Отговори
# 60
А, колко са им големи краката на бебоците? На Бубата са 8 см. и не мога да и намеря обувки, всички са и големи и я слагам в количката с терлички от плат, които имитират обувчици.

# 61
Здравейте.
Аз заешко вкарах вече, вчера на Марина и се услади, но да ви кажа пак според мен месото не променя толкова хемоглобина. Никол е с нисък а яде предимно месо и варени яйца. Ми не се променят стойностите.
За бънджите, Марина е по чорапи, защото не търпи ни обувка, ни терлички, ни пантофки, рита и търка краката докато ги събуе. На мен ортопеда ми каза, още за Никол, че е най-добре детето да ходи босо, и поне в къщи да процедирам така. Даде ми пример, как в неговата практика не бил виждал циганин дюстабан  newsm78 Даже ако имаме двор д аго пускаме да щъка босо, Никол до миналото лято отказваше, сга в нашата градинка я пускам боса в пясъка, лятото.
Марина пък е 12см крак, види ми се огромен, Никол за информация е 13см Simple Smile))

# 62
бърз запис  Hug

# 63
Да се включа и аз в новата ни темичка  Hug
От 3 дни Кати си има зъбче, появата на което беше съпроводена с по-неспокоен нощен сън. Освен това от няколко дни казва ма-ма, или ам-ам и много бръмчи с уста.
Захранването с каша хич не върви, даже забелязах че когато успея да и пробутам няколко лъжички после повръща толкова обилно, че чак ме хваща страх да не би да и става нещо от тази каша. Давам само полдове и зеленчуци, а от утре смятам да започна и с пилешкото месо.
Водата ми я отказва категорично и само си играе с биберона, като сама си държи шишето. Кърмата обаче не я отказва и си цока на общо основание. Поради тази причина незнам точно колко пъти на ден яде и по какво количество.
Цикъл все още нямам и се надявам още малко да се забави, че без него ми е екстра.
И аз качих снимка за колажа: http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/leten-kolaj.494037.18360745

# 64
На моя бонбончо му е 13см. крачето.

# 65
  • София
за чорапките със силикон съм наясно, че има и голяма номерация, но не мога да намеря Rolling Eyes иначе ще са идеалното решение! не се бях сещала да му измеря крака в см  Whistling Деска - биете ни на Ого са 12 Crazy

# 66
И аз качих снимка на Габчо, много ще се радвам на новия колаж, че великденския го пропуснахме  Tired.
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/leten-kolaj.494037.18361212
Захранваме се бавно, но славно- от вчера Габи яде пъщърнак (какво му харесва- не знам  newsm78), след няколко дни ще започнем и плодовите пюрета, но да си призная не ме кефи това захранването- предпочитам да си кърмя  Laughing...
Друго интересно около нас няма,  днес излизахме най- после да ни види Слънцето, че направо ни бяха мухлясали душичките и на двете...
Ани, да питам дали ти хареса "Мисия Лондон"?
Раде, в Овиес преди имаше най- различни чорапки с гумени подметки, ако за тях говорите  Peace. И споко, колко са 1см разлика при мъжете  Laughing.

# 67
Привет и от нас!
Ние днес се скъсахме от хайманосване напук на гадния вятър, който ми продуха главата. Гледам за размери на бебешки крачета говорите, на моята мацка кракът и е около 9,5 см. Не знам малък ли е, голям ли е, ама миналата седмица и купих от Джъмбо едни обувки за "малки мадамки" Simple Smile, които са размер 3-6 мес, но са и доста големи.

# 68
Да ви кажа все ми е тая кой номер носи.Повече ме тревожи колко акъл ще има в главата си.Simple Smile

# 69
Да ви кажа все ми е тая кой номер носи.Повече ме тревожи колко акъл ще има в главата си.Simple Smile
Хайде, хайде- знаем за правата пропорционалност при мъжете относно ходилата Laughing  Laughing  Laughing

# 70
joya , не си права за месото и хемоглобина  Peace. Ако никол ти е с нисък хемоглобин и яде предимно месо е добре да потърсите причината.
Аз въведах месото вече по съвет на педито заради моята наследствена анемия и вечно ниския хемоглобин на иван. На ева хемоглобина обаче се оказа 136  Joy. Явноо целебната кърма на мама си казва думата. не мога да и се нарадвам. въпреки всичко не съжалявам, че въведах месото. Смятам да отложа плодовете за по-нататък като мине малко време. до момента съм давала картоф, морков, тиква, тиквичка, оризова каша и пилешко. Ще продължа още 1 -2 седмици на един ден зеленчук, един ден месо и след това мисля да въведа бананова каша - четах и съдържанието - ориз (вече въведен) и банан - чудесно ми се струва за въвеждане на плодове. Утре става 1 месец от започване на захранването. Ева вече яде по 1 цяло бурканче от 125 грама на ден от зеленчуците и някъде около половин бурканче месно (че още ме естрах да не и натоваря стомаха). като като давам местно на обед, сутрин давам по 2-3 лъжици оризова каша (повече не иска) и мисля, че сме супер добре в яденето на твърда храна. за момента няма неразположения, газове, обриви или каквато и да е странична реакция от въвеждането на твърдата храна.
За обувките за прохождане аз си имам теория... не се е родил лекаря, който да ме убеди, че в найк, пума, адидас работят по-некадърни ортопеди от тези, които съветват колев и колев и по тази причина смятам да се доверя на някоя реномирана марка. Идеалните обувки за мен са високи, леки и с нормална подметка, без надигнати сводове и подобни простотии. Ако обувките на Ки К са последните обувки на света, то ева ще ходи боса, но няма да купя боклуците им. Към момента не и давам да ходи, нито и давам да сяда в проходилката и потази причина обувки не и трябват и не съм купувала. навън ходи с декоративни обувки (има едно чекмедже).
Ванира, тази теория не е вярна  Joy .

# 71
Гер40,за обувките сме на  едно мнение.

# 72
Герчо, подкрепям  Laughing, ама все пак народът го е казал  Rolling Eyes.

# 73
  • София
Уф най-накрая успях да ви пиша и аз.
Направо ви завиждам за спящите бебоци. Моя дали има общо 5 нощи в които е спал по 6-7 часа непробудно...все се буди и мрънка или си говори на играчките докато не събуди всички. Направо не знам какво да го правя  Cry
Нямам едно хранене да е дадено с шише и биба и питайте дали леко не бутам масло  #Crazy.Още не сме се захранили и ще видим там какво чудо ще бъде  Shocked
Малкия както не искаше биба така в 4 месец като каза че пък иска та сега чак плаче за нея. Като му дам цица и той не иска, а иска бибата. Направо ме е побъркал  ooooh!
tuncho и аз пера с Surcare и съм супер доволна. Има ги в Елемаг - течен прах за пране, омекотител и препарат за съдове, а съм ги виждала и в един бебешки магазин на Нишава
mirada добре дошла!

# 74
Добър вечер момичета  Hug
Исках да ви попитам, спомням си че Деси май коментираше матраци. Ще купувам матрак на Алекз (единично легло) и се чудя какъв да е (до към 350лв.) Тези Дормео дали са добри? Тед имат 8год. гаранция. Магнифлекс, мога да си позволя детския, но той май не е от мемори фоам.... А пък ако не е, за какво да плащам само за марката  newsm78 В пълен шах съм. Моля за съвети и идеи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт