Мъж телец

• 124 342
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Radosveta85 bi li spodelila kak si urejdahte sre6tite s tvoito tele? Teletata vyob6te kanqt li na sre6ti ili 4akat vinagi iniciativata ot jenata? KOlko vreme te uhajva6e, pyrva celuvka i t.n. 6te mi e ot polza tova, koeto spodeli6 Simple Smile

# 571
С мъжо се нацелувахме още на първата среща  Blush, много страстно започна всичко Heart Eyes
Какво значи да си определяте срещи  newsm78 гледахме да сме заедно всяка свободна минута Laughing

# 572
  • Варна
ps1 аз незнам дали ще съм от полза... абе всъщност и ние като теб и твоят хубостник си бяхме приятели много време в гиманзията (тогава и двамата страдахме по първите си любови) и той като завърши (2 години е по-голям от мен) замина да учи в София и поддържахме връзка много кратко и някак си се загубихме. Когато аз заминах за София 2 години по-късно той е решил да се връща във Варна и така това лято след 8 години (с една случайна среща във влака за около 30 минутки) аз реших да намеря координати на приятели от гиманзията, защото бях прекъснала всякакви връзки (поради разни лични и личностни причини ). Тук е момента да кажа, че аз много се промених (външно) за това време и той като ме видя (не че см измила зорите, ама около 9-10ти клас си бях откровенно грозна) му падна ченето  Shocked а и той беше разцъфтял доста  Flutter хубавото беше, че въпреки времето имахме много какво да си кажем и на мен ми беше много спокойно покрай него, виждахме се често, забавлявахме се много  Sunglasses Joy Той не криеше, че си пада по мен (но чисто сексуално - техните намеци са знаете... "искам да те хвана за дупето" - никакво въображение  #Crazy ), а аз година и половина по-рано имах ужасна връзка с такова егоистично теле, което искаше само секс и това  разби чувствителното ми рачешко сърце и аз бях и още съм категорична - никакви friends with benefits вече  Stop Stop Stop с времето и двамата усетихме, че нещата не са само физически, а почваме да се привързваме и емоционално. нямаше срещи и такива неща, просто той един ден ме хвана и ме нацелува и към днешна дата не знам дали има любов, но със сигурност се прокрадва нещо много красиво. Praynig Heart Eyes късмет и на теб, ако е твоят човек, ще се случи  Peace

# 573
Добре душичко, както ти е на сърце пък аз да ти кажа! Simple Smile
Идеята е не ти да го каниш, а да го оставиш в размисъл.... абе зачела съм се тука в една книга " Мъжете си падат по кучки" ... та има добри идеи,че мъжете не си падат по лесните победи .... не му се давай лесно. Не го натискай, нека поканата дойде от него.... а ти си гледай кефа Simple Smile
Радоствета85 има много сладка история..... и в крайна сметка каквото ви е писано ще се случи, и не забравяйте, че имате принципи - мъжете уважават това Simple Smile ПОнякога отнема години за да се случат нещата ..... И хайде да се разберем - големи момичета сме - повече никакви  friends with benefits!!!!

# 574
  • Варна
знам, ама беше много чаровен и красив и... аз съм просто човек  Confused винаги съм знаела, че това не е за мен и цял живот ще съжалявам че бях толкова глупава да пристъпя себе си и вярванията си и принципте си и както и да го нарека...  #Cussing out но със сигурност си знам вече - няма пълноценна връзка с пренебрегване на емоционалната или физическата част; което ме подсеща, че това моето си Теленце е толкова всеотдайно в секса (май е присъщо за тях   Rolling EyesBlush
Аnaximandra благодаря! наистина "живота е хубав" понякога  Mr. Green   Peace

# 575
Еееехеее Simple Smile Радвам се, че поне един човек съм вдъхновила Simple Smile Мисията на деня е изпълнена хе хе Simple Smile
И да ти кажа, хубаво е да се поблъскаш, да се поожулиш - иначе как въобще щеше да оцениш твоето теленце сега, а? Simple Smile Принципите се утвърждават с времето .... Много е трудно да кажеш не, когато душата ти крещи ДА Simple Smile 

# 576
  • Варна
абсолютно съм съгласна  Hug хубавото е, че макар и рядко се поучавам от грешките си  Blush то и сегашното има проблеми с обвързването (в стари връзки де - ние сме си ок). сигурно защото много избирали жената с която да бъдат. то хубаво, ама много са им тесни дупките на ситото  Mr. Green

# 577
Ох, не питай за това сито ..... моя ми се чуди и се мае какво да ме прави ... да ме взима ли или да си стои там където е в момента.... иска ме, но яко се въздържа ( в момента е с друга)... абе сложна история!

