Държавна детска кухня - София

• 171 902
  • 426
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте!
Някой може ли да ми каже работното време за взимане на храна от кухнята на Белмекен в София. Намерих, че преди няколко години е била от 11:30-12:30, но не откривам по-нова информация.
Благодаря

# 421
Здравейте! Някой може ли да ми каже какви буркани искат от Кухнята майка в Студентски град? Като обем горе долу.

# 422
  • София
190  ми . Навсякъде искат в София едни и същи, 30 буркани и 60 капачки.

# 423
  • София
А майките от Младост, колко време чакахте за място?

# 424
Здравейте!
Някой може ли да ми каже работното време за взимане на храна от кухнята на Белмекен в София. Намерих, че преди няколко години е била от 11:30-12:30, но не откривам по-нова информация.
Благодаря

Същото е и сега.

# 425
за младост.. зависи кога...
 преди 3.5 години средата на декември (веднага щом навърши необходимата възраст) записах детето и от февруари започнахме да взимаме кухня. нейни наборчета обаче записани няколко месеца по-късно чакаха половин година. предполага се, че сега ще се освободят места септември когато тръгнат новоприетите ясленчета ,тъй като нямат прраво и на ясла/градина и на кухня.

# 426
Здравейте! Как стои въпросът с отписването от кухнята. Ако детето е прието и записано в ясла, но се ползва правото за отлагане с 60 дни, от кога се спира кухнята? Не мога да намеря никаква информация по този казус.

Общи условия

Активация на акаунт