Мъж телец

• 125 409
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Еми значи не ме харесва тогава. Това е моя извод. Няма друго обяснение. Явно съм си въобразило нещо и съм се филмирала. Защото той въобще не тича след мен. Има някакъв интерес, но не мога да го определя. Действа си с негова скорост,т.е. умерена скорост. Явно не е сигурен напълно дали ме иска или не.

# 481
 Вие гаджета ли сте, че нещо се обърках вече? не помня.....Големи хора сте, поговорете. кажи му какво мислиш, познавате се от доста време, приятели сте, но искаш нещо повече, последна година сте в университета, т.е. дали ще ви се разделят пътищата или ще продължите  връзката си, но на по-високо ниво.... харесваш го, но ако той не иска да има такъв вид отношения с теб, да ти каже, все пак да си продължиш живота без него.... Не обича да го притискат  Thinking че то никой не обича, всеки гледа от своя ъгъл и на него така му е добре-той е търсения, ухажвания, и в същото време свободен. ....Аз и мойто телче преди години много бързо се привлякохме....и все още можем да спорим кой кого е свалил. но нито аз съм тичала след него, нито той след мен. стана спонтанно и естествено привличането, а след него дойде и любовта. Вие толкова време докъде сте я  докарали? да се чудите кой кого и дали харесва? много ми е странен този човек.  Я кажи асцедента му в коя зодия е, ако не знаеш кажи точнат дата и час на раждане.....някоя друга планета сериозно му влияе, но не е неговата венера
сега пак прочетох- иска да се бориш за него?! newsm78 да няма още някоя жена около него и да иска да види коя е по-по.... Да се бориш за какво? за любовта му? че той показал ли я? за интереса му? показал ли го е? хайде стига  Stop човек се бори когато е загубил нещо(в случая любовта на някой)  и иска да си го върне, когато е пред прага да загуби нещо, когато е под заплаха че ще му отнемат нещо.... Вие къде попадате? 

# 482
Абе я ни дай телефонана на тоя твоя ,ние ще го научиме как стават нещатата,хем по-бързо ще разбереш какво става ,хем няма да се мъчиш с догатки и глупости,аз съм навит сериозно да си поговоря с тва говедо,че почна да  ми писва да те разиграва

# 483
bcdd,

Ти си някоя скрита лимонка, усещам аз  Laughing Simple Smile Като гледам си мъжко.... какво точно ти е интересното в темата - и ти ли телец го раздаваш?!

# 484
Да ,мъж телец на 23г. (тва е си е тежка диагноза),има доста положителни черти ,но не и за днешният идиотски свят,та ми се иска да помогна на момичето,щото е кофти така ,да не могат да се разберат,а и нали  този нейният ми е колега по зодия,само ще го ориентирам

# 485
Е той е красив мъж, не мога да го отрека, ухажван е, не му липсва женско внимание.Това ми е ясно!Относно статуса на нашите отношения-колеги и приятели-нищо повече. Той започна пръв играта. Веднъж ми подхвърли,че съм станала по-хубава, тва онова. Иначе допреди гледах на него само като на приятел. Казвал ми е,че си е имал само една приятелка и че е мн разочарован, не искал връзка, не бил готов, харесвал си свободата и т.н. Аз веднъж му казах,че е по-добре повече да не се виждаме, а пък той почна-ама ти мн бързо се отказваш и някви ей такива. Май се ебава с мен. Гадното е,че дори и да го попитам директно за намеренията му към мен, няма да получа директен отговор, отговаря ми някак уклончиво. Като си говорим ми подхвърля някви от рода на като искаш нещо-бориш докрай, не се отказваш, хубавите неща стават бавно и уж говори по принцип, но усещам, че ми прави намеци. Откакто сме колеги не съм забелязала да си е хванал сериозна приятелка, за някви временни флиртове-нз, не мога да кажа. Но ми изглежда точен, в дискотеката се държеше на ниво, има класа в него, това адски мн ме привлича. bcdd дай някой съвет кажи как да подходя. Ти си теле. Кажи кой е правилния подход към вас?