# 578
  • Варна
много е трудно така...  Tired поставя те в много кофти позиция, ама и моя стария хем прекрати отношенията ни, хем се навърташе и само пускаше по някоя муха за да съм наблизо - аз вече бях категорична, че нищо не искам, ама то сърцето не пита! нищо не направих - дори една усмивка не съм му дала след като се разделихме, но само аз си знам колко ми беше гадно!  ooooh! преживях го вече  Sunglasses разказах това не защото е близко до твоята история а по скоро, защото знам колко е трудно да стискаш зъби и да очакваш нещо да се случи... но ще дочакаме всички, защото сме готини мацки и заслужаваме  Praynig Party ти коя зодия си, Anaximandra?

# 579
Търпение му е майката при тези животни! .... Знам, че му е трудно, защото изпитва уважение, а и все пак имат история. Той сам трябва да го реши аз не се меся и не натискам!
Стрелец съм, но напоследък асцендента ми, който е телец нещо надделява със своето търпение,ала от време на време емоциите избиват и ставам като разбесняла се кучка Simple Smile  Embarassed  #2gunfire

# 580
  • Варна
е значи ти не си 3тото колело, а просто той приключва някаква стара връзка  Sunglasses значи ти си в по-изгодна позиция...  Whistling и ако се поставим на мястото на другото момиче - как да й е лесно, като знаем какви са омайници теленцата  Blush Heart Eyes

# 581
Държи ме на страна.... все още не ме допуска до себе си ( да кажем, че го прави много бавно) ..... и така става почти цяла година ....  Praynig Само му казах, че всичко си има граници, най-вече търпението. Тогава Той си помисли, че приключвам с него  Joy .... получих тъп отговор : "Ами беше ми приятно тогава!...." , но аз се доизясних и така..... сега аз се правя на недостъпна и леко сърдита! Искал предизвикателство, всичко му се получавало много лесно ..... Ей сега си намери майстора! Като му се дърпам - тича... като го гоня - бяга!

Не мисля, че съм трето колело ( дано не се заблуждавам, де) - той самият не иска да ме превръща в такава, а и аз не бих издържала с такава роля. Гледам да не задълбавам и го подкрепям каквото и решение да вземе - не му е лесно. Сродни души сме си ще трябва да проявяваме разбиране, но и хубаво е от време на време да играе камшика  Joy

п.с. като каза, че е всеотдаен в леглото - май си права... държи да е коректен към приятелката си и ето защо си се гледкаме с влажни погледи месеци наред  Shocked

# 582
  • Варна
Телец - Наслаждават се на всяка целувка така като че ли е последната в живота им. Не спират, докато не постигнат удоволствие. В това отношение Телецът е истински професионалист, на когото му харесва да изпипва нещата много, ама много добре. Търпеливи до безкрайност, представителите на Телеца винаги се надяват, че целувките и сексуалните им връзки ще бъдат възможно най-задоволителни.
и няма нужда от повече думи Grinning

# 583
Телец - Наслаждават се на всяка целувка така като че ли е последната в живота им. Не спират, докато не постигнат удоволствие. В това отношение Телецът е истински професионалист, на когото му харесва да изпипва нещата много, ама много добре. Търпеливи до безкрайност, представителите на Телеца винаги се надяват, че целувките и сексуалните им връзки ще бъдат възможно най-задоволителни.
и няма нужда от повече думи Grinning

Peace  Shocked Това от къде го взе?!?!?  Да точно така.... не иска да му се получава лесно, иска предизвикателство и да стане както трябва .... За това ми се дърпа, а и все пак иска да е коректен към приятелката си. Такова въздържание у мъж НИКОГА през живота си не съм срещала, а той никак не е А-сексуален...., макар да го обвиних, че или е ГЕЙ или А сексуален ... Е, гати животното! Иска предизвикатество, да му е трудно ..... сега мисля тактики как да му режа крилата, макар да ми е трудно да кажа НЕ ХАХАХ  Joy Blush

# 584
  • Варна
ами от фейсбук - някакво си "целувка според зодията" и мн ме изкефи какво пишеше и за него и за мен  Mr. Green http://apps.facebook.com/myphrases/apps/?id=662990&stream_cl=1
ооо и моя ме чака много... аз след злополучната връзка имах някакви мъже покрай мен, но никой не допуснах по-близо (интимно) и си му казах - чакаш ме... и така  Flutter и не че е някаква гаранция, че всичко ще е ок, но знам че ме уважава!

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 22:08 от Radosveta85

Общи условия

Активация на акаунт