Дайте примери за храни с глутен

.Аз мисля да редувам един ден каша, един ден плодово пюре с йогурт или извара.Не знам дали е уместно. 
... глутена и аз го въвеждам в момента,но месото не съм т.е в моята схема месото е след глутена.Само не разбрах Деси какво искаше да каже с това,че трябва да се дава глутена 2-3 седмици
защото май няма много голям асортимент от към глутен освен ОВЕС и една каша май видях на Hipp с бисквитки.Има и каши с пшеница ама те са с една камара плодове,който пък аз не съм давала
абеее ще го измислям някакси 

, което надали ще ми се случи, защото нямам кокошки на балкона.
. Носиха ми специално за него супи без застройка и яденетата без заливка. Ако нещо няма как да му се махне млякото (като например мляко с ориз) ми носеха по 2 супи или пък по 2 основни или пък по 2 десерта за да компенсират третото млечно хранене, което аз не исках... сега гледах сайта им и вече имат меню за алергични деца, което е абсолютно подходящо дори и за нашите дечица като съставки, макар да смятам, че заа кухня им е рано по други причини (ние се пънем да им готвим и купуваме био плодове и зеленчуци, а в детската кухня надали е така, а също така не съм сигурна, че не добавят захар за да им ядат децата булумачите). та ева като стане на 11 месеца някъде ще пробвам всички частни кухни какво правят в момента и ще си изберем тази, от която ева е най-доволна. не излиза по-евтино от пюретата, но пък е сготвено същия ден, а не преди 6 месеца 

) беше с кърменето, но каквото такова. според мен на границата ще си помислят, че емигрираме
- никой няма да повярва, че този багаж е за 1 седмица.

)) 
/.Нямаш ли и уред за затопляне на бебешки храни?А защо не спреш вече да стерилизираш?Аз отдавна стм спряла.
. Иначе аз съм помъкнала розов девин, но ева е крива нива и яде всичко топло да със сигурност трябва да нося кана за загравяне на вода, че иначе ще трябва да топля водата на слънце
. За стерилизирането незнам... Аз честно да ти кажа го правя не защото се притеснявам и мисля, че всичко трябва да е стерилно, ами защото на вилата например водата е ужасна и е сигурна гаранция, че ще се продриска човек, а пък да мия шишета с минерална вода ми се струва пресилено. същото важи и за Гърция. Не че им нямам доверие на хората, ма съм патила веднъж с просрано дете на море и мисля да не повтарям. Просто незнам как би и понесло. В софия като е дребната стерилизирам като се сетя 2-3 пъти в седмицата 

Освен това мислих да взема каша за лека нощ... амаааа те били млечни каши така,чеее отпада този вариант.
От една седмица тук е вече 30о, Вики отказва всякакви пюрета през деня и иска само млекце, сутрин хапва малко каша, но всичко друго е отказано. Не иска ни зеленчук, ни месце, а толкова добре си хапваше преди това ...