ОСМОКЛАСНИЦИ - последна за випуска

• 25 033
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Привет!
Второкласничката се е представила успешно като за първи път  Laughing
Една задача недочетена, една немислена и една премислена  Joy
Ще видим резултатите.
Кафепинето беше приятно. И кратко.
Рапорт даден!

mama 69 нямам спомен някой с такъв бал да се е класирал по 13- то желание. Но може и да има. Тогава беше такава лудница  Joy
Желая късмет на твоя седмокласник! Ние ще ви стискаме палци  Peace

# 151
  • София и там където не се пуши
надушвам конспирация Simple Smile

Припомням, днешната среща е предложена и обявена и организирана от Лейди - пак разбрах, че сме малко. newsm78

Ауууу,..!  Crossing Arms Stop Какво е това деление?
Я малко повече разкажете Wink Пак ли няма снимки?... Thinking

Аз така и не разбрах от колко часа ви е била срещата ..

В 10  Whistling . Фотоапарат имаше, снимки нямаше  Twisted Evil

# 152
  • Sofia
Лейди , успех на класното  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover не е  ли малко раничко? newsm78
Наистина вече трябва по сериозно да се организираме и да се видиме ,това с конспирацията си беше закачка Grinning
Хубав Ден!!!

# 153
  • През девет земи в десета

Добр'утро момичета,аз вчера бях на работа по независещи от мен причини,иначе много се старая да нямам такива извънредни несвършени задачи в събота и неделя.Много ми се искаше да дойда поне на едното кафепиене,но здраве да е,следващия път се надявам да нямам ангажименти.
На Гого още нищо не са ни казали за класните, не били решили учителите Wink А той като гледам как се помотква,какъв ли ще е резултата на финала Thinking Laughing

Малко пролетни снимчици за добро настроение Hug http://s166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/FLOWERS/?albumview=slideshow

После пак,че нещо напоследък не е удобно да се пише от работа Rolling Eyes

# 154
  • София
леле,.. то наистина на 1-ва стр на темата си пише за срещата в ТЕА  hahaha   newsm57

А за днес:  КОНЦЕРТ В НДК - за ГОГО от Тоника - 18,00 пред НДК , ако някой ще присъства - да се обади Wink

За сега сме аз, Doroty, Ellytza(x2)

# 155
  • София
Лейди , успех на класното  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover не е  ли малко раничко? newsm78

Dessi,   благодаря!  Hug И на мен така ми се струва, но на родителската математичката обясни, че през Май имало какви ли не изпити, външно оценяване, матури, балове ,.. И затова по-раничко Wink

# 156
Момичета, пожелавам приятни мигове довечера на концерта!

Lady-B, успех на класното! fingerscrossed
Аз знам само за класна работа по БЕЛ - началото на юни, но вече не помня коя дата ми каза. Laughing

Резултатът на малкия се появи - наистина е плачевен smile3518 По-нисък дори от очакваното от нас, което също е доста слаб резултат, та дори и да има някаква грешка от страна на проверяващите (което не е изключено, като знам на Коледното какво стана) няма значение. 

Чакам предложения за нова среща и по възможност да се съберем всички.  Hug

# 157
  • София
Момичета, пожелавам приятни мигове довечера на концерта!

Lady-B, успех на класното! fingerscrossed

Чакам предложения за нова среща и по възможност да се съберем всички.  Hug

Благодаря!

И аз чакам да видя ВСИЧКИ ОСМОКЛАСНИ МАЙКИ на следващата среща!

Имаше една дама  (от) казабланка.. Thinking

А за мястото - Ellytza беше писала - Мистър ПИЦА - там е добра кухнята, 'английските' майки имахме 'училищна' среща там   hahaha

# 158
  • София и там където не се пуши

До половин час пишете има един билет свободен за концерта - знаете на Лейди мобилиния.

не е моя - аз ще съм там

# 159
А малкото ще ми го пуснат ли без билет?Че сме си двечките сами? newsm78Дороти,прати ми тел на Боби

# 160
А къде са резултатите?
Да видя как сме ние.

# 161
Сега имало някакви олимпиади, но и аз не разбрах какви са, знаете ли нещо по въпроса  newsm78

# 162
Лейди и Дороти,видях ви  Joy съвсем до първото стъпало(ако не се бъркам Лейди беше в лилавко  newsm78) ,много съжалявам,че не бях,но до 23ч малкотовнаистина  нямаше да издържи.Концерта беше чудесен,страхотен,разчувства ме,пях си на  Grinningглас

# 163
  • София
Отдавна не съм влизала и затова с малко закъснение - Нощна птица да ти е живо и здраво 15 годишното "дете". Да е много щастливо и много късмет.

Момичета - видях нашите красиви дами - Лейди и Дороти по телевизията - на концерта за Гого. Няколко пъти ги даваха, оператора ги е харесал очевидно. Много добре изглеждаха и очевидно се забавляваха.

Така - разнесох ги и сега съм спокойна  Joy

# 164
  • There I was on a July morning
И аз ги видях, тъкмо мислех да питам Лейди, дали е била с лилава блузка  Crazy
Не успях да дойда на живо, но изгледах част от концерта. Хареса ми.

Мисля, че след като одобрихме ново място за форумските срещи, е време да уточним и датата.

Общи условия

Активация на акаунт