Отговори
# 360
Хелоу и от мен!Аз днес остарях с още една годинка и ударих....30!Някакси не мога да се почувствам улегнала жена и майка на 3 деца...все едно някой друг е на 30, не аз. FlutterМиналата година по това време ми предстоеше амниоцентеза и си пожелах за 30-годишнината да имам едно живо и здраво бебе.Та желаният подарък е налице.Почерпете се за мое здраве с каквото ви душа иска, щото картинки така и не се научих да слагам. Hug
Дара тази сутрин рано-рано ми направи един огрооомен подарък в памперса, след като от 3 до 5 си игра, а в 6 се събуди росна росна.Все още кашля и има сополи от време на време!!!Това продължава вече 14 дена ooooh!.Доки ни включи и Фенистил  капки и още два дена ще пием и сироп Флудитек.Какъв беше тоя вирус , егати чудото.

# 361
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ
друго си е!!! малко почивка, слънце и въздух и заредени с нови сили - дори темата пак оживя Party Party Party
и ние вече сме си тук - забравяме да се храним напоследък Embarassed Rolling Eyes Blush, но дивее дзверо многооо.
Деска честито ви зъбче да ги наредите много, здрави, бели и безпроблемни Peace
monnnn  Hug Hug Hug да си ни жива и здрава и много усмихната, обичана и обичаща и само успехи и хубави новини да те следват в личната ти година!!!  bouquet
желая ви весел и усмихнат ден bouquet

# 362
monnnn, честит рожден ден, мноооого любов и късмет ти пожелавам  Hug

# 363
  • Русе
tuncho, endira, и моят бебчо е с АД, както вече съм  казвала, радвам се, че има с кой да споделя този проблем!  Hug Вие захранихте ли вече? Аз от вчера му давам ориз. Не можах да изчакам до 8 навършени месеца... Така жално премлясква като ни гледа как ядем, а един път чак се разплака като не му дадох ябълка...
Аз определено също съм на мнение, че ежедневните бани са по-добрия вариант. Но до този извод стигнах сама, кожната ми препоръчваше 2 пъти в седмицата. Сега в тази жега обаче мисля, че е много по-добре да му измивам потта и полепналите боклуци от кожата само с водичка. После го мажа с А-дерма, но сега ще пробвам и Липобейз.
Слънцезащитен крем ползваме на Клоран - по съвет на лекарката. За сега нямам отрицателни отзиви.
И друго щях да пиша, но бебо мрънка...

Не мога да намеря рапично олио никъде! Мога ли да го заместя с ленено масло - то е за диабетици? Знам, че може и със зехтин, но какъв?

# 364
  • Пловдив
Ехоооо,как сте ,мацки Hug.Да взема да се разпиша,да не ме забравите Mr. Green

И нас ни нямаше,а и в последно време все не остава време и затова не съм се вясвала,но ви следя,доколкото ми е възможно Simple Smile

Диди що-годе се обръща,не може да седи стабилно,яде само кърма и сме доникъде със захранването Flutter.Зъби няма все още.

Целувки Heart Eyes

# 365
Здравейте мили мамчета,

Малчо спинка и аз използвам да се отчета. Ние сме добре, имаме си като че ли 5-то зъбче, но е мн мъничко още и ми е трудно да кажа със сигурност, но останалите 4 растат и белеят. Струва ми се, че е доста по спокоен малчо, след кат се появи и това зъбче, може би сега ще има малко почивка, защото доста бързичко з 1 месец извадихме и 5-те зъбчета, които обаче преди това ни мъчиха мн време.
За захранването-хапваме пуйка и редуваме със зеленчук през ден, вчера се пробвахме да се захраним с тиквичка, но уви опитът беше безуспешен, отказа да хапва категорично. Иначе плодовите пюренца си ги хапваме с радост, както и каша с ориз и царевица.
Ходим на разходки, когато е хубаво времето, а когато не е-по малко сме в двора на чист въздух.
Стоим мн по-стабилно седнали и се изправяме с почти минимална помощ от легнало в седнало положение и дори от седнало се изправяме на крачета. Неудържим е вече-не иска да стои нито седнал, нито легнал, само иска на крачета да го изправям и така да се оглежда от високо. Сигурно мн ще се забавлява в проходилката, но ми се струва още раничко да го сложа в нея, ще поизчакам може би месец.
Момичета, дайте съвет за слънцезащитен крем, моля ви-мн се двоумя аз, ама няма време вече, че доста е силно слънцето и колкото и да се пазим от него, няма как да не ни погали по бузките.
Деска, добре завърнала се и честито зъбче на адашчето Hug
Monnn, Ч.Р.Д, мн здраве, щастие и успех ти пожелавам  bouquet

# 366
Хайде да се запиша и аз, докато малкото спи  Wink

Монннче, да си жива и здрава да си гледаш дечицата и да им се радваш   bouquet  bouquet  bouquet

Деси- Честито зъбче  Grinning

И ние сме изринати по дупето вече повече от седмица- мажа със Судокрем и малко тестерче на Веледа и то определено я успокоява, но не минават. Confused Ще пробвам със смрадлика, не бях се сетила по-рано Thinking
Иначе сме с 6 зъбчета  newsm47, та си мился , че червеното дупе може да е и от зъбчето  newsm78

За слънцезатитните кремове- видях, че има на Чико, Клоран, Юсерин, Бюбхен- повечето са 30 фактор, някои от тях имат и 50-ти. Някой беше написал, че нямат тестери- видях на Чико имат  Peace
Това от нас за сега  Wink

# 367
Монннн,честит рожден ден! Да си жива,здрава,щастлива и все така позитивна!!! Hug

Seagirl,дерматологър препоръча Юсерин ,Ла рош 50 фактро,аз взех втория.Има спрей и лосион.

Подадох документи за училище,сега чакаме теста.

# 368
Здравейте момичета от мен.Най-накрая сме пак прив вас двете с Габка. HugДа не сте ни забравили. Hug
Бяхме малко по гостуване и вече сме пак в София.Имам си вече една голяма дивачка.Много е палава, всичко пипа, дивее п оцял ден.Хапва пщренца, бананова каша и пресен банан вече. Оризовата я свършихме и не смятам да купувам ,че не и нравеше  Rolling Eyes
Моннн, честити рожден ден! Бъди здрава и много обичана жена  bouquet

# 369
Здравейте и от мен!
Моонче, да си жива и здрава и многоооо обичана в голямото ти семейство!!!!

Деси,честито ви зъбче! Дано Сашито се успокои малко сега  и да не се буди толкова често...

За нас какво да кажа- добре сме, ходим по разходки, малката ту е весела, ту кисела и мрънка,ама няма как...Нощем не спи особено добре, ама и на това вече свикнах...

За слънцезащитен крем- аз взех на Vichy от бебешката им серия -50 фактор , доволна съм, то и аз се мажа с него, че вече имам як тен по лицето и ръцете!

Хубав ден на всички!!!!

# 370
Monnn, честит рожден ден! Всичко най-хубаво ти желая!  bouquet

Тунчо, Ендира, на мен ми е много интересна темата за АД.
Не съм сигурна дали при Кристиан е това, др. седмица пак ще го водя на лекар, пък да видим/ до сега само сменяхме мазилата/. Thinking
При него не са пъпки, а е зачервна зоната на сгъвките на краченката, ръчичките и подмишничките и вратлето. Сърбят го крачетата и вратлето. Rolling Eyes
Подобрява се и после пак се обостря/мажа го със спрей на А-Дерма и кремче на мустела след това...добре му понася за сега/. Сега краченцата са му добре, но вратлето пак го разчеша.
Аз от 2 дни съм на диета, изключих доста неща от менюто си. Като най-вече млечни, цитруси, шоколад, кафе, бобови и прочие.

# 371
Здравейте и от нас вече със 7зъба Simple Smile Откакто излязоха малчо е много по-спокоен Peace Ето и една прясна снимка:

Бебковците с АД дано ги поуспокои малко, че звучи ужасно  Confused Айде целувки на всички   bouquet

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 13:46 от Ani_Boland

# 372
  • Лавал-Пловдив
Монннн честит рожден ден, нека винаги съумяваш да запазиш хумора си и доброто си настроение. Освен всичко друго ти пожелавам и още едно момиченце, да уравновесите силите у вас  Wink  bouquet
Ани, не мога да видя снимката  Sad
Вчера забравих да спомена, че дъщерите на омана са много сладки, с тези опашчици и двете  Party

# 373
Здравейте. Ние сме във Варна. Пак ми започнаха проблемите с интернета. Как да обясня на виваком, че проблема е в тях? Днес пак се разправях, ама файда никаква. Рядко ще ви посещавам заради тях.
Ние правихме кръщене на Георгия, точно на Георгьов ден. Тя се държа страхотно. говори и се закача с попа. Не плака. Доволна съм. Ето снимки, ако ви се гледа - http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy&ref=mb#!/album.php?id=1493268563&aid=61292
Захранването върви добре. За сега не е отказала нищо. Хапва си добре. Вкарах почти всичко, без свинско и сок. Дори от днес я записах на кухня. Знам, че има хора, които смятат, че е рано, но тя си хапва, бори се за обща храна и затова така реших. не съм спряла да кърмя все още. Тя дори вече си иска. много е сладка. заместила съм 2 хранения - обедното и след обедното.
Слънцезащитен крем съм взела на бюбхен едно малка опаковка. Все още не съм я вазала обаче. Но май вече е време.
Мун, да си жива и здрав и да се радваш на тритеси дечица. То и аз не се чувствам ва 31, но юли ще ги направя.
Нямаме зъби. Не иска да стои в количката и как ще я караме не знам. Днес пак се дра докато се приберем.
Деси,честито ви зъбче!
Стои седнала, ходи с паяка. въобще е станала голяма дивачка. Крещи и ръмжи. въобще е едно доказателство, че човек е произлязал от маймуната.

# 374
Ани, страхотна снимка.  Heart EyesБраво ,толкова много зъбчета. Много в исе радвам, ние сме още с двечки Hug Hug
При нас кухнята е при навършен 10 месец и няма места.Трябват връзки и за там, направо ми писна ooooh!
Ето ни и нас

Общи условия

Активация на акаунт