ПОМОЩ! Моето бебче ме напусна минути след като се роди..

• 10 421
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Диана, Ели, благодаря ви, че сте с мен момичета!   Cry Cry Hug Hug

Много съм развълнувана и още не знам какво чуствам, но преди малко правих тест за бременност и...  EFP.. Мъжът ми толкова се зарадва, а аз не знам дали повече се зардавах или повече се уплаших... Да си призная страх ме е да се зарадвам за каквото и да е в живота ми след като изгубих детето си. Ужасява ме мисълта, че всичко може да се повтори.. Не знам и какво да правя, за да бъде всичко различно.. Ще се побъркам от мисли... 
Ели, как беше при теб? Сподели ако искаш, ще ми помогнеш много.. Hug

# 61
Q-T,мила, Hugтолкова се зарадвах като прочетох! newsm44 newsm44 newsm44Ох,знам какво ти е точно сега-аз след положителният тест плаках часове-бях уплашена и изпаднах в паника!Разбира се ,зарадвах се, но съвсем за малко,защото веднага ме връхлетяха хиляди въпроси и притеснения!Ако ти кажа,че отминават-ще те излъжа и няма какво да се заблуждаваме-никога няма да се отърсим от страховете си,макар че не бива да подлагаме бъдещото бебе на такива емоции,при всяко малко придръпване и болежка започваш да се тревожиш,но от друга страна мъжът ми много ме подкрепя през цялото време,старая се да съм позитивна,чета много  философска литература,пиша редовно в отчетната тема,но няма да си кривя душата-понякога плача безутешно и ми олеква!Така ще е винаги според мен,дори и след като родим-живот и здраве! PeaceТи сама ще прецениш дали да пишеш в този форум,много мами като забременеят спират-аз лично няма да го направя,защото сте моето семейство и ви обичам всичките! Heart EyesСега,мила-от цялото си сърце ти пожелавам да се въоръжиш с много търпение и позитивизъм,защото това е началото на едно прекрасно пътуване и с най-хубавия подарък за всяка една от нас! HugПожелавам ти една прекрасна и безпроблемна бременност и прекрасно и здраво бебче в прегръдките ти на финала!Коледни чудеса стават,аз се радвам за твоето! Сега трябва да си силна повече от всякога! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 62
ЕЙ ,много ме зарадва Q-T ,ЧЕСТИТО МИЛА ,страх ще има докато не родиш ,но какво нима ще седим без деца ,защото ни е страх  ,и мене ме е страх от всичко ,но за щастието ,което ни очаква след като родим си струва всичко ,си горна съм ,че ще успеем  Peace.
Казах ли ви аз ,че ще си имаме още бременни ,и още предвиждам  Heart Eyesкато гадателка съм  :Lil:.

# 63
Q-T много се радвам за теб  и според мен страх ще има докато родиш а може би и след това но по малко винаги ще си спомняме за нашите ангелчета сега ти желая една спокойна и лека бременност и аз се надявам след месец два да ви се похваля с две чертички на теста стискайте ми палци лекаря ми каза че след следващият МЦ  може да не се пазим  Hugте

# 64
Q-T,страшно ни зарадва миличка!Това е най хубавия ти подарък за Нова година!Знам че те е страх,при всички ни ще бъде така,но ще се почувстваш и безкрайно щастлива!Пожелавам ти отсега да ни пишеш само хубави неща и да си много спокойна в името на бъдещото ти бебче!Когато прочета за нова бременна мама ми дава сили да мисля че скоро може чудото да се случи и на нас останалите момичета!Дано дай Боже,догодина всички да сме щастливи! Hug Hug Hug

# 65
Здравейте,
и нашето семейство претърпя загуба на едно много хубаво бебче. Причината лекарска некадърност. Мили мами не раждайте в Търговище, защото може да се окажете в нашето положение.

# 66
 dim_a,ужасно съжалявам,майчице! smile3518 smile3518Приеми моите съболезнования!Пиши и споделяй,ние сме насреща винаги! За малката душица Flowers Rose Flowers Rose

# 67
Q-T, първо да ти честитя прекрасната новина! Ще видиш как мъничкото човече в теб ще върне слънцето в дома ви. Желая ти лека и безпроблемна бременност!
 А относно страховете - ами това си е част от нашата орисия. Няма как да е различно след всичко, което сме преживели. Има ги сега, ще ги има и през цялата берменност, а и след това. Страховете не изчезват с раждането на детето, просто едни страхове заменят други. Но си ги има. Една мисъл, която много харесвам: "Да си майка означава да оставиш сърцето си да се разхожда вън от теб!". И е точно така. Но, знаеш ли, заслужава си!
А ние ще бъдем с теб през тези 9 месеца! Hug

# 68
Исках да е в отделен пост:

dim_a, съжалявам, че оше една изстрадала майчица влиза в нашите мрачни редици! Господ да дава сили на теб и съпруга ти да минете през това! Praynig

Flowers Rose Flowers Rose за твоята рожбичка...

# 69
  • Варна
Q-T,  чак сега прочетох... страхотна новина  Hug много се радвам, чак нямам думи  Grinning

# 70
  • Варна
elisalou, благодаря ти за пост-а! аз също не мисля, че ще спра да влизам и да пиша тук, защото само тук срещам разбиране и мога да споделя болката си. За отчетната тема малко ще изчакам.. След Нова година ще отида на лекар да се потвърди всичко и тогава. Благодаря ти, мила за пожеланията и куража, който ми даваш, въпреки че и твоето сърце страда. Прегръщам те  Hug

kroelahai,  Hug! Ами ще си страхуваме, ама поне ще сме заедно нали? Wink  Дано гадателските ти способности се окажат верни и да има още много щастливи бременни

mimi8406,  Hug никога няма да забравим нашите рожби.. Ще чакам да ни се похвалиш скоро!

valensia-79 ,  Hug И аз се надявам само хубави новини да има в този форум! Пожелавам ти от сърце твоите мечти и надежди да се сбъднат!

svetlana_78 ,  Hug! Винаги казваш много силни и мъдри неща.. Сигурна съм, че майчинството си струва всяка болка и всяка сълза! Благодаря ти за подкрепата !  bouquet

sisi83,  Hug!   Сиси, мила - благодаря ти, че се радваш за мен! Скоро и ти ще ни зарадваш - сигурна съм!

# 71
  • Варна
dim_a , съжалявам, че си сред нас, че още една майка е с изтръгнато сърце!  Cry Cry

Flowers Rose Flowers Rose за твоето бебенце! Дано е светло на душичката! smile3518

# 72
dim_a , съжалявам, че си сред нас, че още една майка е с изтръгнато сърце!  Cry Cry

Flowers Rose Flowers Rose за твоето бебенце! Дано е светло на душичката! smile3518
newsm45 newsm45 newsm45

# 73
Q-T... Hug  Мисля че си получила чудесен следколеден подарък!Честито и със здраве да посрещнеш новия човек!

# 74
  • Варна
Рени, благодаря!  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт