Мъж телец

• 125 457
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Жената телец е много приятна в леглото. Не казвам гореща, палава, еблива, ненаситна, а точно приятна. Прави добро, без да причинява с нищо дискомфорт. Но темата е за мъжа - продължавайте.

# 331
Аз ако бях на местото на твоя ,щях да те зарежа,обич не обич,преглъщам и продължавам ,да те оставя две седмици да си развяваш шапката и да ми ги сервираш такива - мерси,та  твоя човека много  мекушав,тая черта много ме дразни в телеца(много сме добрички понякога), а тези дето викат скучни и т.н дам така е ,не може да си практичен ,сигурен ,отговорен и всъщото време много интересен и весел,ама не се сещате....

# 332
Ох, моля ти се не говори без да знаеш историята!  Stop Много е "мъжко" да ме разиграва като знае, че съм хлътнала до ушите! Плюс това когато го направих това, мислех, че окончателно сме приключили и извднъж се усеща колко много съм означавала за него, точно като разбра че съм се виждала с друг! Айде някъде другаде да си развявате мъжката гордост и инат, че и без това се чудя въобще да продължавам ли с него, защото ми костваше толкова страдание.

# 333
Жената телец е много приятна в леглото. Не казвам гореща, палава, еблива, ненаситна, а точно приятна. Прави добро, без да причинява с нищо дискомфорт.
pletka e, то не пречи и да похвалим жените телци Grinning

# 334
Еми човека те  е обичал силно(просто му е трудно да си изрази чувствата) и като е разбрал че  те губи е свалил картите на маса ,та какво не схвана, оставя ви се малко свобода.. ,по-добре ли е да ти досажда постоянно ,ако се чудиш дали да си с него по-добре се махни,твоя си работа

# 335
Много е "мъжко" да ме разиграва като знае, че съм хлътнала до ушите! Плюс това когато го направих това, мислех, че окончателно сме приключили

Нашата история беше горе-долу подобна. Даже в настоящия момент въпросният телец, дето ми изчерпа търпението продължава да се навърта наоколо, ей така небрежно, но трайно и постоянно и сякаш е в реда на нещата  Laughing Не се отказва този човек, ама питам се защо сега, когато има вече друг...Когато можеше да е само той, се правеше на ощипана госпожица  Crossing Arms
С мъжа ми си говорихме по повод на един наш приятел телец, но това се отнася май за повечето представители на тази зодия - един особен мазохизъм има у тях. Сякаш си падат по жени, които ги разиграват и тровят  Thinking Въпросният ни приятел е много готин и добър, апетитно парче - на висока позиция, с много добри доходи, от прекрасно семейство и съответно много жени го харесват и тичат след него. Но той се хвана с една, дето го докара почти до самоубийство и още страда по нея (защото тя го и заряза накрая).
Имам и други примери за мъже телци, неподходящо обвързани и оттам си правя този извод  Thinking Уж по хороскопите ги описват мъжкари и как не търпели подобно властно поведение от страна на пратньорката си... Crossing Arms

# 336
Много е "мъжко" да ме разиграва като знае, че съм хлътнала до ушите! Плюс това когато го направих това, мислех, че окончателно сме приключили

Нашата история беше горе-долу подобна. Даже в настоящия момент въпросният телец, дето ми изчерпа търпението продължава да се навърта наоколо, ей така небрежно, но трайно и постоянно и сякаш е в реда на нещата  Laughing Не се отказва този човек, ама питам се защо сега, когато има вече друг...Когато можеше да е само той, се правеше на ощипана госпожица  Crossing Arms
С мъжа ми си говорихме по повод на един наш приятел телец, но това се отнася май за повечето представители на тази зодия - един особен мазохизъм има у тях. Сякаш си падат по жени, които ги разиграват и тровят  Thinking Въпросният ни приятел е много готин и добър, апетитно парче - на висока позиция, с много добри доходи, от прекрасно семейство и съответно много жени го харесват и тичат след него. Но той се хвана с една, дето го докара почти до самоубийство и още страда по нея (защото тя го и заряза накрая).
Имам и други примери за мъже телци, неподходящо обвързани и оттам си правя този извод  Thinking Уж по хороскопите ги описват мъжкари и как не търпели подобно властно поведение от страна на пратньорката си... Crossing Arms

Големи са мъжкари, нямам думи!!!! .... Едно решение не могат да вземат. Ослушват се като "стрелян заек в люцерна". Могат да те моткат и те самите не знаят защо.... А като за капак на този, който аз попаднах се оказа и един добър манипулатор.... Живее с приятелката си и малко позабрави да ми каже, че въобще има такава...., а мене ме мотка без дори да знае какво да прави месеци наред. Ами късмет, такъв е живота!  newsm78

# 337
Големи са мъжкари, нямам думи!!!! .... Едно решение не могат да вземат. Ослушват се като "стрелян заек в люцерна". Могат да те моткат и те самите не знаят защо.... А като за капак на този, който аз попаднах се оказа и един добър манипулатор.... Живее с приятелката си и малко позабрави да ми каже, че въобще има такава...., а мене ме мотка без дори да знае какво да прави месеци наред. Ами късмет, такъв е живота!  newsm78

Леле, това ли беше мистерията около него, отвратително!  ooooh! Айде да ги наритваме. Аз с моя пак сме на раздяла от известно време и май този път нещо ми се пречупи и няма да се занимавам повече. Един Козирог ме обикаля сега ... абе само чифтокопитни, а аз всъщност си търся Овен  Laughing Отивам да издирвам тема за Козирог.

# 338
Да за съжаление....., а както знаем телците трудно се разделят с половинките си камо ли с тези дето живеят. На този какво го е сърбяло - така и няма да разбера .... само дето ми изгуби времето ( а и не само него Cry )

# 339
Да за съжаление....., а както знаем телците трудно се разделят с половинките си камо ли с тези дето живеят. На този какво го е сърбяло - така и няма да разбера .... само дето ми изгуби времето ( а и не само него Cry )
Това пише ли го някъде? Или е плод на наблюдения?

# 340
Ами пише го, има го из хороскопите, а и някои жени са дали подобно мнение по темата..... Защо драга Жозефина, ти друго мнение ли имаш?  Peace Simple Smile

Много малък опит имам с телците и лични наблюдения нямам големи - ей ме на .. до къде стигнах с първото си теле - до кривата круша Wink

# 341
Това пише ли го някъде? Или е плод на наблюдения?

Пише го във всеки по-обстоен телешки портрет. А и аз имам доста дълги наблюдения.
Телците са страшни традиционалисти и обожават навика и стереотипите. Когато избират жена, го правят бавно и внимателно. Влюбят ли се обикновено е силно и продължително, най-често цял живот.
То жена им също става част от стереотипа, а както знаем с това е почти невъзможно да се разделят. Та по този начин често остават с една законна жена докрай (ако зависи от тях, де).

# 342
Е, от време на време, обичат и да се разнообразяват  Outta Joint....  hahaha Жив пример съм си Simple Smile .... А това може и да е от асцендента  Thinking

# 343
Е, от време на време, обичат и да се разнообразяват  Outta Joint....  hahaha Жив пример съм си Simple Smile .... А това може и да е от асцендента  Thinking

Ти мъж Телец ли си?
Щото темата е за тях.
Биволиците са друга бира.

# 344
Не женско съм си от главата до петите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт