До миналата седмица пишех в отчетната тема на августинките, а днес.. съм тук. Без да искам даже нахълтах в темата на АМОРЕ, за което се извинявам..
От няколко дни ви чета и търся отговори на въпросите, които ме изгарят от вътре. От миналата сряда 14 април и аз съм мама на ангелче...
Бебенцето ми се роди в 23 г.с. и живя само няколко минути. Не подозирах, че съществува такава болка и не знам как ще се справя с нея. Това беше първа много желана бременност и всичко вървеше перфектно. Никога в живота си не се бях чувствала по-добре. Всички изследвания и прегледи показваха, че ще имам малко сладко момченце без повод за притеснение. Миналаа седемица дойодх в Прага и 2 дена по-късно започнаха да ми изтичат водите. Веднага ме приеха в болница. Оказа се, че имам възпаление и в сряда моето бебче се роди и минути по-късно ме напусна.. Не съм допускала това и в най-лошите си кошмари и притеснения. 3 дена след това ми дойде и кърма - сякаш не беше достатъчно, че бебчето ми го няма, но и тялото ми ми го напомняше по най-жесток начин.Виждам, че много от вас са преживели нещо подобно и сте намерили сили да продължите напред. Надявам се с ваша помощ и аз да го направя.. Забелязах, че има и много мами в този подфорум от Варна. Дано нямате нищо против ако ви пиша на лични някой път за съвети.
Благодаря ви предварително

за всички ангелчета
.Незнам какво да ти кажа ...