ОСМОКЛАСНИЦИ - последна за випуска

• 25 002
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Фран ,много се радвам за вас ,какъв весел спам Laughing
Скубиду дъщеря ти е била на прекрасни места , мерси за виртуалната разходка  bouquet

# 91
  • There I was on a July morning
Момичета, благодаря ви за милите думи  Embarassed

Фран, съчувствам ти за инцидента с малкия спестовник. Очите все са ми на 4 и не знам моят - в кой момент с какво ще ме изненада  Wink

# 92
  • София и там където не се пуши
Леле Фран, моят малкият така глътна 5 стотинки на около 2 год възраст. Тичай до Пирогов. Там ме успокоиха, че не са заседнали и да давам повече пюре. И така разбрах, че не било толкова опасно да се гълтат предмети дори игли, само да не се забият.  #Crazy

Снимките страхотни. Детето щастливо и прекрасно.

Днес снимах малкия с новото му колело. Много щастлив. В събота може и да не дойда, че се сетих, че има РД. То това дете оправно, майка му все го забравя. Зависи кога и в колко ще празнуваме.

# 93
  • Sofia
Покажи ни го де,новото колело и малкия  Hug

# 94

Фран много забавно си описала изхода от кризата,  Joy въпреки че ситуацията си е  Shocked шокова.

Скубиду такова красиво дете защо се сърди да я показваш, много мноого хубави снимки, колко интересни места и сгради е наснимала, кажи й, че тези  снимки са радост за окото на такива като мен които не са ходили там  Peace

# 95
Скубиду - много хубави снимки  Peace
И щерката и екскурзията!

Фран - даваш ми идея. Ще наслагам памперси и на моите деца. Пък да видим какво ще излезе  Thinking

Дороти - а после аз съм била заплес  Joy

# 96
 Joy Joy Joy Дороти, всички забравяме по нещо.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скубиду, много хубави снимки. Девойка-французойка е чудесна.

# 97
Ами то детето 3 месеца по-рано се роди, аз все не мога толкова години да свикна с ранния му рожед ден, все се изненадвам.  Joy

http://doriyaneva.snimka.bg/nature/prolet.494500.18368428

Забравих да напиша, че това му е бебчето на моя син  Joy

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 10:36 от Dorothy

# 98
  • Sofia
Дороти , голями  сладури са момчетата ти  Grinning

# 99

Dorothy  много е хубав велосипеда има си и място за багаж и също може да повози някого зад себе си това мнооого ми харесва. Добър избор  Peace

# 100
Ами детето има вкус, преди това си харесал от 2000 лв

# 101
  • София
Момичета, днес след обяд ще се опитам да се добера до билетния център на НДК и да взема билети за концерта за Гого от Тоника - на 26.04 - понеделник.

Ако някой  иска билет - около 17ч ще съм там - имате ми GSM-a - звънкайте и не се притеснявайте!
Ще купя за всички  Hug

Ще има ли присъствие на осмокласници? Thinking От нас - не

# 102
Дороти, Знаток... Joy
Дороти, честито колело!

Лейди, и ти си образ. Hug
За малко да си помисля, че съм объркала подфорума /писа ли на модератор да изтрие темата за 40+ от Деца в училищна възраст/

Днес на обичайната ни разходка в Борисовата градина забелязах много приятни младежи. Явно беше, че им предстои завършване на гимназия и скоро ще се разделят. Бяха си наели професионален фотограф да ги снима.Направиха групови и индивидуални снимки. Много хубаво облечени дами, момчетата повечето с бели ризи.
Минавайки покрай тях ги попитах от коя гимназия са.
1АЕГ...Бяха много мили.

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 14:58 от Фран Джонсън

# 103
аз пък се израдвах ,че в детската тема има нещо и за  нашите изтормозени души !
Къде да ви намеря ?

# 104
  • гр. София
И аз да похваля снимките и щерката на Скубиду.Според дъщеря ми каката изглеждала много по-голяма от брат и.
Разбрах ,че нашето у-ще предлага нова екскурзия ,този път до Истанбул.Моят син за сега не знае дали му се ходи. За разлика от майка му дето не и се седи на едно място,ама никой нищо не ми предлага. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт