Мъж телец

• 124 355
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Не съм попадала лично на такава комбинация Рак - Телец, но виж може да споделиш как е  Wink

# 556
  • Варна
ами моят сблъсък с теле номер едно беше преди 2 години и завърши злопулучно - гадна история, но аз съм си виновна, защото си знаех че е женкар и че не трябва да съм "барабар Петко с мъжете" но пусто.... чаровните телци  ooooh!
а с новото теле за сега нещата са супер - страхотен секс, приятели сме (от преди, но и сега), не желая нищо повече за момента... но да видим до кога  Grinning Heart Eyes по хороскопите дават добра комбианция рак и телец за сериозна връзка  Peace

# 557
Това спор няма Чопи  Peace
Само дето на мен например ми е много трудно да разбера в колко часа е роден Телеца ми ... най-много да ме вземе за побъркана или по-точно да му се потвърдят съмненията  Thinking ... Simple Smile  Joy 
За девите знам колко се педантични ... имам си една такава у нас , все й е разхвърляно, все й мирише (комшиите редовно знаем какво си готвят за вечеря благодарение на майчиния ми нос хехе )
Иначе и аз съм си направила натална карта .... Асцендент -> Телец; Луна -> Везни; Меркурий -> Стрелец; Венера и Марс -> Водолей; и т.н. .... Ако някой може да ме светне що за животно съм - да заповяда....

Аз питах майка му в колко часа е роден, така де- тя знае най-добре.
Линда има книги относно тълкуването на планетите в хороскопа. Имам и една друга Планетите на любовта,тя е по-лесноразбираема,но разглежда само 4 планети,+асцедента,но можеш да си направиш/ сметнеш партньорска съвместимост/разбирателство.

# 558
Рак и Телец са наистина много успешна комбинация Peace.

# 559
  • Варна
Черешке, дано, защото първото теле беше твърде много бик Grinning
а ето какво ми попадна (потвърдено е и от теле-жена, но все пак):
10 принципа на зодиите: Телец - 1. Не ми трябва чуждото, но не пипай моето.2. Лошият мир е по-хубав от добър бой.3. Не обезпокоявай този, който е седнал удобно.4. По-добре мъглива утрин, отколкото красив залез.5. Не е жалко за парите, които харчиш, жалко е за удоволствията, които си пропуснал, докато ги правиш.6. Яденето – това е сериозна работа!7. Ласкавото теле – от две майки бозае.8. Когато вървиш втори – икономисваш сили.9. Не понасям едноразовите запалки и други подобни изхвърляния.10. Дегустатор – ето моето истински призвание. Добрият живот е да опиташ от всичко.
Peace

# 560
Ох, съпругът ми е бивол. Ама много, много.
Не искам да те разочаровам, но не желая да имам нищо общо с тази зодия. Непоносими са!
Интересното е, че съм Дева и по всички хороскопни комбинации би трябвало да сме успешна двойка. Да, ама не.

За да живееш добре с мъж Телец има едно едничко условие - да изкарва пари, много пари. На тях това им е гаранцията за безоблачност в личните отношения и сговор в семейството. Защото тогава се чувства измамно пълновластен и може да си позволи периоди на телешка леност. А за тях те са от огромно значение.
Но ако нещо се случи с жълтиците им (криза е, и нас ни хвана) - тежко ти.

# 561
За чуждото, хм, не съм много сигурна. Laughing
Уж не ме ревнува, така казва, но как ли ще реагира, ако му забегна по тъча?

# 562
Уж не ме ревнува, така казва, но как ли ще реагира, ако му забегна по тъча?

Ще откачи, със сигурност.
Нали обеща да пробваш Wink?

# 563
Вишничке, пусто, няма Ибекти около мене, бре.  newsm78
То току така не се получава при нас, жените.

# 564
  • Варна
ооо много са ревниви, даже не точнпо ревниви, а обсебващи Grinning Моят телец ми е казвал, че му е приятно като ме заглеждат по улицата примерно, докато съм с него (т.е. вижте аз какво си имам), но ако аз отчета това внимание - синия поглед е толкова страшен, че... страх ме хваща Grinning но пък аз като видна Рачка получавам ли си нежността и спокойствието от моя мъж, нищо и никой не ми трябва Peace

# 565
И моето теле е със  сини очи  Heart Eyes
Sourcherry ние сега сме във финансова криза, ами едвам се трае  Crossing Arms много навътре ги взема нещата, старшно нервен и избухлив е станал.
Жози ревнува, ама не го показва щото не си му дала сериозен повод.
Вчера му споменах, че може пак да отида в командировка, но този път за 3 дена, първо нищо не каза , после ме подпитва, най-накрая реши , че може да дойде с мен  Joy Joy Joy

# 566
ахаха Ласи пази си ливадката той .....
Аз още не съм усeтила дали ме ревнува, по някой път играе и се прави уж на ревнив, но ме подпитва дали се срещам с други мъже ..., но и аз не му отговарям с твърдо " Не само с теб се виждам" .... не заслужава да знае истината Simple Smile

# 567
И моят бивол е синеок. Като изпадне в криза, очите му започват да произвеждат светкавици.
Да не си пред него тогава Crazy.

Жозефина, интересно ще стане, ако той си въобрази, че имаш обект. Тогава е весело.

Имах едно гадже - Миро. Много красив Скорпион, но се разминахме. Та моето бивол знае за него, виждали са се. Просто така се случи.
Имаме и съсед Миро, който моето хлапе незнайно по какви причини често споменава - "това е на чичко Миро колата"
(когато сме на улицата пред нас), "тук живее чичко Миро" (като се качваме по стълбите към къщи), еди какво си чичко Миро и пр.
В началото мъжът ми го избиваше на някакви странни аналогии - "Кой е този Миро?", "Нещо много ми мирише тази работа" и пр.
Една вечер, че и скандал отнесох - аз какво съм си въобразявала, то така не може. Изяснихме се, но със сигурност знам, че червейчето отвътре го човърка.
Няма повод, той си го измисли. Фантазьор.

# 568
  • Варна
а моят познава всичките ми бивши от първата любов, зашото бяхме приятели в гимназията после загубихме връзка за известно време и сега като я подновихме... стана тя кааквато стана  Heart Eyes  Flutter ама знам, че червйчето на съмнението не само гризе, а яде, чак ушите му плющят  Twisted Evil много често споменава някой от тях... все по някакъв повод да подпита, да ми види реакцията и така... какво да направя - всеки има минало, кофти че знае много ама... аз му доказвам всеки ден, че няма причини да се съмнява в мен (по негови думи "аз не се съмнявам в теб, а в ****)  Thinking Peace а за сините очи... той моя е синьо-зеленоок, ама са тоооолкова хубави... и предния телец беше много красив! ама че зодия  Crazy Peace

# 569
Anaximandra dobre ti kazva6, 4e ne trqbva da go kanq za sledva6ta sre6ta. No edna priqtelka pyk mi kaza, 4e ako ne go pokanq, toi nqmal da me pokani. I v ob6ti linii ideqta e,4e ako prieme zna4i mu e bilo priqtno, a ina4e da ne o4akvam toi da me kani. Nz pisna mi ve4e da go mislq. Kioto i da pitam vseki 6te mi kaje razli4no. 6te deistvam taka kakto az si go razbiram i tova e Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт