Мъж телец

• 125 518
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
М-даааа, ако някога реша да му бръкна в здравето-ще му отнема сина. Laughing
Това е на 100% не, ми на 200 вярно.

# 211
Всичките за един и същи мъж ли сме омъжени  Laughing
Трудно ми е да изчаквам подходящия момент за разговор, даже го бъзикам че трябва предварително да си запиша час  Twisted Evil
Мислите ли, че са верни от мързел ....... Joy Joy Joy Joy

# 212
Aааа, аз не бих се наела да твърдя, че е верен. Впрочем, за никой мъж не бих била сигурна на 100%.
И аз вече питах дали е един и същ. Ама не е. Laughing

# 213
Мислите ли, че са верни от мързел ....... Joy Joy Joy Joy

Да и от мързел + причините, които изредих по-горе. Това ми е го е казвал мъж телец, с когото много пъти сме си говорили на подобни теми, но и да не ми го беше споделил, пак щях да стигна до същите изводи.

# 214
Телците трудно се и разделят, пак по същите причини (гореописаните),

тъй ли  Thinking моя постоянно " тръгвам си , тръгвам си"  .... е колко сериозно е говорил незнам ... но от както и аз започнах да го правя е така кат него за най малкото фют през вратата ... сякаш взе да мисли Twisted Evil

а относно верността мисля че това е строго индивидуално и няма кой знае ква връзка с зодията... от всички зодии има и кръшкачи/чки и верни  Wink

# 215
ASHANTI,

С цел да не се повтарям - по-горе бях споменала, че съм в САЩ за 4 месеца.... бях го поканила няколко месеца преди аз самата да замина да дойде на гости ( той има възможността ).... та отговора му беше, че не искал да прави планове толкова напред... и вечерта преди да замина като се разделяхме ми вика: Може да се видим в САЩ! .......
  И аз полудях като ми го каза и сега не ми излиза от главата, и страшно много ми липсва..... търся начини да го накарам да дойде...., но като спомена в писмата си за неговото идване, той нищо не ми отговаря... все едно не съм казала нищо по темата....
   Аз съм стрелец..... нетърпелива понякога и нещо като си втълпя и полудявам, докато не стане!!!!!
Тук чета доста неща за телците ... някои се покриват други не...., но е така - хората се променят и ние също...., когато имаш ритъм с този до себе си - нешата са по-приятни Simple Smile

# 216
Зареди се с търпение, друго не мога да ти кажа   Rolling Eyes

# 217
зареждаме се с търпение и много валериан / поне аз/ и чакаме второ пришествие.При мен 5 месеца връзка , още живеем на 300 км и се виждаме веднъж месечно. В близките 5 месеца не виждам промяна Sad

# 218
като се разделяхме ми вика: Може да се видим в САЩ! .......
  И аз полудях като ми го каза и сега не ми излиза от главата, и страшно много ми липсва..... търся начини да го накарам да дойде...., но като спомена в писмата си за неговото идване, той нищо не ми отговаря... все едно не съм казала нищо по темата....

телеца може да скърши само телец ... т.е. превърни се в него .... аз ти предлагам да започнеш да го хвърляш в размисли,промени се... покажи му че НЕ ти липсва , както си писала до сега да дойде ..... започни да пишеш че си много добрее че ти е весело че много излизаш че много се забавляваш че си се запознала с много приятни нови хора ...... трябва да го хвърлиш в другата крайност иначе пък само да му се молиш той ше те направи луда .... в същото време докато очакваш отговор не оставай сама .... прекарвай повечето си време с хора за да не го мислиш Wink и мисля че всичко ще се нареди ....
както искаш ... ти го познаваш по добре .... но да знаеш че мъжа само  с мъжки номера можеш да го победиш и то в 2 пъти по големи количества  Laughing
а относно това че си стрелец и че си го мислила .... не мило не си стрелец .... ти си просто една жена  newsm03 като всички нас

п.с. забравих да питам понеже ми се е случвало и моя е така да се прави че не съм му  задала въпрос ..... питала ли си го дали има пари да дойде Ю Ес Ей  Laughing моя като няма е така се прави на разсеян ... и накрая кат го захапя ... кряква и вика :" абе не виждаш ли че съм с 2 лева"  Joy

