Are you watching Supernatural?

• 26 980
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Злата Simple Smile и никой няма да умре за финала на сезона ли Simple Smile)) къв финал ще е това... Simple Smile

# 481
Моята теория за последния епизод е, че Сам ще каже ДА с цел да вкарат Луцифер в капана, после няма да може да да го овладее. След това се появява Дийн, от начало се пердашат едно хубаво, после Дийн с последни сили поглежда изразително Сам и силно набляга на братската любов и семейните ценности. Сам се трогва, успява да събере всички сили - нормални и свръхестествени, поема контрола над Лу и успява да го вкара в затвора. Остава загадка след това как точно ще се измъкне Сам, но съв сигурна, че серията ще свърши как двамата герои са качват в Импалата и отпрашват към залеза.

Да, и моята теория е някаква такава, със сигурност очаквам Дийн да го удари на чувства, та сърцето на Сами нейде вътре да трепне и да опатка Лу Laughing
А за спасяването на Сам - може пък г-н Бог да вземе да се включи най-сетне като раздели Сам от Лу накрая.  Laughing

# 482
Бобо ще го умиргат. Дженсън и Джаред си имат подписани договори да още една година, дори и да ги умрат сега , все ще ги върнат после, ама то това не се брои.  Grinning

Ето още едно потвърждение, че всички ще приключи другата седмица - http://www.digitalspy.co.uk/cult/s6/supernatural/news/a218534/su … #article_continue

# 483
  • София
еее ясно, че ако умрат ще ги върнат...в това никой не се съмнява...иначе ще е много странен 6 сезон...Simple Smile
А за Касчо знае ли са какво са решили...ще го бъде ли по-натам...или никой не казва...

# 484
За Миша и Джим още не съм прочела потвърждение за продължаване на договорите, но има още време. Надявам се да ги продължат и на двамата.
Ето ви едно интересно четиво - Миша, Дженсън и Джим отговарят на няколко въпроса - http://www.todayonline.com/Entertainment/Television/EDC100507-00 … 5/Naturally-super

А ей тук пише, че и Импалата ще изиграе някаква важна роля в последния епизод. Давай, момиче!  Wink

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 12:19 от Злата с метлата

# 485

Хахахаха, EPIC!

# 486
Охо, ayex се завърна! Добре дошъл отново! Simple Smile Уникално кадро си избрал за поздрав при завръщането си, няма що Grinning

# 487
  • София
от мен поздравчета, с гифчета...които май не съм виждала Simple Smile

# 488
Ейнджъл, много са готини гифчетата, мерси.  bouquet

Аз мисля, че лебедовата песен ще е за Кас, а Боби ще го виждаме и в 6ти сезон. Макар че нито един от двамата не ми се дава, много си ги обичам Heart Eyes

Също така, този път залагам на финал от типа cliffhanger, т.е. не очаквам братята да отпрашат към залеза, не знам защо.

# 489
  • София
серията е готина Peace много даже... за разлика от миналата...но някак не знам защо ми вървят едно такова мудно...сякаш имат още половин сезон пред себе си , а не една серия само... newsm78

# 490
Серията беше супер. Радвам се, че Боби проходи, а какъв ще е финала ще разберем другата седмица  Mr. Green

# 491
  • В средата на времето
Днес мернах Боби в "На гости на 3-тата планета" Grinning По-млад и с мустаци Simple Smile

# 492
Добър вечер!
Серията изгледана и харесана. Смърт  Heart Eyes. Напомни ми малко на Смърт на Тери Пратчет, само дето този в сериала ядеше пица, пък онзи харесваше клачианско къри  Laughing
Радвам се, че Боби проходи. Да му се не надяваш какъв целувач бил  Mr. Green Явно на Краули доста му е харесало щом оправи краката на Боби без да е било това част от сделката. Има да му носи мед още сумати години  Mr. Green
Единствената ми забележка е колко набързо се справиха с Чумата. Нещо много го претупаха този момент. Много ми стана смешно като погали онази болната женица по челото и лицето й се покри с пъпки, а той мило я попита не е ли карала варицела като малка - аз тъкмо я изкарах предната седмица. Просто и да исках не можех да го докарам по тематично  Mr. Green
Освен промото вече има и един sneak peek за следващия епизод - http://www.tvovermind.com/supernatural-tv-news/sneak-peek-supern … on-5-finale/23348  
А ето и няколко нови снимки на Миша.

На последната цък за голяма.

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 00:08 от Злата с метлата

# 493
Изгледах епизода и много ми хареса. Утре ще коментирам по-пространно. Очаквам много хубав финал другата седмица.:kove:

# 494
Мммммммм, епизода беше хубав, но някак си прекалено бързо стана всичко и прекалено лесно ........... НАй ми хареса разговора със Смърта и Кроули  Heart Eyes. Не само акцента му ми харесва, а ми и той самият. ЗаЩо, чак сега го включиха. Такава игра, такова присъствие ..... направо си е загуба спрямо предните епизоди .....
И аз се радвам, че Боби проходи и най ме накефи въпроса/ коментара на Кроули и целувката с език  Joy Joy Joy.
Сам в този епизод беше изключително апетитен  Heart Eyes, а Дийн .... е там просто нямам думи  Embarassed Embarassed Embarassed
Сега оставам в очакване на Лебедовата песен и "Ооооо, горкият Дийн какъв бой го чака ..."

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 01:33 от bicho malo

Общи условия

Активация на акаунт