Мъж телец

• 124 329
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
и моя ако го хване вирус/грип се самолекува с много чай и ракийка и...ром. лекар? само ако е нещо мнооого сериозно като болки в гърба,кръста, бъбреци, зъби...да не се случва де

ама тези ваши телци какви са? с месеци и години да чакат да ви награбят

# 601
Амиииии явно бавно се решава особено ако действието му бъде наложено... Аз веднъж го отрязах.... Май сега ми го връща!!! Simple Smile

# 602
Много странно наистина, chopi, лъвче  Hug! Моите телци ме награбваха за нула време. Тоз моят, дългогодишният, ме награби да живея при него още на първия месец. Следващият, след него и той доста ме пришпори в началото. Нещата при мен се скапваха след това. Както и да е ..

Жози, съчувствам ти с тия докторски истории. Знам какво е да се опитваш да накараш теле да иде на лекар. Аз не съм успявала. Тези моите като бяха болни, се вкисваха страшно, като едни бебета  Laughing Света свършваше, оплакване, хленчене, но лекар НЕ!  Naughty

# 603
И моят телец ме изнесе за 5-6 месеца при него си.От запознанството ни. Сега, на осми декември, стават 8 години.

# 604
  • Варна
хехех и моя си прави устата леко за живеене (ама аз мисля че само пробва да види как ще реагирам) а аз само се усмихвам и казвам "има време за всичко" (еей страшен манипулатор стнаах с тая тема)..  Hug Mr. Green та като ви чета си мисля, че те явно много претеглят и преценяват дълго коя ще е ама като я намерят и атакуват веднага, което е хубаво  Grinning и моя възлюблен не ходи на лекар, ама поне ми дава аз да го лекувам, но съм сигурна, че аз ако не знаех щеше да е на самолечение  Crazy

# 605
И са страшнииии как да го кажа..опарничави..На всичко опозиция и понеже е винаги наобратно, ей така, само за спорта, аз обикновено излизах права за почти всичко и ми беше много забавно. Ако кажа "еее колко е бял снегаааа!", то ще каже "аааа на мен ми чернее, черен е!"  Crazy

Така по ведно време с едното говедо обзавеждаме апартамент и трябваше нещо да се заварява на едни парапети на едни тераси, както и да е .. иии моят бивол, нали е голям мъж и всичко може, заварява без маскааа. Викам, пиле, сложи си маска, после ще ревеш! Той, ти па какво разбираш от заваряване, нищо няма да ми стане, аз за малко, не ми трябват маски на мене!  Naughty Обаче нешо не им се получаваше заваряването и се проточи повечко, по едно време наминавам пак да подсетя само, даже не ми и отговори и аз си викам..ами ок и отидох да си добоядисвам спалнята  Flutter Свърши денят и ние изморени и разбити се строполихме на леглото, ще спим! Да, ама не! По едно време посред нощ се събуждам от едно скимтене  Shocked Ставам и го гледам седнал в леглото, затиснал си очите с длани и вие на умряло. Трябваха ми няколко секунди да стопля какво се случва, все пак беше посред нощ, ама загрях де. Викам, дай да видя колко е зле  Tired, той крещи НЕ! Не мога, не виждам, ослепях! Викам не си ослепял, ами си се осветил, от баща ми знам че много боли, дай да видя, той вие и крещи НЕ!  #2gunfire Все пак успях да видя, очите му на понички, червени, кожата червена, око не се вижда. Леко нервна вече, щото той крещи НАПРАВИ НЕЩО! и в същото време не дава да го пипна  ooooh! Абе цирк посред нощ! Разрових се в нета, видях, че има много такива "мъжкари" Wink и ще живеем. Срязах един картоф, връчих му го, врътнах се и заспах. На сутринта беше голяма любов, защото картофа го оправил за час и съм му спасила очите. И така  Laughing

# 606
Тез телета са мн странни наистина. Моя човек първо все ми разправяше, че не искал да се жени, а на срещата дрънкаше някви неща за женитба. Даже се учудих, че подхваща тая тема. И му викам :" ТИ нали нямаше да се жениш? " А той: "Е, някой ден и това ще стане!" Обаче беше мн искрен на срещата. Даже ми каза: "Аз мн трудно изразявам чувствата си!" Каквото и да значи това.