Werrddy и на теб ще кажа както на Anaximandra ... поеми нещата всвои ръце .... това е теле бе хораааааааааа то може да бъде обуздано това е добитък който се впряга от човека
Верди а дали и при вас пречката не са финансите ? Басси криза е нормално е .. . всички сме на бесилото

оххх седнала съм и аз да давам акъли  Joy ... .А НА МЕН КОЙ ШЕ ДАДЕ АААААААААА  Twisted Evil

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 01:22 от Ashanti79

# 219
Ashanti Simple Smile
ха ха добра идея.... не него му харесва да го карам да се замисля..... колкото до парите.... ами миналия месец беше в Лас Вегас за 1 седмица..... и сам си каза, че може да дойде.... така, че оставям нещата както са.... явно насила не става.... с намеци също!!!! Wink Да жена съм ..... в крайна сметка всички сме хора и освен зодии имаме слабости, характери и домашно възпитание, така че не само зодията влияе мили дами.... но поне можем да им разпонзаваме номерата Simple Smile
Какво да ти кажа.... 1000 тояги на чужд гръб лесно се налагат... ако можем да помогнем със съвет питай Simple Smile

# 220
Аз сега му мълча и чакам да му дойде музата на моя за сериозен разговор, прдстои ни Промяна  Mr. Green
Той се ошашкал и мълчи, решава,,световни проблеми'' ooooh! и да ви кажа всичко пак опира до пари, дори не може да се зарадва като хората на това което му предстои Crossing Arms
Снощи се опитах да поговорим, развика се момента не бил подходящ.....................................
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Понякога ми идва да го хлопна с нещо по глвата  #2gunfire

# 221
ЪЪЪ, такова, риба в телец трудно може да се трансформира. Да, знам, мнооооого е права Ашанти. Една приятелка ми казваше същото миналата година, да не го отразявам за известен период. Ама как, каааак?

(с  парите, слава богу, засега проблеми няма)

# 222
.... е то обед ма за мене сутрин щото дребното още спи  Shocked .. отдавам го на жегата .. вчера да ви разправям как без малко да ме въвлекат в ени сплетни ... отидохме на гости у едно добро семейство да гледаме откриването на световното нали и мачовете . Моя е бил до скоро колега с мъжа от тва семейство ... даже бих казала бяха дупе и гащи .  И някак си разговора премина за предишната работа и жената от тва семейство почна да обеснява коя била работела при тях , коя била имала цици,коя била дащщщна ..... е да ама и аз ги знам тес пачи дащщните ..... също така знам че не това са предпочитанията на моя и тос му приятел ..... и се опитах да внеса мир защото виждам че просто тя беше притеснена .... а то дефакто няма за какво да се притеснява защотооооооооооо ся как да го кажа по благо  Embarassed Rolling Eyes ми на едната въпросна дащщна и миришат краката и това всички мъже там го разправяха и бягаха от нея ( нищо че има цици Laughing ) а другата си показваше паласките на кръстта което също не е много по вкуса на мъжете ( еле пък на телци) . Но от цялата работа на мен ми е ено такос криво ..... темата заааааааааа евентуално кръшкане ми е най неприятна и почти не я коментирам ..... тя ми е табу ... опитах се да я успокоя и заради себе си ..... все пак и аз ги преживявам нещата  а и пак казвам .... хубаво семейство са ....

# 223
ох ,не знам къде е проблема .При мен не е финансов или поне наполовина.Смята че трябва да отида при него едва, когато намеря там работа, един вид ако не се получи между нас поне работа да имам.От друга страна това може да трае доста дълго.Много е предпазлив и все да се презастрахова.Не знам какъв е правилния подход, търси си ласкателствата иска да го хвалят постоянно. От една страна така ще се чувства добре с мен.Но пък от друга става ленив и кой знае кво си вика ,тая така и така е с мен , кво да се хабя повече Simple Smile.Ако се отдръпна може съвсем да се оттегли и да реши ,че аз не се интерсувам от него .. абе сложна история , времето ще покаже  Simple Smile

# 224
 няма ли нощни птици ... ше ви пратя зоополицията от National Geogaphic да ва изфаща кви ги вършите с вашите телета

Общи условия

Активация на акаунт