ОСМОКЛАСНИЦИ - последна за випуска

• 25 008
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Да е живо и здраво пилето на нощна птица! Все така прекрасно и успешно да е! И много щастливо!

# 121
Честит празник, noshtna_ptica !

Пожелавам много щастие и късмет на момичето ти!

# 122
noshtna_ptica, да ти е жива и здрава младата, хубава и добричка госпожица. Пожелавам и на двечките много здраве, много усмивки и прекрасни моменти.

newsm59 newsm59

# 123
  • There I was on a July morning
Честит празник на нощното пиле!
С пожелания за здраве, успехи и мнооого подаръци!

# 124
  • гр. София
 newsm59 newsm67  party023

Честит празник на noshtna_ptica и нейното гардже!  bouquet

# 125
Поздрави на девойката на  нощна птица и от мен!  bouquet nbirthday  bigdance2  Gift  party023
Не съм ви чела мили дами и като прочетох Осмокласници-последна тема и   Shocked, а то било за випуска, но с това темпо, с което пишете...Знаток ще си има още работа....
Някоя от мамите от Френската гимназия питаха за изпита на децата.На 23.06 ще бъде сутринта и резултатът се вписва като текуща оценка в бележника.Всички деца са длъжни да се явят, не могат да се освободят от този изпит.

Фран-историята с твоя сладур ми повиши настроението....но на теб едва ли ти е било до смях...

Моят син, откакто се постопли времето нещо ужасно го мързи.Сутрин едва го вдигам от сън...вечер естествено стои до късно.Учи само по френски, другите предмети не били важни-оценките от осми клас не влизали в дипломата (само по музика, из.изкуство...) и той е спокоен...при вас как е?Пролетна умора, но по-вече е мързел при нас.
Слънчево настроение за всички!

# 126
ЧРД на Нощното пиле   bouquet
И честит празник на Нощна птица   bouquet

Пораснаха ни децата еййй...

# 127
  • There I was on a July morning
snow_bird , благодаря за тази информация. А какви са изпитите в 9-ти клас за сертификати? Те към Фр. културен институт ли са?

# 128
На 23.06 ще бъде сутринта и резултатът се вписва като текуща оценка в бележника.Всички деца са длъжни да се явят, не могат да се освободят от този изпит.
Ауу, ей сега ми пролича, че не следя учебния процес. ooooh!
Аз се чудя защо изпита е след като са завършили учебната година, а те ще учат до края на юни. Whistling

# 129
  • София
Нощна птица, да ти е жива и здрава девойката и много да те радва! Все ктака да носи успехи в учението, а после да има много такива в живота!  bouquet

# 130
  • София и там където не се пуши

Ауу, ей сега ми пролича, че не следя учебния процес. ooooh!
Аз се чудя защо изпита е след като са завършили учебната година, а те ще учат до края на юни. Whistling

спокойно само за някои училища с усилено изучаване на чужди езици. Скоро го видях в сайта на МОМН

Днес погледнах - дошли са щъркелите http://stork.stamb.net/news.htm

цяло лято може да си ги гледате http://stork.stamb.net/ това го имам от една мама от четвъртокласническата тема - снесли са 3 яйца. (през деня)

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 21:39 от Dorothy

# 131
  • София/Осло

Честит празник на птичето на Нощна птица!

Някоя от мамите от Френската гимназия питаха за изпита на децата.На 23.06 ще бъде сутринта и резултатът се вписва като текуща оценка в бележника.Всички деца са длъжни да се явят, не могат да се освободят от този изпит.

Какъв е този изпит, да не е Brevet или е нещо свързано с нашето образование ? ooooh!

# 132
  • гр. София
Доколкото знам този изпит се държи от всички,които учат подготве в езиковите гимназии.Не съм много запозната,но мисля,че този ,който го изкара получава правото да продължи обучението си.Нека някой ме поправи ако греша.

# 133
  • гр.София
За малко да изпусна празника на Нощна птица Rolling Eyes
Да ти е жива и здрава,амбицията да не я напуска и все така да радва с успехите си всички нас!

# 134
  • Sofia
Математиците  УСПЕХ   Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed утре и приятна среща!!!

Общи условия

Активация на акаунт