ОСМОКЛАСНИЦИ - последна за випуска

• 25 028
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • България
noshtna ptica, да ти е живо и здраво пиленцето! Да е много, много щастливо! Да преследва мечтите си и да преживеете лек пубертет Simple Smile!

# 136
  • Sofia
Благодаря ви за пожеланията, момичета! Всички тук знаем как се раждаше 95-та и как се гледаха бебета в онези години  Shocked
А помните ли първия учебен ден? Сибирски студ! И хиляди други уж дребни нещица, покрай които децата ни се превръщат лека-полека в големи хора И те (пък и ние) заслужават всичко това, което непрекъснато си пожелаваме!
Ние продължаваме с празненствата, а на всички състезатели утре - успех и късмет!  newsm10
Чакаме включване от кафепиенето и ТЕА-яденето!

# 137
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИСИ!
Да е здрава, щастлива и късметът да е винаги с нея!

Изпуснах рождения ден!,.. И тортата  Joy

Аз пак не съм разбрала нещо  Thinking Тази среща в ТЕА нещо на яташка ми прилича?..
Къде сте писали за мястото и часа на срещата?  Tired И ако и сега не покажете снимки,..! Crossing Arms

За концерта за Гого от Тоника - в четвъртък имаше все още билети:
2-ри балкон-10лв,
партер - назад под 1-ви балкон-15лв,
Оркестрино(до сцената точно) - 20лв

Snow bird,
tези изпити - езиковите, на една и съща дата ли са за всички гимназии..?
Фран, аз съвсем не знам децата до кога ще учат  ooooh!

Дороти, браво! Страхотно колело! Честито!

# 138
мацки нещо не разбирам ,как така дете с бал 32.999 се класира по 13-то желание в напр.134 СОУ или с 32.589 в 22-ро СОУ на 12-то желание ?гледала съм първо класиране от 2009 ,което ни е предоставено от Знаток в началото на темата,сортирах ги според бала,моля за отговор ,защото аз съм мама на седмокласник

# 139
  • Sofia
Най-вероятно не си сортирала правилно, не се шашкай!
Разгледай другите статистики, миналогодишните балове ги има на много места и в различни формати

# 140
  • София
Най-вероятно не си сортирала правилно, не се шашкай!
Разгледай другите статистики, миналогодишните балове ги има на много места и в различни формати

+1   Peace

Предходните 12 желания трябва да са били с по-висок минимален бал и да не му е достигнало за желанията от 1-во до 12-то.
Но доколкото си спомням от миналата година, бал 32,999 би стигнал почти за навсякъде,.. Все пак трябва да погледна моята статистика  Flutter Ако искаш, mama69, ще ти я изпратя на лични

# 141
или нещо аз не се справям със сортирането ,но искам ,моля прати ми я,лейди

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 19:59 от mama 69

# 142
  • София и там където не се пуши
Ми тя статистиката не беше ли в пощата  newsm78

# 143
  • София
Дами, вие сте на всеки километър! Laughing
Страхотни сте! Няма тема, която да си харесам и някоя от вас да не се е включила. И вие сте активни и изявяващи се като децата си.  bouquet  bouquet  bouquet

# 144
  • София
мацки нещо не разбирам ,как така дете с бал 32.999 се класира по 13-то желание в напр.134 СОУ или с 32.589 в 22-ро СОУ на 12-то желание ?гледала съм първо класиране от 2009 ,което ни е предоставено от Знаток в началото на темата,сортирах ги според бала,моля за отговор ,защото аз съм мама на седмокласник

134 училище е "еврейското" училище, то не е общинско, а е държавно училище и балообразуването е по-друг начин. Паралелките са информационни технологии и хуманитарна. Резултатът 32.999 е на момиче и е за хуманитарна паралелка - утроява се оценката по БЕЛ. Детето е имало много висока оценка по БЕЛ, но тъй като математиката е доста по-ниска не е успяло да се класира в по-предните си желания.

# 145
  • Sofia
Математички, къде сте?
Още нищо не сте ни разказали - нито за Великденското, нито за кафепиенето!

# 146
  • София и там където не се пуши
Ок -  видяхме се, но не заблуждавай, срещата не беше само на майки на матуматици. Събрахме се, хапнахме, пийнахме  Joy

Утре пак ще се видим някои.

# 147
  • Sofia
надушвам конспирация Simple Smile

# 148
  • София
Ауууу,..!  Crossing Arms Stop Какво е това деление?
Я малко повече разкажете Wink Пак ли няма снимки?... Thinking

Аз така и не разбрах от колко часа ви е била срещата ..

Ние тази седмица ИМАМЕ ВЕЧЕ КЛАСНО! По математика ... Peace
При вас почнаха ли

# 149
Математички, къде сте?
Още нищо не сте ни разказали - нито за Великденското, нито за кафепиенето!

Кафепиенето беше много приятно, но доста кратко. Първокласникът беше доста пъргав. Излезе от състезанието на 30-та минута и ни прекъсна.  Laughing В резултат на това няма да има с какво да ви се похваля след няколко дни. Не е изчел добре условията и съответно има доста грешни задачи. Очакваме слаб резултат  Sad Вкъщи ги реши, което показа, че не са били непосилни, но .. жив и здрав да ми е сладурчо, ще порасте и ще помъдрее  Joy
Осмокласникът мисля, че се представи добре. Не очакваме първи места, но един приличен резултат. След като излязат резултатите,  ще кажа дали е така  Simple Smile

А за кафепиенето аз казах, че не е само за майки на математици. Не ни приписвайте такава конспирация.  Naughty Знаток беше написала часа в новата тема.

Това е обзорът на деня от мен. За съжаление кратък и без горещи новини.

Общи условия

Активация на акаунт