# 486
Това какво значи "има класа в него, това адски мн ме привлича." че не мога да разбера,нали ти казах правилният подход ,ако ти е писнало и вече искаш да реши ,няма друг начин освен да поставиш картите  на маса ,пък каквото ще да става,иначе дай ми скайпа му и ще се разберем,ще му кажа че много го харесваш ,ама искаш нещата да продължат и т.н.

# 487
А бе питай го директно, стига те е разигравал и аз се ядосах  Crossing Arms

# 488
Ами какво-изглежда ми стабилен, с него съм имала най-стойностните си разговори, перспективен мъж е, все планира, не е някой елементарник, не мисли ден за ден, позитивен. Бяхме се събрали специалността веднъж на дискотека-всичко живо се натискаше, а той-не. Направо ме учуди, а да кажеш да не е имал женска компания. Винаги ми е казвал, че се дразни на елементарните жени и на тия дето си мислят, че като сложат токове и се гримират могат да имат всяко момче.

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 21:58 от ps1

# 489
Питала съм го директно. Това беше миналата година и той ми каза,че съм била добро момиче, но съм щяла да си намеря някой друг, защото не съм била често срещана. И аз му казах,че не искам повече да се виждаме и той веднага ме покани да излезем и ми каза,че мн бързо съм се отказвала. МН е гаден! Държи ме в резерва и се гаври яко с мен, а аз наистина мн го харесвам Sad

# 490
Това за елементарните жени и мен ме дразни,но я го питай  тоя отворко ,в крайна сметка не му ли харесват токчетата и грима ,аааааааа ,много извисен ми се пише ,това за плановете ,всичко хубаво ,но дали ги почва тея планове...

# 491
Оф ,дай ще ти намерим някой друг ,мани го тоя,щом до сега се чуди,аз като знам че някой ме харесва мисля известно време и действам,верно че и аз съм смотан ,ама какво да се прави,та
дай ще ти намерим друг ,дай повече информация за теб и какво искаш от човека до теб,пък може и да намерим друг по-добър:)

# 492
Ох нз и мен ме притеснява това, че се прави на мн сериозен, все едно е над нещата. Просто вижда, че съм сериозно и ми ги говори така, за да ме баламоса сигурно. А иначе нз мъж, който да не е ценител на женската красота. bcdd кажи ми на база на това, което съм писала мислиш ли,че това теле ме харесва или просто се ебва с мен? МИсли като теле, знам,че ще ме доведеш до истината. Моля те кажи ми какво мислиш?

# 493
Според мен те харесва,мисля че няма нещо ,което телето да прави без да е премислило поне малко ,дори и да не е влюбен в теб(което мисля че е така за момента),той те харесва и за това ти пуска тея работи с "бъзиците"(че си хубаво момиче и т.н.) за да  ти привлече вниманието ,човърка те  да види какво ти е настроението,но от дистанция ,за да не се ангажира да го отблъснеш и да се разочарова,аз като се влюбя доста често мисля за  човека до мен ,така че искам да се свържа с него ,този твоя като че ли не  е достатъчно влюбен,незнам ,незнам ,тва тая зодия сме идиоти

# 494
Аз имам и брат телец ,малко по малък от мен ,и аз като го гледам понякога как се държи направо се плаша,колко на сериозно се взима,нищо не можеш да му кажеш ,аз мисля за себе си че не съм точно така ,но .... няма да си давам самооценки,не е в моя стил Simple Smile
иначе с брат ми сме в пълно рабирателство,само когато се храним:) ,много сме щастливи
Така че  по-добре го води в някой ресторант ,телето не обича навалиците и тълпите с хора ,аз лично ги мразя,направо незнам какво ми става,като видя много хора на едно място не се чувствам хич добре
абе ти коя зодия беше че си търся някой който да ме оцени та ,да знам къде имам шансове Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 22:32 от bcdd

Общи условия

Активация на акаунт