# 607
Colsice,
направо ме разби с тази история Simple Smile То инат, инат ..., но има и други мъжкари от разни зодии със сходно чувство за държание стил "МАЧО" Simple Smile
И аз така открих тактиката към моя - като кажа - тръгвай си- той "НЕ" и остава мъничко и чак тогава тръгва - абе все да е на неговото, все той да взема решението и естествено той да го реши, а не някой да му го налага. Опасни са... аз с такъв до сега не си бях блъскала главата ooooh!

пс1, значи че няма да ти го каже, а ще ти го покаже с действие ( макар да се наложи да почакаш) .... и това едно казва друго мисли ми е познато!!!!! Явно годините няма значение - дрънкат са наизуст! Не му обръщай внимание Simple Smile

# 608
Ами не, наистина вербално не си изразяват чувствата.
Аз на времето, 'га се сваляхме и пътувахме всеки уикенд, му пиша СМС от автобуса" Мъчно ми е, че пак си отивам, не ми е хубаво без тебе, обичкам те'.

отговор:"И аз така!". ooooh! Laughing

# 609
Ох нз вече. Обаче осъзнавам, че съм мн влюбена! Дано да е взаимно, че ще е мн кофти за мен. Аз бая хлътнах, но мисля, че не би ме канил да се видим пак, ако не ме харесваше Simple Smile

# 610
Ето нещичко в един сайт отговарящ на въпроса: "Как да привлечем мъжът Телец?"

One of the best qualities of a Taurus man is his down-to-earth reliability. He can be counted on always to be the anchor in the storm. This can be a wonderful trait in a long-term relationship, but it can create some difficulty in starting a fire at first.

You will have to be the one to move things along with a Taurus man. He is more comfortable taking his time, weighing all of the evidence, sifting through the facts of the matter before making up his mind. This can be a problem on the first few dates, because you might get the impression that he is not interested in you.

Fear not. The Taurus man can be a strong and passionate partner, but he is on a slow burn. Let him take his time. Just be a warm, supportive person who doesn't seem to be in any hurry and he will be definitely take an interest in you.

Taurus men tend to be homebodies. They would prefer to stay in, make some popcorn, and watch a good film than go through the trouble of getting dressed and going out on the town. This isn't a sign of a lack of romantic notions. On the contrary, those quiet evenings at home will be some of the most satisfying and intimate moments you're likely to experience.

The bull is a strong and ego-driven creature, and so he will need a little more acquiescence than most people to keep him happy. As long as his methods aren't questioned, he is more than happy to let someone into his life.

# 611
оф, не ми се превежда.... нещо интересно? преразкажи накратко ако искаш

# 612
Fear not. The Taurus man can be a strong and passionate partner, but he is on a slow burn. Let him take his time. Just be a warm, supportive person who doesn't seem to be in any hurry and he will be definitely take an interest in you.

Ей това най-добре ми се стори обяснено, другото е общо взето на телешките фенки Simple Smile

" Не се страхувай. Телецът може да бъде силен и страстен партньор, но той се "пече на бавен огън". Остави го да не бърза/ да действа полека. Просто бъди сърдечна, подкрепяща личност, която да не изглежда, че бърза за някъде и ТОЙ определено ще се заинтересува от теб.  Flutter

# 613
Аз продължавам да поддържам тезата за атака на телешкото сърце с ...кулинарни оръдия.
За тази вечер моите оръдия са кремсупа леща с порция задушени гъби в масло, изсипани в лещата, плюс една тава брауни. Laughing
Е няма такъв син поглед! Mr. Green

# 614
Ха хааа браво , Жози.....
ето от кой ще искам рецепти следващия път като ми се наложи да го каня на вино. Предния път ми изяде хапките със сьомга, изпи си и винцето .., но една похвала не получих ( или не съм чула, защото ушите ми бучаха от вълнение, че сме сами .... макар и накрая нищо да не стана хахха )  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт