ПОМОЩ! Моето бебче ме напусна минути след като се роди..

• 10 404
  • 77
  •   1
Отговори
# 15
След почти 10 години моята болка не е намаляла. Само съм я скрила дълбоко в себе си и сякаш съм забравила....
И моята- след 17 години...
 Понякога, много късно нощем, скрита от всички и всичко, си позволявам да мисля какво би било, ако нещата не бяха се развили така...представям си как ли би изглеждало моето момиченце, което даже да изплаче не успя...Поплаквам си тайно и след няколко въздишки се налага отново да се върна към реалността.
 Мила Q-T, не се упреквай за нищо! Животът понякога ни поднася огромни изпитания и нямаме голям избор в действията си. Прегръщам те силно! Hug

# 16
  • Варна
 Cry миличка, съжалявам че и ти си минала през същия този ужас, много боли и никога няма да го забравим за съжаление. Поплачи си, ако трябва приемай и успокоителни, знам че е много тежко, незнам какво да ти кажа, в такъв момент нищо не може да те успокои, силното прегръщам и ако имаш нужда пиши на лични за каквото се сетиш, за да споделяш, знай че всички сме с теб Hug

# 17
Мило момиче, знам как боли. Просто бъди много силна  Hug

# 18
  • Варна
Olimpiia, sisi 83, eva di,   Hug Hug Hug!

Днес отидох при лекарката, която ми води женската консултация да и кажа какво стана и да помоля за болнични. Тя бе първият човек, който се опита да ме изкара виновна за това, което се е случило Cry. Тя ми била казала, да не пътувам и да се пазя от инфекции.. Изписа ми само антибиотик да вземам при следващите менструации и нито преглед, нито нищо.. newsm78
Аз междувременно ходих на частен преглед - гледаха ме с вагинален ехограф за останки от бременността в матката, изписаха ми Полижинакс, Мовалис, бусколизин, ампулки Тот'хема и противозачатъчни, за да си починат яйчниците няколко месеца докато матката се изчисти и възстанови..
Тези от вас които са преживели нещо подбно - какво лечение и прегледи са ви били назначени?

# 19
# 20
Изписа ми само антибиотик да вземам при следващите менструации и нито преглед, нито нищо.. newsm78
Да са ти споменали нещо за зооноза или токсоплазмоза?

# 21
  • Варна
Изписа ми само антибиотик да вземам при следващите менструации и нито преглед, нито нищо.. newsm78
Да са ти споменали нещо за зооноза или токсоплазмоза?

Olimpiia, не,  не са ми споменали нищо такова newsm78... Другата седмица съм на преглед при гинеколог и ще питам за всички възможни изследвания.. Би трябвало дотогава и да са излязли резултати от аутопсия и биопсия..

# 22
Q-T , първо: искрено съжалявам за загубата ти Sad

Изследвания някакви специални не са ми правили. Трябва да се опитат да разберат каква е била причината за това развитие на нещата и тогава да потърсят начин да се предотврати повторение.
На моето бебенце му направиха аутопсия, с която нищо не можаха да установят. Което също е нещо, тъй като заключиха, че "всичко е станало случайно и няма предпоставки да се повтори". Още повече, че възможните причини, които споменаваха, не важаха за мен.
Така или иначе, обаче, през следващата бременност си направих някои изследвания, за да изключа поне донякъде вероятност от някакъв проблем. Направих си БХС, Фетална морфология (4броя-за мен те бяха най-важните), Фетална ехокардиография, както и ежемесечни кръвни картини и обикновени ехографи. Преди да забременя отидох и на консултант по генетични заболявания.
Всичко това беше по мое усмотрение Peace

# 23
  • Варна
Polly-Wolly, благодаря за отговора  Hug!
Съжалявам, че и ти си преживяла този ад. Това, което ми дава надежда е, че в подписа ти има 2 "разкоша".. Simple Smile
Аз бих искала да направя всичко, за да открия причината. За сега единствено знам, че съм имала ентерококи във влагалищния секрет. Дали те са предизвикали всичко или има и още нещо - не знам.. Дано аутопсията и биопсията да де отговор на въпросите ми. Иначе аз и с тази бременност правих БХС, ФМ и в края на април щях да ходя на фетална ехокардиография. Редовно съм си правила изследванията за кръв, урина и вагинален секрет, които се пускат от ЖК.  Другия път освен да си пускам изследвания всяка седмица, не знам... newsm78 Иначе и аз мисля да направя генетични изследвания. Много искам да съм бременна пак, но имам чувството, че ако забременея, ще се побъркам от страх...

# 24
  • Бургас
Q-T , съжалявам за загубата ти...
При мен имаше подобно стечение на обстоятелствата, само че в 25 г.с От нищото започнаха да ми изтичат околоплодните води. Уж някаква инфекция БИ трябвало да има, но нищо конкретно.
Както и да е, искх да ти пиша какви изследвания си направих аз - влагалищен секрет, т.нар TORCH-комплекс - изследвания за антитела на  рубеола, токсоплазмоза, херпес, цитомегаловирус /ЦМВ/, хламидии. Също така урина, кръвна картина...може и друго да имаше, ако се сетя, ще ти пиша. Най -често винят бета хемолитичнтите стрептококи за пукване на мехура. Те би трябвало да се открият чрез урината или чрез влагалищния секрет.
Това за антибиоттик по време на менструация ми звучи меко казано ... странно. Обясни ли ти поради какви съображения?

# 25
Това за антибиоттик по време на менструация ми звучи меко казано ... странно. Обясни ли ти поради какви съображения?
Аз затова попитах за зооноза-обикновено при наличието и така се процедира.Аз самата след раждането на починалото бебенце пих 6 месеца антибиотик по време на цикъл точно поради такива съображения.

# 26
  • Варна
Аз затова попитах за зооноза-обикновено при наличието и така се процедира.Аз самата след раждането на починалото бебенце пих 6 месеца антибиотик по време на цикъл точно поради такива съображения.

Благодаря, че споделяте момичета! Нямам представа какво е зооноза, но пук докторицата също няма как да знае дали имам, защото не ми е направило едно изследване. И на мен ми звучи несериозно да се изписват лекарства без преглед дори, а да не говорим че и без никакви обяснения.. Затова ходя и при друг гинеколог, където ще правя и изследвания.
Алина, благодаря за списъка от изследвания, които си ми пратила. Направо не мога да повярвам колко много жени са минали по този път..  Cry И как някакви гадни смотани бактерии могат да причинят толкова сериозни неща.. Алина съжалявам за твоята загуба Sad   Hug

# 27
  • Варна
Измина един месец от загубата на моята рожба  Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Почивай в мир, мило мое момченце.. Толкова ми липсваш.. Мама няма да те забрави..
 Flowers Rose Flowers Rose

# 28
# 29
 Flowers Rose Flowers Rose за мъничката ти рожбичка
  Hug за теб

Общи условия

Активация на акаунт