Мъж телец

• 125 514
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Всичките за един и същи мъж ли сме омъжени  Laughing
Трудно ми е да изчаквам подходящия момент за разговор, даже го бъзикам че трябва предварително да си запиша час  Twisted Evil

Аз вчера без да искам улучих часа за разговор!
Най-смешното е, че телето се съгласи с почти всички неща, за които се опъваше и викаше преди два дни.

Werrddy, Бягай му и не се бой че ще се откаже! Телетата имат много силно чувство за собственост и се раздвижват само ако усетят, че губят нещо!

# 226
И аз улучих часа заразговор  Laughing, като го улуча и е много разговорлив  ooooh!, а иначе мълчи и само аз приказвам  Crossing Arms

# 227
  • София
И аз улучих часа заразговор  Laughing, като го улуча и е много разговорлив  ooooh!, а иначе мълчи и само аз приказвам  Crossing Arms

А той моя си мълчеше, аз си говоря и само питам: Права ли съм?
И той: Дааа.
На мен и това ми стига. Mr. Green

# 228

А той моя си мълчеше, аз си говоря и само питам: Права ли съм?
И той: Дааа.
На мен и това ми стига. Mr. Green
newsm62  да да това само че аз казвам "е не съм ли права .. " или " .. нали нали" и той ъхъ-ка или да-ка
 Joy оххххх страшшни са  ма да не са разгневим  Twisted Evil свиват сърмите

# 229
Мойто теле само няколко пъти е признало, че аз съм права  Rolling Eyes не пада по гръб и това е  hahaha

# 230
Телетата имат много силно чувство за собственост и се раздвижват само ако усетят, че губят нещо!
така е ..... а по точно приемат за даденост спечеленото и смятат че то ще е все до тях .. но като се обърна към вратата мине не мине 5-10 мин . и се започват смс-те ...  къде си,ела си ... с кого си  Twisted Evil страх го ееее

# 231
Как да падне по гръб?
И виновно да е,ще те изкара без вина виновен,всичко се обръща в негова полза!

# 232
да разведря темата  Sunglasses
живота ни с тях е нещо такова  Laughing

айде поздрав от мен с пожелание за хубави изживявания с нашите мъже телци ЦЪК

# 233
  • София
Телетата имат много силно чувство за собственост и се раздвижват само ако усетят, че губят нещо!
така е ..... а по точно приемат за даденост спечеленото и смятат че то ще е все до тях .. но като се обърна към вратата мине не мине 5-10 мин . и се започват смс-те ...  къде си,ела си ... с кого си  Twisted Evil страх го ееее

Нали се скарахме покрай ремонта и аз викам - отивам си при мама /която живее на 1км от нас/.
И той днеска - недей, стой си при мен, не те пускам... Mr. Green
Даже отстъпи за една стена със скъп тапет!

# 234
побутвам темата напред  Simple Smile

# 235
побутвам темата напред  Simple Smile

Като я побутваш пиши поне има ли нещо ново.... побутваш ли и телеца си?!?! ..... моя ми пише е-мейли през седмица... почва да ме дразни..., а като го натисна отговаря де.... по едно време си мислих дали някоя друга не го занимава, но като гледам колко бавно действа "по въпроса" ..... трябва да си много влюбена в телец, за да му издържиш  "темпото като на охлюв" Simple Smile)))) newsm78 Heart Eyes

# 236
хаха , и при нас темпото е като охлюв и много трудо се "забързва".Успяхме да сме свободни заедно 4 дни и да отидем малко на почивка.Телеца отговори , че е свободен три дни преди заминаването,а аз бях планувала работата си месец и половина преди това. Simple Smile Иначе .... дреме си не се е забързал да се събираме заедно, чака просветление ... Simple Smile И на мен ми минават мисли през главата , че може да има друга, но дано не е така.

# 237
 Joy Joy Joy
Момичета заслужава си да ,,изчакате'' вашите телета  Laughing
Търпение и пак търпение,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

# 238
Моето Теле се пречупи и почна да ходи с нас по СПА дестинации. Вервайте ми, големо постижение е, наистина. НЕ защото нямаме пари. А защото той не понася атмосферата на четири и петзвездни хотели. Е, кво да направя, като докторите препоръчаха на мене и дечкото терапии с минерална вода? Whistling Mr. Green

# 239
  • София
А уж обичали лукса! И мойто Теле е едно леко хипарливо - предпочита бунгала и такива работи.

Общи условия

Активация на акаунт