Отговори
# 675
  • София
Здравейте,
отдавна не съм се включвала и реших сега докато дребните мируват малко.
Първо да честитя на всички малки и големи имали поводи през изминалите дни  Hug
Малчо вече успешно се избутва напред и започва да пълзи все по-уверено, досега лазеше все назад, много е смешен  Simple Smile Днес даже за първи път успя сам да си седне на дупето, избута се както беше от корем и успя и беше много доволен. Обаче си имаме проблем - определено предпочита плодовите пюрета, зеленчуковите и месните ги отказва и само като ги пробва на първа лъжичка се почва едно плюене и хилене, все едно нарочно ми прави напук и аз естествено не го насилвам. А го почнах със зеленчукови, незнам какво стана  Thinking, с каката не съм имала такива проблеми. Та помагайте, сигирно има и други малчовци, които предпочитат сладките пюрета пред безвкусните  Simple Smile
Приятен ден от мен, нищо че е дъждовно  Hug

# 676
Атадар, интересно навремето ми предписваха шипка за разхлабване, Никол като беше със запек  newsm78
Марина от както се роди дриска по много , най-много се е запичала от банан. Суровият банан пасиран я запече ужасно, но и пюренцето на хип банан, запича, не знам дали си пробвала. Иначе съм признала дренката за най-запичаща, ама май са малки за дренки. Ориза не го ли запича ?

# 677
Дорееее, верно, че Ел беше, ама и те и двенките като са с по 2 имена и стана обърквацията. Crazy
Атадар, и Дара има-няма и я хваща разтройството.На мен ми казаха, че е нормално докато стомахчето се пригоди към новите храни.Така както в началото имаха запек, така могат и разтройство да имат.Дара сега е пък от АБ разстроена.Сок от компот от дренки може, банан суров, оризова вода, чай от шипки, а Ентерола не е нищо повече от регулатор, той не е толкова страшно лекарство....по скоро е от сорта на капките, които давахме за колики.

# 678
Здравейте и от нас  Hug
Добре сме, Райън вече стои стабилно изправен, държи се за кошарта и си седи и се хили. Подскача на бънджито и много му се кефи, но на проходилката още не и е схванал идеята  Laughing Откакто му излязоха седемте зъба е много спокоен, спи по цяла нощ в повечето случаи...
Днес татко ми има Рожден ден и и да ви почерпя с парче от новото ми хоби (тортоправенето)

Целувки на всички и който има път към Варна да ми се обажда!   bouquet

# 679
Ani_Boland, да ти е жив и здрав рожденника!
monnnn, потвърждавам че аз не съм бременна (освен ако не питаш за някоя друга Яна)  Simple Smile. Чудя се аз на твоите въпроси, ама сега разбрах че си се объркала. Simple Smile

Момичета сега започва сезона на черешите, чакам с нетърпение да узреят, за да даван на Ники. Чудя се обаче сурови може ли да се дават или да не?

# 680
Честит рожденник, ани, тортата е страхотна!

... Обаче си имаме проблем - определено предпочита плодовите пюрета, зеленчуковите и месните ги отказва и само като ги пробва на първа лъжичка се почва едно плюене и хилене, все едно нарочно ми прави напук и аз естествено не го насилвам. А го почнах със зеленчукови, незнам какво стана  Thinking, с каката не съм имала такива проблеми. Та помагайте, сигирно има и други малчовци, които предпочитат сладките пюрета пред безвкусните  Simple Smile
Приятен ден от мен, нищо че е дъждовно  Hug
софи, моят Вики не харесва плодовите пюрета, освен ако не са смесени с нещо, та вчера пробвах комбинацията морков и ябълка - страшно му се услади Simple Smile Ти опитвала ли си да смесиш зел пюре с плодово? Странно звучи но понякога мъниците имат странен вкус...
И ние още не пълзим, но много обича да е изправен на крачета. Дори онзи ден се изправи сам, държейки се за решетката на кошарката си 1crib 

# 681
  • София
здравейте,
благодаря още веднъж за съветите!!! нещата май са по - добре - вчера дадох малко сок от дренки ...
друго е важното ... Ого днес става на 8 месеца   Crazy Peace Peace Party Party Party почерпете се за негово здраве

честита месечинка и на всичките ни пораснали слънца!!!

желая ви весел и усмихнат ден   bouquet

# 682
  • Ловеч
Здравейте!
И аз се позагубих, но редовно си ви чета!
Първо ЧЕСТИТО на всички с поводи през изминалите дни   bouquet
И ние днес правим 8 месеца  newsm68 newsm44 лелее колко бързо минава времетооо  ooooh!
по този повод ето какво спретнах http://rumi73.snimka.bg/cooking/kulinarni-izkusheniya.458931.18838942 и ви черпя виртуално!
Нашето захранване върви с пълна сила, скоро ще въведа и глутена. Опитва се да пълзи, но вместо напред върви назад  Laughing Все по дълго се задържа на крачета. Зъбки още нямаме и много ни мъчат. Будим се по 2-3 пъти на нощ за цокане. Във вторник сме на консултация и ще видим колко сме пораснали.
Честити месечинки и на другите бебоци!!!
Мегс, приятно изкарване на морето и дано е хубаво времето.
Ние в началото на юни отиваме на балкан /да си удовлетворя  хобито - тортоправене/, а в края на море.
Ани да ти е жив и здрав татето и на патерици честита годишнина на магазина, още поне 25 по толкова   bouquet  

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 12:27 от rumi73

# 683
  • София
Ох време не остава да ви пиша.
За затягане се дават корени от джоджен. Скубеш, миеш и вариш. Но бъдете внимателни, защото много затягат!

# 684
styllisima и аз нямам цикъл и докторът ми каза,че скоро няма и да имам Peace
Честит ти рожденик Ани със закъснение.Честито и на всички останали бебоци,който днес имат поводи

# 685
Здравейте, момичета!
Честито на всички с месечинки днес!
Ето, почерпете се и за наше здраве
http://www.podaruk.net/images/250.jpg, че и моето момиченце днес става на 7 месеца и по този случай реши да направи крачка напред в развитието си - за сефте се претърколи от гръб по корем и обратно, нищо че почти се е научила да си седи на дупето, ноооо всеки с приоритетите си Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 20:29 от Дивиана

# 686
Здравейте  Hug

Честит празник  newsm51

Честито със закъснение на Ани    bouquet

Честити месечинки със закъснение  Hug Hug Hug Честити месечинки за днес  Hug

Ние утре сме на консултация да видим колко сме порастнали и ще се отчета  Peace

Днес сме си самички с бубата, каката отиде на гости на нейна дружка за цял ден. Като гледам времето май няма да можем да излезм и се очертава един дъъъълъг ден  ooooh!

# 687
Честит празник и от мен, момичета  bg

Честито и на всички останали с поводи   bouquet

Ние вчера бяхме абитуриенти Mr. Green заедно с най-големите ни момчета. Ей, как лети времето, не е истина. Като че ли вчера ги събирахме и бяха едни дечковци, а сега са едни прекрасни млади мъже  Wink

Днес пък шаферката ни е абитуриентка, та пак купон  Party
Хубав ден от нас  Hug

# 688
Благодаря ви много момичета!
Руми и всички които имат път към Варна лятото, обадете се задължително!!!  Hug

# 689
Здравейте и от мен!!!

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 15:19 от -silvana-

Общи условия

Активация на акаунт