Отговори
# 645
Черииии, браво душа имаш много гуш от мен  Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ива, при вас като не вали дъжд, може да си излизате  Crazy ама ние нееееее Naughty, а пък Ния е на лятно у-ще  Whistling

Джес, Реа, Звездииии и останалитеееее   bouquet  bouquet Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лъжеш се нещо мила, цял ден вали като из ведро, сега понамаля, но това не ми пречи да изведа малката. Бабата събира внуците и ще ги води на пицария и боулинг Laughing

# 646
  • София
Иве  Hug   щом бабата  събира  внуците , значи  ти си шапка  на тояга  Wink   нямаш грижи ....... Simple Smile

# 647
Иве  Hug   щом бабата  събира  внуците , значи  ти си шапка  на тояга  Wink   нямаш грижи ....... Simple Smile
Да и аз закачих даже , нали съм си дете на мама и минах с децата Laughing Laughing

# 648
Момичета-кокичета благодаря сърдечно за подкрепата на всички ви. Пожелавам на всички нас само хубави новини. Това което писах вчера е същото и днес всичко идва от някакво възпаление на влагалищната стена , иначе пише диспластични промени не се наблюдават, наличие на белези на чпв , нищо което да не знам. Канала на матката е чиат и нямало нищо за притеснение ,сега ще пия изопринозин по схема 3 месеца и също изписа алое да пия. Аз питах в аптеката и там ми дадоха едно голямо шише като от шампоан да се пие по 1 капачка мерителна на ден. Ако някоя от вас го е пила моля да споделите. Не знам колко вида алое има дали са различни или е само 1 продукт незнам.Много сте милички и без вас щеше да ми е много по- трудно.
Ива, стискам ти палци всичко да мине по мед и масло.
Джеска, какво направи с гърлото, ходи ли на преглед
Звезди ти как си , докъде стигна твоята сестра с прегледите
Реа, Синеоч, Асинка Брамби и на всички на които не се сещам имената гушки и цунки Hug Hug Hug
Сега съм на преглед чак септември, каза по-добре сега да се успокоим и да спрем да ровичкаме вече и септември на контрола.

# 649
Момичета-кокичета благодаря сърдечно за подкрепата на всички ви. Пожелавам на всички нас само хубави новини. Това което писах вчера е същото и днес всичко идва от някакво възпаление на влагалищната стена , иначе пише диспластични промени не се наблюдават, наличие на белези на чпв , нищо което да не знам. Канала на матката е чиат и нямало нищо за притеснение ,сега ще пия изопринозин по схема 3 месеца и също изписа алое да пия. Аз питах в аптеката и там ми дадоха едно голямо шише като от шампоан да се пие по 1 капачка мерителна на ден. Ако някоя от вас го е пила моля да споделите. Не знам колко вида алое има дали са различни или е само 1 продукт незнам.Много сте милички и без вас щеше да ми е много по- трудно.
Ива, стискам ти палци всичко да мине по мед и масло.
Джеска, какво направи с гърлото, ходи ли на преглед
Звезди ти как си , докъде стигна твоята сестра с прегледите
Реа, Синеоч, Асинка Брамби и на всички на които не се сещам имената гушки и цунки Hug Hug Hug
Сега съм на преглед чак септември, каза по-добре сега да се успокоим и да спрем да ровичкаме вече и септември на контрола.

Е-е-е, спокойно вече, скъпа...
И мен ме е обзело едно такова споко, ама вече минаха 2 месеца от операцията и скоро след още 1 - и ще трябва пак изследвания, пак чакане, пак притеснения... о, ужас...
За алоето знам, че е много добро, но не съм го пила и не съм се интересувала повече. Във форума имаше някаква тема точно за него, ако ти се търси...

# 650
  • София
Чери  ,  Hug  - браво  сега  вече  ще си   спокойна !   bouquet  bouquet  bouquet

А  искам да  попитам какво ти  каза  Ганчева  за  това  възпаление   на  влагалищната стена - в смисъл от какво е  предизвикано ?  От бактерии или от НРV ?  А  тази  ІІІ  Д  гр. от цитото  след конизацията  ти , заради  възпалението  ли е писана  досега ? А   нали  имаше  и  бели  петна  - за тях какво  ти  каза  , те  от какво са  предизвикани ? На мен , когато  ми  изкарваха  ІІІ Д гр. от Онко  диспансера  - я  свързваха  именно с белези на  НРV  и  заради  тях  - веднага   ІІІ Д. И  само  Изопринозин  и алое  ли ти  изписа  за  възпалението ? Все пак  Изопринозина  е антивирусно  средство , а  в каква дозировка  ти  го  назначи  за  тези   3 мес.?

