Мъж телец

• 125 280
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
- да му се възхищавате на работата,

Да му се възхищавате за всичко  Mr. Green

Mr. Green то на това кой няма да се зарадва  Wink
Телецът много държи на собствената си свобода и собствените си решения, затова, ако искаш да го зарадваш, не му давай наставления какво и как да прави  Peace

# 91
Този Телец го обърнахте с хастара наопаки.  Laughing

# 92
Този Телец го обърнахте с хастара наопаки.  Laughing

Ти каква зодия си? Само кажи, и на тебе ще ти видим сметката  Mr. Green

# 93
Рогата с рогат асцендент  Laughing

# 94
Рогата с рогат асцендент  Laughing

Щом не си Телец  Thinking Овен? Козирог? И за двете имам преки наблюдения и ще ти кажа неща, които и ти не знаеш за себе си  Mr. Green

# 95
Козирог асц. Овен.

# 96

Уааау  Crazy Ден след ден покоряваш нови върхове, нали? Иначе не се чувстваш добре. Съчетаваш два изключително амбициозни знака. Импулсивността на Овена, която демонстрираш, е чудесно подкрепена от непреклонността на Козирога.
Чудесно съчетание за мъж, обаче д**е да и е яко на жената до теб.

# 97
Чак пък да покорявам всеки ден върхове не, но не се задоволявам с посредствени заместители на важните за мен неща. Иначе да, трудно им е на жените с мен. Имам и Марс в Скорпион.

# 98
Козирог асц. Овен.
Имам и Марс в Скорпион.

Mr. Green Уха... Блазя и на жената викам аз.

Бих те поканила на кафенце да си полафим за зодийки. Laughing
Само тоя марс в скорпион не ми харесва нещо. Зарязваш ли ги жените, я кажи! newsm78

# 99
Хора на принципа са .Имат си свои принципи и ги следват. Инати до небесата .
Аз лично не мога да ги разбера или точно, когато си мисля, че всичко е ок пак нещо се e объркало.
Много забравят .Не са точни .За тях 10 мин са като 30, все им е тая.
Ако им говориш с хубаво така ще ти отговорят, но само една дума на въпреки и стават неузнаваеми.
Труден характер!

# 100
Козирог асц. Овен.
Имам и Марс в Скорпион.

Mr. Green Уха... Блазя и на жената викам аз.

Бих те поканила на кафенце да си полафим за зодийки. Laughing
Само тоя марс в скорпион не ми харесва нещо. Зарязваш ли ги жените, я кажи! newsm78
Аха, твоят Телец и той това вика  Mr. Green

titon4e, твоят Телец е нещо сбъркан. Това със закъсненията не ми се връзва. По принцип сме много точни. За ината си права.

# 101
Според мен като една Дева- телеца за да му хванеш цаката- трябва да  го водиш! Не очаквай да е инициативен- просто си е теле! Гледаш на него като на теле и си правиш каквото искаш с него!

# 102
Хора на принципа са .Имат си свои принципи и ги следват. Инати до небесата .
Аз лично не мога да ги разбера или точно, когато си мисля, че всичко е ок пак нещо се e объркало.
Много забравят .Не са точни .За тях 10 мин са като 30, все им е тая.
Ако им говориш с хубаво така ще ти отговорят, но само една дума на въпреки и стават неузнаваеми.
Труден характер!
И това е така, абсолютно. Само по косъмчето, по косъмчето.....и да е пълна баката с хубава храна. Laughing
Абе вие можете ли да си представите, че моето Теле месо не яде?

# 103
  • София
Абе вие можете ли да си представите, че моето Теле месо не яде?
Туй теле ли е  Naughty  Wink
Моето теле дай му само месо да яде!
А пък ако не сте виждали опитомено теле - елате вкъщи! За да няма излишни скандали и емоции, моете теленце е проумяло, че е разумно да слуша и изпълнява разпорежданията на Лъва. Така че зодията му е леко обезличена от моята веща 9-годишна намеса (и поквара върху Телеца)  Wink
Да не си помислите обаче, че го командвам. То и последното е с неговото великодушно позволение. Просто човекът защо излишно да се затормозява, след като Лъвицата организира и мисли за всичко - финанси, храна, излизания, пътувания, ремонти, покупки... Той може да е инат, но на мен ми е адски трудно (да не кажа невъзможно) да се оставя в ръцете на който и да било и на взети чужди решения. Какво да правя като съм свикнала да мисля за всичко и да нареждам на всички  Crazy

# 104
Да нареждам??? аххххаххааааахааа Simple Smile))ю
Не можеш да ми видиш усмивката през екрана. Аз само подавам идеи, които максимално се старая да обоснова, и после се отдръпвам. Тоест, един вид, ако искаш. И....при някои, обаче, сработва!! После се случва точно това, което съм предложила!! Когато стана за първи път, чак зяпнах. Ще разкажа примера;

Пижо мамин имаше рожден ден март месец.Аз, респективно, планирам още отпреди какъв подарък. Случайно открих едно нещо, което се нарича портативно ДВД и е перфектният вариант той да не мрънка и врънка, когато пътуваме. Разказах на моичкия, той ми излезе с довода "няма сми, ние колко пътуваме".
И.....след 3-4 дена аз се прибирам, гледам го-човърка настройки на нещо, приближавам се-купил точно това! Laughing Еееее, респективно, беше подобаващо похвален. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт