Are you watching Supernatural?

• 26 912
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
аз обичам да се наслаждавам и на онези "непреводими" в писмен вид моменти като играта с очи на момчетата, body-language и физиономии (особено на Дийн) 

Laughing Знам те аз как се наслаждаваш на body-language, по-скоро на body, отколкото на language  Wink

# 46
аз обичам да се наслаждавам и на онези "непреводими" в писмен вид моменти като играта с очи на момчетата, body-language и физиономии (особено на Дийн) 

Laughing Знам те аз как се наслаждаваш на body-language, по-скоро на body, отколкото на language  Wink
Еех, Злата, трябва ли сега така да ме изказваш и пред класа? Joy Нали се бяхме разбрали, че е тайна и ще делим Дийн (и младата му версия с убийственото тяло Алек) на фифти-фифти и ще си трайкаме. Защо изпортваш плана, та и другите да искат, м? Joy

# 47
  • # супернатурална #
Аа, то пък една тайна. Никой от класа не знаеше, че Дейна се наслаждава на body -то, за сефте го научихме Laughing

# 48
Аа, то пък една тайна. Никой от класа не знаеше, че Дейна се наслаждава на body -то, за сефте го научихме Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 49
Злата ми изпрати страхотни сайтове с гифчета и банери, но аз понеже се помотвам ми е изтекла сесията и не мога да редактирам първото си мнение.Затова ги слагам сега тук да им се радвате, а в следващата тема ще заемат подобаващо място на първа страница

http://engeland.us/ayw/index.php

http://engeland.us/ayw/banners-s.php

# 50
  • # супернатурална #
Благодаря на Злата и Фейчето, веднага се възползвах. Сам е невъзможно красив тук Flutter

# 51
Галинче, подъл удар под кръста ли усещам, че се опитваш да ми приложиш? Mr. Green И Злата да се хили тъй подмолно!?  Crossing Arms
Хайде, като сте казали, Дейна това, Дейна онова, да ви видя вие какво против имате тялото на Дийн:

или пък Алек в банята: (снимката не е като снощните умопомрачителни на Злата, но е с прилично принтскрийн качество):

Онази небезизвестна снимка, на която, хм..... прилежно се е зачел излегнат по корем, няма да я публикуваме, нито ще я споменаваме, защото колкото и добре да изглежда, м  Thinkingй е фотошопната. Mr. Green

Макар че Дейна облечен го харесва Дийн поне стократно повече, отколкото съблечен (и гледащ лошо!) Simple Smile :

Hottie от всякъде! Heart Eyes

И за да е пълна картинката, (както и да ви затрудня малко заспиването, защото си го изпросиха), специално за Галчето и за Злата: (после ми кажете какво имате против този body-language) Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=MsWVvKpoM1Y
http://www.youtube.com/watch?v=tVWTEqI5mJs&feature=related

Аудиото по някакви мистериозни причини е изчезнало, но съм повече от сигурна, че помните кои са песните от фона: Mr. Green "She Brings Me Love" на Bad Company и "Are you Ready for Love" пак на тях. Simple Smile  Twisted Evil

# 52
  • # супернатурална #
ААА, не, не мога Joy Дейна, к'во направи с нас, имай милост! Ето и от мен нещо
Ако това е Алек от ейнджъла, връщам си думите назад. Ми не е чак толкова млад. Rolling Eyes

# 53
И Злата да се хили тъй подмолно!?  Crossing Arms

Подло куче си ти, Дейна!  Hug  А единствения недостатък в тялото на Дийн е, че не е до моето  Mr. Green Blush Иначе и аз го харесвам най-много като гледа лошо  Heart Eyes

Галя, това е Том от My Bloody Valentine.

# 54
  • София

Ей го Алек Simple Smile момченце си е Simple Smile

А My Bloody Valentine само 3Д ли е? или може да си го гледа и нормално човек?

# 55
# 56
# 57
M, даа, напълно съм съгласна, че Алек и да е момченце още, пак си е хубаво момченце Simple Smile Heart Eyes На първата снимка пак гледа лошо, което внася допълнителен тръпчив привкус на зяпането Simple Smile

# 58

Може и нормално, но не го препоръчвам.

# 59

Може и нормално, но не го препоръчвам.

Що? Не е лош филма (ако човек харесва жанра), но ако Angel Dust се навие да го гледа, да не очаква висоти на актьорската игра. Става за гледане, ако се гледа само заради Дженсън, но откъм история нещо му куца, да не говорим, че края го претупаха много грозно. Филма става горе-долу, ама да не кажеш, че не сме те предупредили - има доста кръв и бруталности, които са по-скоро гнусни, а не страшни.

Общи условия

Активация на акаунт