ама тези ваши телци какви са? с месеци и години да чакат да ви награбят
! Моите телци ме награбваха за нула време. Тоз моят, дългогодишният, ме награби да живея при него още на първия месец. Следващият, след него и той доста ме пришпори в началото. Нещата при мен се скапваха след това. Както и да е ..
и моя възлюблен не ходи на лекар, ама поне ми дава аз да го лекувам, но съм сигурна, че аз ако не знаех щеше да е на самолечение

Обаче нешо не им се получаваше заваряването и се проточи повечко, по едно време наминавам пак да подсетя само, даже не ми и отговори и аз си викам..ами ок и отидох да си добоядисвам спалнята
Свърши денят и ние изморени и разбити се строполихме на леглото, ще спим! Да, ама не! По едно време посред нощ се събуждам от едно скимтене
, той крещи НЕ! Не мога, не виждам, ослепях! Викам не си ослепял, ами си се осветил, от баща ми знам че много боли, дай да видя, той вие и крещи НЕ!
Все пак успях да видя, очите му на понички, червени, кожата червена, око не се вижда. Леко нервна вече, щото той крещи НАПРАВИ НЕЩО! и в същото време не дава да го пипна
Абе цирк посред нощ! Разрових се в нета, видях, че има много такива "мъжкари"
и ще живеем. Срязах един картоф, връчих му го, врътнах се и заспах. На сутринта беше голяма любов, защото картофа го оправил за час и съм му спасила очите. И така
То инат, инат ..., но има и други мъжкари от разни зодии със сходно чувство за държание стил "МАЧО"