Чудно  ми е ,че  ти  казваш ,че  нямаш никакви  симптоми - пък имаш възпаление ?

Поздрави  на  всички  от мен , аз  днес ще  ходя  до личната   за  направление  за  УНГ .

Хубав  и  слънчев ден  ви  пожелавам ! Hug Hug Hug Peace Peace

# 651
Чудно  ми е ,че  ти  казваш ,че  нямаш никакви  симптоми - пък имаш възпаление ?

Gesika - и аз нямам абсолютно никакви оплаквания и симптоми и отидох на един стандартен профилактичен преглед, а после заради IIIa групата и двамата лекари мислят ( особено след колпоскопа), че има само "някакво" възпаление, но аз не се оплаквам от нищо.  Thinking
Вече втори месец слагам Полижинакс-а и това е - чак наесен ще видя има ли ефект  newsm78

# 652
 Sunglasses  Peace     bouquet 

Mnogo hubava tema, bravo! I mnogo polezna Simple Smile

# 653
  • София
  Полижинакса  е  антиинфекциозно  средство  за  лечение  на  бактерии  и  гъбички, но   на  НРV не  повлиява ......... Аз го  слагам от  5 г. и  пак  имам бактерии?  Едва  ли  и белите  петна  биха  изчезнали  от  Полижинакс?

# 654
о, да - много добре знам , че е само за гъби ( уж нямам нито тях нито бактерии), а за противовирусно беше ми даден Фарматекс, колкото и да е странно явно е практика и има значение, но аз него не го слагам - зле ми влияе - пробвах около 10 дни миналия месец.
И очевидно се разчита на организма сам да се справи, за което пък аз си пия едно руско противораково имуностимулиращо чудо - да видим.

# 655
Здравейте,

моля за помощ с разчитането на резултатът от цитонамазката ми, немога да разбера коя ПАП група съм и дали все пак резултатът е добър. Довечера ще си направя консултация с АГ-то, но някак си не ми се чака, та ви моля да погледнете, снимала съм го ето тук:
http://rusiblue.snimka.bg/photos-from-gsm/nov.506756.19028069.big

# 656
  • Buffyworld
Здравейте,

моля за помощ с разчитането на резултатът от цитонамазката ми, немога да разбера коя ПАП група съм и дали все пак резултатът е добър. Довечера ще си направя консултация с АГ-то, но някак си не ми се чака, та ви моля да погледнете, снимала съм го ето тук:
http://rusiblue.snimka.bg/photos-from-gsm/nov.506756.19028069.big

За първи път виждам такава бланка. Според мен поне , това, което е отбелязано във втория раздел на буква "А" е просто някакво възпаление, но по - добре да каже лекар. И не разбирам защо не ти пише коа група си. Това в кой град е правено ?  newsm78

Asinka, тези таблетки Фарматекс не са ли противозачатъчни ? Сега си спомням, че и на мен са ми ги изписвали за възпаление

# 657
Asinka, тези таблетки Фарматекс не са ли противозачатъчни ? Сега си спомням, че и на мен са ми ги изписвали за възпаление

да, такива са - гледам, че масово се изписва такава комбинация при проблеми с цитото.......... Моята лекарка каза, че действат и противовирусно, визирайки ЧПВ
на мен обаче ми предизвикаха голям дискомфорт след 10-то слагане - все едно имах възпаление и парене от тях - като ги спрях всичко изчезна ( явно алергична реакция)

# 658
Пише в цитонамазката, че има атрофия с много койлоцитоподобни клетки контола след 1-2 цикъла, група за ПАП не виждам, ноооо да со го разчете или д-р Димова, която е взимала цито или друг гинеколог това е споерд мен  Hug
Сега видях и друго и имам въпрос.
mamaalabala ти кърмиш ли, защото пише: цервикален статус...и т.н. В ЛАКТАЦИЯ?

Аз съм добре, а вие как стееее?  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 659
_Buffy_ , бланката е на Болница Вита, от София съм, и аз не мога да разбера защо не пише група???? Поне това очаквах да видя....

Синеоч, да кърмя, незнам въобще какво означава "постпартална атрофия с много койлоцитоподобни клетки" ???? Имам раничка, предполагам, че нещата са свързани. Да разбирам ли че тези койлоцитоподобни клетки имат общо с ЧПВ? Следва ли да си правя тест за ЧПВ....................уф, съвсем се обърках.........а сега след раждането, 2 месеца по-късно, имам вече втори път кървене - докторката каза, че може да е нетипичен цикъл, и се чудя, как ще са ми точни изследванията като незнам точно кога да ги правя с това кървене........... Sad

И един сигурно глупав въпрос  Embarassed, но.........какво означава цервикален статус ?

Общи условия

Активация на акаунт