден.

PS. Хайде лека нощ!  Heart Eyes  Hug

# 564
Wink Лека нощ и на теб!  Twisted Evil
Мерси, радвам се, че разкри един от източниците на невероятните снимкови материали, които публикуваш тук. Simple Smile

# 565
Добро утро!
Хайде да ви зарадвам с нов sneak peek от последния епизод - http://www.tvovermind.com/supernatural-tv-news/sneak-peek-supern … eason-final/23482. Въпреки че "зарадвам" не е точната дума, имайки предвид колко е тъжно клипчето.
Ето го и любимия сайт на Импала - http://fargate.ru/supernatural/. Вътре има чудесни интервюта с почти всички от каста на Supernatural  Heart Eyes
А ето за разкош и три снимки от промото на четвърти сезон, които не бях виждала.

# 566
Ех, много ме е яд, че нямам звук, за да изгледам клипчето Close Тези трите промо снимки и аз не съм ги виждала, Джаред е невероятен на първата Heart Eyes

# 567
Добро утро,
Злата мерси  Hug. Макар, че оЩе от сега ми се прерива  Cry .......

Искам да ви почерпя виртуално по случай РД на малката ми принцеса, която става на Цели 2 годинки ...

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 09:42 от bicho malo

# 568
  • В средата на времето
bicho malo, да ви е жива и здрава малката принцеса.   bouquet Пожелавам и едно страхотно детство и много да ви радва винаги Grinning

Това е готино Grinning

Дойде и краят на тоз сезон...ех.

# 569
bicho malo, честит празник!   bouquet Да ви е жива и здрава принцеската! Вие я слушкайте днес, а пък тя - през останалите 364 дни от годината  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт