ОСМОКЛАСНИЦИ - последна за випуска

• 25 004
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • There I was on a July morning
ellytza, крайно време е сами да си предложим по някоя екскурзия, защото не става само с гледане на снимки, а си трябва и ходене.
Dorothy, честито колело на сина ти, да си го кара дълго и безаварийно.

# 106
  • София
Дороти - чудесен подарък, и много важен!
Франи, франи - направо ме уби със анти-кризистната програма в памперс. Абе той от сега печели пари....
Скубиду - прекрасно дете, прекрасни снимки, прекрасна майка!!!
Ели - и на мен никой не ми предлага екскурзии, а това ми е мечта номер едно от векове Crossing Arms

# 107
  • гр. София
Ами то остава да си организираме една форумска екскурзия.Не всички имаме съпруг като на Sifia-V  Laughing
Ако rosid ни уреди и по едни билети,то работата е свършена на половина. Joy Joy

Аз предлагам да обмислим и мястото на следващата ни среща.Мисля,че не сме осбено доволни от пицария Средец(ако правилно съм я запомнила).
Подобен тип заведение,за което се сещам и е приятно  е Mr.Пица на ул. Неофит Рилски.
http://www.infojoker.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info_premium& … cast&id=16090
Там има дори отделни помещения като за нас. hahaha
Очаквам и вашите предложения и мнения.

# 108
  • София и там където не се пуши
Искам да благодаря на Лейди, която успя да ни организира за понеделник  Hug

# 109
  • България
ellytza, аз съм съгласна. Кажете ден и час и съм на линия. Била съм в Мистър Пица на бул."Ч.връх" и много ми хареса.

Освен това, ако организирате екскурзия, и там мисля да дойда! Пътуването никога не ми е достатъчно.

# 110
Здравейте момичета
Фран   твоят син ми скри шапката  Joy прибрано е детето браво
когато го прочетох се смях с глас  Laughing
Дороти страхотно колело - безаварийно каране ,момчетата ти са много готини  Wink
Страхотни  снимки от пътувания пускате  да можем и ние тези дето не сме
ходили да погледаме .Така бях и в Египет сега в Париж ..... мммм страхотни са благодаря  Hug
И за екскурзия и за пица където кажете съм навита само да мога да се измъкна от работа

# 111

И аз съм съгласна с мястото за среща. Пък дай боже някоя от следващите срещи да бъде в  някое хем близко хем чужбинско място  /ей почти успях да го римувам/ и по този начи ще бъде образователна в смисъл да видиме малко свят  Grinning

# 112
  • There I was on a July morning
На мен ми допадат и двете идеи - за пицарията и екскурзията в чужбина  Peace

# 113
  • Sofia
Имам по нещичко да казвам и за спестовника на Фран, и за французойката Васи, но днес ми е доста натоварено  #Crazy
Вкъщи вече си имам 15-годишна девойка-рожденичка, та малко да почерпя Simple Smile
Тя е много щастлива, защото точно в 2,55 тази нощ (когато е и родена) най-добрата й приятелка й е звъннала да я поздрави  Laughing
Аз пък (дали заради ЕГН-то) съм също толкова доволна, че моите приятели не направиха такъв жест за мен  hahaha

# 114
  • София и там където не се пуши
noshtna_ptica честито да и е. Да е все така слънчева и прекрасна   bouquet  bouquet  bouquet

За честитенето през ноща, мога само да кажа - добре, че моите са родени през деня  Hug .

# 115
Честит празник на noshtna_ptica !
Ч.Р.Д. на щастливата девойка!

Много здраве, щастие, късмет и успехи!

Когато Рали има рожден ден, повечето й приятели я поздравяват в първата секунда след полунощ. Традиция.

# 116
  • София
Нощно пиле, да ти е жива и здрава порасналата дъщеричка. Да ти носи много хубави емоции и всичките й мечти да се сбъднат! Нацелувай я на воля - днес имаш повод!!!

Това е поздрав и пожелание за посещение на едно прекрасно място - най-красивия холандски парк и пролетна градина - Кьокенхоф (може и нас да поканите, че отдавна си мечтаем - аз за парка, дъщеря ми за Амстердам)

При нас от няколко години се стои до полунощ и се чакат поздравления в скайп - дори следи кой ще е първият, който я е поздравил за РД. Тя е родена посред бял ден, но какво от това.....Сладурчета!

# 117
  • Sofia
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , НОЩНА ПТИЦА И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПИЛЕНЦЕТО !!!
С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ,  МНОГО ЩАСТИЕ ,МНОГО  УСПЕХИ ,МНОГО ПРИЯТЕЛИ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!

# 118

Нощна птица да ти е жива и здрава девойката. Пожелавам й много късмет да има в живота!

party023 newsm67

# 119
 Нощно пиле!!!!

bouquet

Да ти е здраво,щастливо,благословено детенцето(и неговите родители)

Нямам опции за красиво поздравче,но от сърце го желая!!!

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт