Мъж телец

• 124 332
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
хахах прочетох се.... може би има нещо вярно! Simple Smile Каквото и да си говорим .... филма продължава Simple Smile кервана си върви хе хе... Ще видим кой до къде ще стигне, но за телец знам , че чакането си заслужава ( е някои дами ще възразят тук....  Embarassed)

# 586
  • Варна
реално, до преди година и половина и аз щях да съм от тях, така че "всичко е относително" Grinning

# 587
ха ха пожелавам ти да не попадаш към тях Simple Smile Продължавай със същата философия, че не търсиш нищо ангажиращо и задушаващо ..... мъжете бягат като чуят, че искаш да ги вържеш ... Wink мИсля, че формулата работи успешно в повечето случаи  Crazy

# 588
  • Варна
хем са "ревниви и собственически настроени" и хем да не е "твътде обвързващо"... иди, че ги разбери Grinning

# 589
Аз пък не мисля, че телците са толкова стабилни и сериозни колкото се правят. Просто прекалено мн си вярват, знаят какво да дрънкат. Фактът, че са толкова потайни ме навява на мисълта, че крият нещо. Иначе нямаше да се крият. И мисля, че когато се занимават с дадена жена, успоредно с нея въртят и друга, която им е резерва. Пред едната са недостъпни, ама пред другата не чак толкова-нали тя трябва да се погрижи за имиджа им на недосегаемите пичове. Нз вече силно се замислям. Не мисля, че са толкова сериозни за колкото се представят. Истински сериозните хора не го афишират и не се изтъкват, техните дела говорят много повече.

# 590
  • Варна
това което описваш се отнася за всички мъже комплексари; когато един мъж е достатъчно умен, за да уважава жената до него и не избива комплексите си чрез нея #2gunfire , ситуацията е доста по-розова. разбира се, това важи и за жените (говоря от първо лице, ед. ч.). когато една жена се чувства достатъчно обичана във връзката си, тя няма нужда да "поглежда в страни"  Crazy  дори само за да си погали егото  Peace

# 591
Основното при телетата е , че те трябва да се чувстват сигурни, ама абсолютно сигурни и това понякога става бавно, узряват бавно за идеи, защото всичко много добре осмислят и оглеждат от всички страни. Не са импулсивни, а здраво стъпили на земята.
За да покажат сериозни чувства, трябва да са напълно убедени  в човека до тях, до тогава се държат не особено обвързващо, сякаш изпитват твоите собствени чувства към тях.
Съгласна съм с Radosveta85 само комплексари си държат резерва и често от два стола падат на земята  Joy Joy Joy

# 592
Мани, беги, на моя му трябваха близо 5 години, за да "узрее" за една идея, верно, че там бяха намесени и други фактори, но...бавни са.

# 593
За пореден път се убеждавам колко обичащи, грижовни, наблюдателни и умни жени пишат тук  Hug (Много ви се радвам и да знаете много ми помагате) - мисля, че самият факт, че споделяме мненията си и какво сме забелязали в любимите си мъже, би трябвало много да им говори на тези бавно доверчиви и действащи телета. Не го правят на пук, не е лично насочено към нас, то просто си е в природата им.... Едно магаре, нали знаете, че като го заопъвате с каишката напред и първата му работа е да се дръпне назад - та и те същата работа  Joy
Днес мисля, че официално намерих цаката на моя телец  hahaha .... Аз като кажа " хайде да направим еди какво си.." .. той "НЕ", като му сложа знак забранено, това не му се харесва, като кажа "тръгвай си" - той "още не съм тръгнал, не ме гони" ..... И започвам да схващам идеята... за да каже той "да" - аз трябва да се опъвам и да му казвам 'НЕ" .... Тази игра ще почне да ми харесва  Party

Ласи е права в думите си - аз съм примера за бавното зреене - отнема доста време, докато предприеме действие, но поне знаем, че като се раздвижи значи връщане назад няма и наистина ще го направи.

Ps1 .... иска се много воля да издържиш номерата му. И това за жената в резерва, всеки мъж без значение зодията ги врътка тези номера. Телците са самоуверени, защото се чувстват стабилно стъпили на земята - те не летят в облаците, като другите нас.
На теб най-много да ти дам идеята да не се вързваш лесно, нито пък да му огаждаш, а просто гледай да не ти пука... и никога не спирай да бъдеш умствено предизвикателство за мъжа си ( без значение теле, рак или магарешки бодил Simple Smile )

# 594
Здравейте момичета! Да се похваля- срещата с моето теле мина мн добре Simple Smile На пук на предишния ни провал, този път всичко беше страхотно Simple Smile Нямам думи да опиша, телците са мн яки!!! И даже ме покани да излезем пак, което мн ме учуди. Мислех, че не канят, защото са мн горделиви, но ето че и това се случи. Мисля, че щом поиска втора среща значи съм му била приятна компания Simple Smile

# 595
ps1, браво, радвам се за хубавата среща. като те е поканил, казал ли е кога или че ще ти се обади? ха, откъде си вадиш заключението,че телците са много горделиви? ние, лъвовете, сме 1000 пъти повече тогава

# 596
ОООООО да вярно е за вас лъвчетата, че сте горделиви. Все се държите така, сякаш за другите трябва да е чест и привилегия, че общуват с вас Simple Smile Жените лъвчета ме кефят, но мъжете-не. Имам един колега-мн е надменен. А за срещата не се уговорихме, защото сега имам малко ангажименти и не исках да се ангажирам с час и ден. Но топката е в моите ръце и като се поосвободя ще излезем пак. Ние се срещаме достатъчно често в университета, така че все ще се уговорим. А сега ще го оставя малко да премисли нещата и да тръпне до следващата среща Wink

# 597
ps1  браво!!! само така! Simple Smile Той щом е пожелал - в правилната посока сте  Joy   Joy  Joy

А аз ако ви кажа как мина моята среща  ooooh!  ooooh!  ooooh! ..... една година по-късно най-накрая го поканих у нас да пием вино...., но не си мислете каквото и да е ... той просто си ми го каза в очите " Тази вечер няма да  стане това, което искаме .... ще бъде друг път!" ..... поцелувахме се за лека нощ и аз го изгоних да си ходи  - хванах чантата му, блъснах я в него и посочих му вратата с пръст и му каах "Лека нощ!" ...  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire ..... Не ме е яд,че ме отряза - все пак си имам достойнство....просто не го разбирам на какъв се прави!!!  newsm78

# 598
Анакс, твоят е от тежките случаи. И , същевременно, е едно дежа вю...

Моето любимо теле е болно, тоест, той не се лекува никога. Но сега май кашлица е слязла надолу, кисел е, неразговорлив - съвсем - и не ще да отиде на лекар.
Еми няма да се боря, на 42 години е, не е на 4 и нещо, пардон, 5, като син си.

# 599
Иде ми да го сритам в дреболинките тоя моя!!!!  #2gunfire .... Не ми казвай, че и ти си преминала през подобна история с това дежа вю Simple Smile)))

На твоя моежш да му кажеш може би така : Недей ходи на лекар, като тая кашлица се превърне в пневмония - най-много да умреш!" ...  Praynig Дано му дойде разума - инатливо магаре такова!

Общи условия

Активация на акаунт