ОСМОКЛАСНИЦИ - последна за випуска

• 25 051
  • 738
  •   2
Отговори
# 165
  • София и там където не се пуши
Супер беше, няправо нямам думи. До мен беше една много интелигентна жена, учителка в училището Брайл - май се казваше. Подсказваше имена, при нас не изписсваха кой пее. Двама твърдо не успяхме да разпознаем. И тя и приятелка до нея беше от нашата кръвна група  с Лейди - веселяхме се.

http://doriyaneva.snimka.bg/friends/priateli-bez-krai.495878.18438477 ето снимки, лейди ако не харесваш снимката си, ще я сваля, но е толкова изразителна.

С моя фотоапарат снима и Лейди, защото на нейната играчка свърши батерията, та и услужвах. Ох пак ми се ходи на такова нещо.

# 166
  • София
Момичета, страхотен концерт!
Щастлива съм, че бях част от тази благородна кауза и съпреживях емоцията в залата!

Вече с Дороти сме телезвезди!  hahaha Аз се чудя защо онзи, младичкия, все ми се усмихваше  Joy

мдаам,,.  "Аз съм само цвят лилав.."
Познахте! Hug

Надявам че и Елица е била доволна от местата, които й избрах!  Tired

Дороти - на снимката не се вижда цвета на пуловера ми(излязъл е като пепел от рози, а е люляков цвят) и колието ми, моля ти се,..  hahaha

# 167
Да, тя просто снимката, не е качествена, но как си настройваш апарата, как чакаш, макар и мътна, мен ми харесва, но ако искаш махам.

Къде са твоите - Моите са 164  #Crazy а и някои изтрих

Ето клипче http://vbox7.com/play:c30ca618 ох качих още един клип, да ама пропуснах да копна линка, та ще чакам да го обработят

ето го     http://vbox7.com/play:5f28e5c4

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 08:28 от Dorothy

# 168
  • гр. София
Страхотно беше!
Лейди,местата бяха супер,а и аз бях въоръжена с бинокъл,така ,че всичко виждах прекрасно.Мъжът ми беше очарован както от самия концерт,така и от саунда.Това за него е много важно(пада си малко маниак). Mr. Green
В къщи като си пуснем филм,все едно си в кино Арена.Чудя се съседите как не са ни изнесли още.А нямаме дом.кино или подобна техника(сори за спама).
След като ви допада идеята ми за мистър Пица ,остава и да си изберем дата.Сега се задават много празници.Чакам предложения.

# 169
http://www.dnes.bg/muzika/2010/04/27/gogo-ot-tonika-zapochva-lec … -v-tel-aviv.90050

Гордея се, че ви познавам, момичета, защото допринесохте това да се случи!   newsm51

Чакам дата за мистър Пица!  Simple Smile

# 170
  • Sofia
Гордея се, че ви познавам, момичета, защото допринесохте това да се случи!   newsm51

Чакам дата за мистър Пица!  Simple Smile
Peace
Лейди, Дороти и Елица, подготвяйте репертоара за Мистър Пица!
Знаток, поздравления за малката математичка!
Момичета, моля ви се, избирайте градина за следващата среща! Искам слънцеееее!
 Hug

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 14:36 от noshtna_ptica

# 171
  • София
И аз ги видях - нашата звездна осмокласна публика (но без осмокласници ми се струва). Особено Дороти беше във вихъра на танца.... Дори и по телевизията концерта беше впечатляващ. Явно хората: 1. все още носят благородство в душите си и 2. имат нужда от българска музика. Изненадана съм от пълната зала и големия брой изпълнители.

# 172
  • България
Lady-B , Dorothy , ellytza    bouquet представихте ни достойно!

Тъй като всички коментираме среща и вече избрахме заведение, а никой не предлага дата, аз пускам 2 оферти.
 1. 16.05. - неделя, имайте предвид, че 15.05. е работен  newsm78
 2. 29.05. или 30.05 - не предлагам другите уикенди през май, защото са свързани с празници и някои ще пътуват /аз и двата пъти  Embarassed/

# 173
Днес, където и да мина, вкл и по скайп, хората ми пишат, че са ме видяли   Embarassed Следващия път, пак там места искам (Лейди да знаеш) .

Среща, когато кажете тогава.

# 174
Май само аз не съм успяла да видя нашите дами по ТВ.
Радвам се, че сте изкарали страхотно и че сте били част от една благородна кауза!  bouquet

# 175
  • гр. София
[Момичета, моля ви се, избирайте градина за следващата среща! Искам слънцеееее!
 Hug

Идеята за Mr.Пица е продиктувана от това,че там има приятна градина. cheers Wine Glass

Съгласна съм и с двете дати!

Едно време пеех в хора,а и Тоника са ми любими,може и да изкарам някое парче от репертоара им. Laughing Ако дойдат и осмокласниците с китарите, ще бъде още по-добре. Laughing

# 176
Утре имаме родителска  Peace какво ли са ни подготвили тези толкова трудно разбираеми тийнове newsm78
Нещо дисциплината ни я няма  Joy

# 177
Едно време пеех в хора,.................

И аз, и аз - трети глас, първи алт  Joy

И аз съм съгласна с тези дати.

# 178
Нещо дисциплината ни я няма  Joy

И на нас, скучно му било  #2gunfire направо нямам думи. Възгордял се, че бил най-добър в класа по англ  Joy и чувствувам, как и там ще се осере в най-скоро време. Независимо от това - не работи в час .  #Crazy .

# 179
  • България
Lady-B, къде ти е списъка?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт