Мъж телец

• 125 457
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
werrddy, ....Твоят Бивол се е запънал, щото така е решил. Остави го да попасе, направи се на лекинко обидена, но съвсем леко и чисто по женски го приласкай. Опитай се да го убедиш, че правилата определя той, а не ти.
Това последното не знам как ще стане обаче. Всъщност това е основният проблем във връзката Лъв/Теле.
и аз съм Лъв, и съм оставила Телеца с убеждението че той командва, да се чувства истински мъж и господар в собствения си дом. КОмандваме и двамата.  като истински лъв проявавам капризи и се цупя, тогава Телето идва на мойто. Но когато той тропне, става неговото,аз съм кроткото котенце  Joy  Баланс. Не можем и двамата да командваме, не и с тези зодии.
Пак ще ви кажа това от преди 10 страници - не ги гонете тия Телета, бягайте им!

не гонете никой мъж, ако искате по-сериозни отношения, ще кажа аз. и бягайте в рамките на нормалното, да не избягате твърде далеч и да не се откажат.

# 316
Според мен на телето ,като цяло трябва да му се покаже ,че го обичате,и нещата ще тръгнат,
може да тръгнат бавно , понеже човека е леко "страхлив" да се обвързва,иска да бъде сигурен,
какво го чака,особено ако трябва да мине под ножа на лъвицата,та него съдете,иначе него гонето ,но му показвайте чувствата си,за да не си мисли че има проблем и да си отиде в кошарката да си зобка,щото поне аз лично ,никой не обичам да карам на сила да прави каквото и да е,а и не обичам да ме карат по-грубият начин (да ми нареждат,без да ги интересува ,какво мисля:)), та трябва да си добричка ,ако искаш да живееш с теле или поне да се правиш Simple Smile
да не говориш постоянно и само глупости,да не мрънкаш постоянно ( ако си жена лъв,моля намали тея децибели,че силно ревеш,не мога да те слушам постоянно,по-тихичко де)
Има още ,ама няма да издавам,че много ще почнете да ни манипулирате

# 317
да не говориш постоянно и само глупости,да не мрънкаш постоянно ( ако си жена лъв,моля намали тея децибели,че силно ревеш,не мога да те слушам постоянно,по-тихичко де)
Joy ooooh!
толкова ли силно ревем hahaha е, па лъвици сме, трябва да ни чуят надалеч  Rolling Eyes
ей, аз мойто теленце не си го заменям, каквото такова. то и аз не съм цвете за мирисане, като ме хванат нервите...горкия той. аз лоша дума за Телето няма да кажа Crossing Arms 

# 318
особено ако трябва да мине под ножа на лъвицата

Понеже напоследък съм особено ядосана на говедата. Да ви кажа, господа телци, че точно пък лъвиците обичат силно, всеотдайно и са едни от най-преданите и верни от зодиака. Само дето хич не обичат да се правят на палячовци заради вас  Crossing Arms

# 319
Да ви кажа, господа телци, че точно пък лъвиците обичат силно, всеотдайно и са едни от най-преданите и верни от зодиака. Само дето хич не обичат да се правят на палячовци заради вас  Crossing Arms

Едва ли има мъж, заради който една чистокръвна Лъвица би се правила на палячо.
Ама Телето е плиткоумно, с клоунада не се получава. Требе як камшик...

# 320
Целуна ме веднъж, каза ми че му харесва, но аз заминах и така сега си чакам продължението. А, може вече и да е забравил, че дори ме е целунал. 

По всяка вероятност не е забравил... Wink Телците дават вид на разсеяни, но когато са заинтригувани, те не изпускат обекта от поглед...Имат едно особено ненатрапчиво присъствие, което обаче се усеща. Друг е въпросът колко дълго може да продължи това "кръжене", преди да предприемат нещо конкретно...Аз лично на два пъти не дочаках да разбера  Rolling Eyes

# 321
А бе заслужава си чакането  Joy Joy Joy
Така те омагьосват,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

# 322
А бе заслужава си чакането  Joy Joy Joy
Така те омагьосват,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Така мислех и аз, докато бях под въздействието на телеца...Вярно е, че има някаква магия у тези мъже, но когато се отдръпнах и двата пъти и поразсмислих трезво над ситуациите, стигнах до извода, че не това съм искала за себе си всъщност.

# 323
При все, че брат ми и баща ми са Телец, бих казала че за мен това е най-скучната зодия от към мъже. Скука и отегчение. Мудност, дори мързел. Много романтични и влюбчиви, но могат да бъдат и големи мунеци. Домашари са и държат на семейството. Виж, жената Телец е друго  Laughing (тоест аз)

# 324
Много романтични и влюбчиви...

Нито са романтични, нито влюбчиви.
Телецът докато си избере партньорка, могат да минат векове.
И каква романтика може да се очаква от едно добиче Confused?

# 325
Бих казала, че романтиката се усеща, трябва да я почувстваш   Laughing
И моя баща е теле, бил е доста романичен като по-млад, такива стихове е писал на майка ми  на едни стари картички и тя все още си ги пазаи #Crazy истински поет.
Мъжо обаче не  Crossing Arms

# 326
При все, че брат ми и баща ми са Телец, бих казала че за мен това е най-скучната зодия от към мъже. Скука и отегчение. Мудност, дори мързел. Много романтични и влюбчиви, но могат да бъдат и големи мунеци. Домашари са и държат на семейството. Виж, жената Телец е друго  Laughing (тоест аз)
С всичко съм съгласна, без романтиката. Даже съм цитирала тук случки от най-самото начало.

# 327
  • София
И мойто теле не е романтично, поне според моите разбирания.
Само понякога, като си пийне ми пуска разни любовни песни.
Но някак знам че ме обича ужасно много и никой друг мъж/или зодия/ не ме е обичал така.
Просто е като някаква скала, която си знаеш, че винаги ще е там.

# 328
Голяма част от "магията" на телеца се крие във факта, че е много труден, докато се "даде"...Това неусетно увлича другата страна да тича подире му. Поне при мен така се получиха нещата. Не случайно по-горе писах, че когато се отдалечих и погледнах на ситуацията вече охладняла, разбрах, че "зорлем" съм се влюбила.
С телеца се чувствах малко или много в ролята на мъжа-ухажор. Стоп, мерси, благодаря  Stop

# 329
@Nati все едно за моята история чета. Та моята сага с говедото продължава. Бяхме разделени (колкото въобще е подходяща тази дума за нашата лонг дистанс рилейшъншип) около седмица две и аз имах едно много кратко преживяване с друг и този като разбра направо се побърка - ред сълзи, ред сополи, върни се дрън-дрън. Ами аз изобщо не исках да си тръгвам, бе човек! Защо трябва до там да се стига, че да се сетиш за мен  Crossing Arms Бтв гепих ти девиза за Фейсбука, много ми отива!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт