Мъж телец

• 125 366
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Абе вие можете ли да си представите, че моето Теле месо не яде?

Нищо чудно. Къде си видяла хищно теле  Mr. Green Шегувам се, аз също не ям месо  Peace

# 106
Ето го и моя опит от краткия ми сблъсък с едно твърдоглаво теле -големи инати ....железни нерви трябва да има човек ,не са склонни на никаква промяна , не взимат лесно решения  Sad Confused абе с една дума аз се двуомя дали си заслужава
П.П поне още не съм купила подарък  Twisted Evil

# 107
Ей, тоя Телец!  Simple Smile
Точно, защото няма нерви вече, моята приятелка/Дева/ май е на път да го изоставя своето Теле/инат, твърдоглав, пресметлив, все от нещо недоволен, черноглед и т.н./. А на нас /външните хора, от страни/ ни изглежда мн.точен човека! Но нали не сме в къщата им...

# 108
Тя пък девата като че ли не е пресметлива, черногледа и все от нещо недоволна... Laughing Намерила от какво да се оплаква. Лика-прилика.

Така говорите сякаш има човек без трудни за друг черти на характера. Тези недостатъци в определени ситуации могат и да са предимства.

# 109
  • Разград
Ей, тоя Телец!  Simple Smile
Точно, защото няма нерви вече, моята приятелка/Дева/ май е на път да го изоставя своето Теле/инат, твърдоглав, пресметлив, все от нещо недоволен, черноглед и т.н./. А на нас /външните хора, от страни/ ни изглежда мн.точен човека! Но нали не сме в къщата им...

С Телец съм от близо 10 години.Е,няма друг такъв инат и не само това,но ината много му пречи,че и на мен.Направо ми омръзнаха капризите му.Иначе-да,за другите е душичка,вкъщи е съвсем различен.

# 110
# 111
Много разбрани хора, ...до момента, в който изобщо не мога да ги разбера.
Но с мъжете дева определено говорим на безкрааайно различни езици. Ако с някой някога е било възможно да се стигне до бой -това е мъжът дева.

# 112
Радвайте се на телците, че не знаете какво е да живееш с рак.    Hug
Аз също  съм теле.

# 113
  • Разград
Радвайте се на телците, че не знаете какво е да живееш с рак.    Hug
Аз също  съм теле.

Как да му се радвам,като при едно скарване(или по-точно той се кара за нещо) не ми говори по три месеца.В момента сме в такъв период,минаха три месеца.

# 114
Как да му се радвам,като при едно скарване(или по-точно той се кара за нещо) не ми говори по три месеца.В момента сме в такъв период,минаха три месеца.

Това е лош знак  Tired Аз, като Телец, за да спра да говоря с някого, значи изобщо не ми пука за него- тогава мога не три месеца, а три години да не говоря и изобщо да не се впечатля от това.
С хора, на които държа, не мога да го направя- там кипят емоции.
Не казвам, че и твоето Теле е такова, не приемай теорията ми много сериозно. Може просто асцендента му да е Козирог Mr. Green

За Раци не ми говорете  Stop

# 115
  • Разград

Това е лош знак  Tired Аз, като Телец, за да спра да говоря с някого, значи изобщо не ми пука за него- тогава мога не три месеца, а три години да не говоря и изобщо да не се впечатля от това.
С хора, на които държа, не мога да го направя- там кипят емоции.

То и на мен взе да не ми пука вече.

# 116
Какво имаш предвид с асцендент Козирог, елиас?

# 117

Амииии...Козирозите са много студенокръвни същества (с най-добри чувства, мъжът ми е такъв  Laughing). В него може да ври и кипи, обаче външно е парче лед- не показва нито страст, нито емоция. Премерен, хладен. Затова реших, че асцендентът му може да е Козирог- те са способни да мълчат дълго.

# 118
  • Разград
елиас,точно на такова ми прилича.Лошото е,че на мен ми писна от тези му сцени и инати.Съвсем различно е вече отношението ми към него.То,няма как да не се промени при такива обстоятелства.
И това,което си описала за асцендент Козирог много е вярно и се отнася с пълна сила на Телето вкъщи.

# 119

Амииии...Козирозите са много студенокръвни същества (с най-добри чувства, мъжът ми е такъв  Laughing). В него може да ври и кипи, обаче външно е парче лед- не показва нито страст, нито емоция. Премерен, хладен. Затова реших, че асцендентът му може да е Козирог- те са способни да мълчат дълго.

Хм...мъжете козирог може би са наистина такива. Баща ми е такъв, но и мъжът ми, който е водолей- също. Те всъщност си мълчат в конкретния момент. Но пък с месеци....доста множко ми се вижда. Или поне аз, бидейки отново козирог, просто няма да ги оставя да ми мълчат толкова време, точно защото не съм студенокръвно същество.Отделно между асцендент и зодия има разлика.

Общи условия

Активация на акаунт