Мъж телец

• 125 410
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Сдобрихме се вече  Blush , обаче първо си излях душата и се навиках Twisted Evil
Не знам защо обаче не мога да се сърдя дълго време Shocked

# 466
....при мен проблема е,че дава някакви обещания и не ги изпълнява... Пример- беше ми обещал книга да ми донесе - вече 3 месец чакам. Ей това ме дразни че не си държи на думата,а аз не го натискам- той сам си предлага Cry и после нищо-все едно никога не сме говорили по темата! Не знам дали това е присъщо - вие сблъсквали ли сте се с подобен случай?

и моя казва че ще направи нещо,ако ще да е и нещо незначително като изхвърлянето на болклука, но го прави само когато той иска, а не когато аз му кажа. държи на думата си, но действа когато на него му се додейства. Понякога му напомням, да не би да е забравил. А обратното, той да иска нещо от мен, очаква веднага да рипна и да го направя. Ако не го направя се почва едно ...и едни ....   В тази връзка, моя много обича да си записва задачите на хвърчащ лист. Сега се сеща за нещо да свърши, бум, записва си.

за ината им - ми и аз съм голям инат, и понякога се питам кой от двамата е по-голям инат

# 467
И мен мн ме дразни това в телците, че все трябва да ги подбутваш да направят нещо, да ги подсещаш. Например мойто теле ми беше обещало да ме води на концерта на Енрике и каза,че ще се уговорим допълнително. И никакъв не се обади. Разбира се и аз не го търсих, защото исках да видя дали ще си държи на думата, пък и ми писна все да го подканям. Така ме кара да се чувствам като натрапница. После като се видяхме се държеше сякаш нищо не е станало. Не мога да разбера защо постъпи така при положение, че той ме покани на концерта, а после никъв не се появи.

# 468
Защото е тъпак , Защо? Ти как мислиш? Не знам ,ама аз лично каквото обещая гледам да го изпълнявам,щото иначе не се получават нещата,вече в последствие ако човека ме из дразни с някоя тъпа постъпка - не си взимам някой обещания на сериозно

# 469
И мен мн ме дразни това в телците, че все трябва да ги подбутваш да направят нещо, да ги подсещаш. Например мойто теле ми беше обещало да ме води на концерта на Енрике и каза,че ще се уговорим допълнително. И никакъв не се обади. Разбира се и аз не го търсих, защото исках да видя дали ще си държи на думата, пък и ми писна все да го подканям. Така ме кара да се чувствам като натрапница. После като се видяхме се държеше сякаш нищо не е станало. Не мога да разбера защо постъпи така при положение, че той ме покани на концерта, а после никъв не се появи.

Звучи пи познато..... може би трябва да си по настъпателна... и да не се отказваш лесно - постоянство му е майката ( може би).... да кажат жените дето от години се разправят с този вид инат Simple Smile))))

# 470
...... Не мога да разбера защо постъпи така при положение, че той ме покани на концерта, а после никъв не се появи.

може да не е намерил билети.....

# 471
Чопи концерта беше безплатен!!!!!  Joy  Joy  Joy  Той на това ако не може да я заведе ... тц тц тц!  Praynig

# 472
Ами ситуацията беше следната. Той ме покани на концерта, но не беше сам. Просто искаше да съм с неговата компания. После аз му казах, че по принцип имам желание да ида на концерта, но ако има кой да ме изпрати. И нз може да се е почувствал притиснат, но ми каза,че ще се уговорим допълнително. И така си и остана-нищо не се уговорихме. И добре казвате,че съм трябвала да бъда по-настъпателна, ама той нали не обича натрапниците? Нз просто нз как да процедирам с това теле. Не мога да разбера какво иска, как го иска ...Как да намеря баланаса?Не искам да ме има за натрапница, но не искам и да се разминем, а виждам,че ако не съм по-натсоятелна от него не може да се очаква никаква реакция Sad

# 473
Кой ти каза,че не обича натрапниците ?!?! .... ще трябва да си намериш собствен начин дискретен, който да го караш да действа хаха Simple Smile не ме питай как - аз все още го търся Simple Smile  #Crazy newsm78 Crazy Joy

# 474
Чопи концерта беше безплатен!!!!!  Joy  Joy  Joy  Той на това ако не може да я заведе ... тц тц тц!  Praynig

че откъде да знам, не съм чула  Rolling Eyes

щом е трябвало да се договорите допълнително, е можело да му звъннеш. едва ли щеше да го разтълкува като натрапване, просто като изпълнение на уговорката.

# 475
ps1  лесно си се отказала, чопи е права, че просто е трябвало да звъннеш. Свиквай, че тук се иска постоянство и сигурност - защото ако си палавата студентка - това много няма да го зарадва,нито  привлече.

# 476
Не съм палава студентка. Но се отказвам от това теле! Писна ми вече. Аз съм жена, не мога да си позволя да тичам след мъж! Това е! Има нещо странно в тия телци, държат се като жени, все едно искат те да бъдат ухажвани. Нямам нерви за глупости. Днес му писах по скайп и въпреки, че беше инкогнито веднага ми отговори. Писа ми,за да ми каже,че мислил да излиза. МН е груб понякога, няма никаъв такт. По-добре да не беше ми писал. После почна да ми дрънка,че днес било мн хубаво времето, слънчево, мислил да поспортува. Аз му предложих да тичаме, той ми вика ама няма да тичам до вас,че ми е далече, а до моя блок. Ама той какво очаква,че аз ще му отида на тепсия, на крака. Няма да стане тая. Писна ми вече, тва не е МЪЖ!!! Наистина мн го харесвам, но явно не е човка за мен. Нз, защо аз трябва да намирам подхода към него, да го намери той към мен. То излиза, че аз повече държа на него,отколкото той на мен. Май няма да излезе нищо. Само нерви ще похабя Sad

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 17:15 от ps1

# 477
ps1 , в момента си доста афектирана и се чувстваш обидена, наранена.... нормално е. Изчакай да ти мине и тогава вземай радикални решения-т.е. да го оставиш или не. Дай му още малко време, дори вземи ти инициативата- покани го да излезете- на кафе, на театър, кино, на дискотека, клуб....на състезание дори. лошо няма. Покажи му още веднъж, че го харесваш и му намекни ако можеш,че няма да го чакаш вечно да се накани.....

# 478
Ние вече имаме уговорка за среща, но просто ми писна да ме унижава. Понякога си мисля,че ме харесва, но понякога имам чувството,че всичко е самонавиване от моя страна и се отказвам. Все пак животът е кратък, чаках го 3 години да се накани. Тази година ни е последна в университета, той мисли да заминава в чужбина. Не мисля,че има сериозно намерения към мен. Макар,че все се интересува аз къде смятам да записвам магистратура. Нз мн ми е объркано. Ще ми се пръсне главата. А ти chopi би ли ми казала по-конкретно как да му намекна, че няма да го чакам, щото аз нз вече как да подходя. Не иска да го притискам, иска да се боря за него, нз си какво...

# 479
ps1 ако едно теле наистина те харесва, няма начин  да му избягаш  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт