ех тия телци, аз още се боря с едно такова животно и днес май съм на път да се откажа.Помагайте
Или внезапно е станал асексуален или не ще да прави нищо, защото съм му била казвала какво да прави.Много ми е трудно, за 4 дни заедно на почивка се запъна,че го командвам кога да прави секс, и не иска вече нищо.Не успях да го убедя, че греши.Не ми се иска да го зарязвам заради прищявка, но пък не мога да живея с асексуален човек.И тук идва въпроса ми , случвало ли ви се е на живеещите с телци такива номера и инати или просто аз съм попаднала на неподходящ партньор ?? За протокола - лъв съм ,естествено се тръшках до последно , направих драма и всичко възможно
беше дори досаден с прегръдки гушкане и секс.
.
werrdy!!! Душичкоооооо! ха ха абе вие поне секс сте правили
.... Айде аз да не започвам да се вайкам кога и мен ще ме огрее тази телешка грижовност, гушкане и т.н.
ХА ха и нека да не звуча като някоя отчаяна "съпруга" ..... не, че съм перфектна, но не съм и за изхвърляне.... обаче телето си е теле и чака явно удобния момент.... вече месеци стават..... и се чудя той или си има нещо странично да го занимава или просто си е такъв муден и небързащ.....
Все едно не ти пука дали ще правите секс или не!!!!
много ме усмихна .Вие от колко време сте заедно , наблизо ли сте един от друг ... Явно има и други. Да знаеш 100 % не ти изневерява ама " обмисля момента ' и моя така мислеше , а аз в началото нямах време да му обръщам внимание ,започвах нова работа ... та той набързо реши че може "да ми пусне " Ужас са тия мъже , за жалост не мога да срещна що годе подходящ
много ме усмихна .Вие от колко време сте заедно , наблизо ли сте един от друг ... Явно има и други. Да знаеш 100 % не ти изневерява ама " обмисля момента ' и моя така мислеше , а аз в началото нямах време да му обръщам внимание ,започвах нова работа ... та той набързо реши че може "да ми пусне " Ужас са тия мъже , за жалост не мога да срещна що годе подходящ 
Ама като казах да го пратиш да пасе - не го пускай по пързалката и да си ходи..... Телците са мъже( не всички де), които не трябва да им се бие шута бързо
Това много жени ми го казват и считам, че са прави
Накарай го да се замисли...... пак не му обръщай внимание... бъди заета - със себе си и приятелките си
Наистина не сме имали момент да станем по-близки, но и той не се старая да поработи по върпоса. Има желание де. Пращам му разни закачливи снимки от реклами с мрръсно подсъзнание .... Харесват му, но аз като опитах да отидем някъде да се усамотим... той вече има планове и аз не мога да се вредя
.... И да не забравяме, че сме още на първа база .....
Целуна ме веднъж, каза ми че му харесва, но аз заминах и така сега си чакам продължението. А, може вече и да е забравил, че дори ме е целунал. Живеем в различни градове и аз пътувам почти всяка седмица до София ( той живее там)... все си намирам някаква работа да свърша из града и така да се старая да се виждаме. Предстои ми да се местя по някое време стига работа да си намеря.... Та явно и двамата чакаме най-накрая да се установя и той да задейства телешките си положителни черти за които толкова слушам
. Ако му кажа ще дойда , вяло "добре" .Един път ме домързя да пътувам 6 пъти се обади .Излязох от типичното поведение и това го учуди, насояваше да отида и пътувах с последия влак
Търпение търпение и тва е. И аз търся работа в другия град ,за да имам повод да се преместя.Иначе ако чакам той да ме покани от влюбено сърце ,няма да ми стигнат два живота
Препоръчани теми