Много е "мъжко" да ме разиграва като знае, че съм хлътнала до ушите! Плюс това когато го направих това, мислех, че окончателно сме приключили и извднъж се усеща колко много съм означавала за него, точно като разбра че съм се виждала с друг! Айде някъде другаде да си развявате мъжката гордост и инат, че и без това се чудя въобще да продължавам ли с него, защото ми костваше толкова страдание.
e, то не пречи и да похвалим жените телци 

Въпросният ни приятел е много готин и добър, апетитно парче - на висока позиция, с много добри доходи, от прекрасно семейство и съответно много жени го харесват и тичат след него. Но той се хвана с една, дето го докара почти до самоубийство и още страда по нея (защото тя го и заряза накрая).
Уж по хороскопите ги описват мъжкари и как не търпели подобно властно поведение от страна на пратньорката си...

Въпросният ни приятел е много готин и добър, апетитно парче - на висока позиция, с много добри доходи, от прекрасно семейство и съответно много жени го харесват и тичат след него. Но той се хвана с една, дето го докара почти до самоубийство и още страда по нея (защото тя го и заряза накрая).
Уж по хороскопите ги описват мъжкари и как не търпели подобно властно поведение от страна на пратньорката си... 

Айде да ги наритваме. Аз с моя пак сме на раздяла от известно време и май този път нещо ми се пречупи и няма да се занимавам повече. Един Козирог ме обикаля сега ... абе само чифтокопитни, а аз всъщност си търся Овен
)
)
....
Жив пример съм си
.... А това може и да е от асцендента 
Препоръчани теми