Мъж телец

• 125 437
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
оооо, Козирогът е съвсем друга песен.  Stop Козирог какви работи може да ти покаже... Мама миа, още ми треперят краката.  Laughing Освен това е адски амбициозен, но е и на живота - това е знакът на славата, на показното, на владеенето пред всички, темерут в никакъв случай.

# 406
Аnaximandra, то и глогът мина, сега не знам какво да очаквам.  Laughing Бай дъ уей и на мен ми я пееше тая песен "моя ми дрънка да не съм се влюбвала в него", само че  малко в обратен ред. Страх го било да се влюби напълно, защото много му били разбивали сърцето. Ами аз пък не знам как да си кнтролирам точно тия чувства и БУХ! с главата напред, както винаги, та ся моето е разбито. Абе остави се, не ми се говори, много са чувствителни няма що ...

simplyaven, ми аз водена от тази тема, в която толкова верни неща се изписаха за телците, реших предварително да се информирам за козирозите от съседната и там така им викат  Laughing

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 22:08 от coldasice

# 407
Ох, това на мене ми се случва и без мъжкаря да е телец.....! Когато дойде любовта... не пита готов ли си, сърби ли те, боли ли те.... просто те хваща и те изритва в облаците!!! ..... МОя телец веднъж ми каза, че мъжете по-бавно се влюбват! МОже и да е прав... но при тях май е по-трайно - знам ли...?!
Имах един козирог .... сваляше ме, а си имаше приятелка... дори живееше с нея ... и май след повече от 12 години връзка се ожениха - ама тя работи Европа, а той в САЩ .... ( какъв брак е това си е тяхна работа) ....., но до колкото помня все ми угаждаше ... умееше да изслушва и да бъде забавен.

# 408
simplyaven, ми аз водена от тази тема, в която толкова верни неща се изписаха за телците, реших предварително да се информирам за козирозите от съседната и там така им викат  Laughing

Джъд Лоу.  Peace

# 409
Момичета изключително много Ви благодаря за ценните съвети! Личи си, че сте си имала работа с тия говеда. Само едно нещо не ми се вързва как да съчетая постоянството с това да му бягам, малко се затруднявам Sad Когато проявявам постоянство към него той се успокоява и сякаш всичко е в застой, няма никакво движение и развитие в отношенията ни, но от друга страна не мога постоянно да му бягам. Искам да го опозная. За времето, за което се познаваме сме излязли само веднъж насаме и 5-6 пъти в обща компания
.

# 410
Момичета изключително много Ви благодаря за ценните съвети! Личи си, че сте си имала работа с тия говеда. Само едно нещо не ми се вързва как да съчетая постоянството с това да му бягам, малко се затруднявам Sad Когато проявявам постоянство към него той се успокоява и сякаш всичко е в застой, няма никакво движение и развитие в отношенията ни, но от друга страна не мога постоянно да му бягам. Искам да го опозная. За времето, за което се познаваме сме излязли само веднъж насаме и 5-6 пъти в обща компания
.

Манипулатори са големи. Гледат да ти влязат под  кожата и после черта.

# 411
Верно ли? Sad Малеее, почнах май да се разубеждавам. Като сме си говорили все ми разправя, че търсил нещо сериозно, ама ако намери, иначе не иска, нямал да се жени, ей така си ми ги подхвърля. Не мога да го разбера това животно, само се ебава с мен май. И ми вика, като искаш нещо, бориш докрай и това е. И аз му викам за к'во ми говори така. Той- еми по принцип ти говоря. Но според мен има предвид  да се боря за него. Ама ми е тъпо, да не е жена,че да се боря за него!

# 412
Ама ма колко години е този дървен философ,че ти разправя колко не иска да се жени ....?!?!?
То и моя така ми каза, но той е на 36 и би трябвало да се замисли .... на твоя можеш да кажеш,че е твърде млад да се жени, а ти не си търсиш сериозно гадже .... хвърляй му бомбата - той очаква,че искаш да го вържеш и за това бяга!

# 413
Вярно е, че го изплаших. Аз веднъж му казах: " Оле обаче аз съм голяма егоистка! Искам те само за себе си!" И той бая се стресира и почна: Ама ти какво очакваш от мен, не искам да се получат недоразумения, ти си добро момиче, ще си намериш момче, проблема не е в теб, а в мен!" Някви ей такива. После аз му казах,че е по-добре да не си пишем и той веднага ме покани на среща. Абе луда работа. Каза ми,че много бързо съм се отказвала. Иначе и двамата сме на 23 Simple Smile Ама аз съм си го харесала за мъж и ще направя всичко възможно да си го извоювам Wink

# 414
Вярно е, че го изплаших. Аз веднъж му казах: " Оле обаче аз съм голяма егоистка! Искам те само за себе си!" И той бая се стресира и почна: Ама ти какво очакваш от мен, не искам да се получат недоразумения, ти си добро момиче, ще си намериш момче, проблема не е в теб, а в мен!" Някви ей такива. После аз му казах,че е по-добре да не си пишем и той веднага ме покани на среща. Абе луда работа. Каза ми,че много бързо съм се отказвала. Иначе и двамата сме на 23 Simple Smile Ама аз съм си го харесала за мъж и ще направя всичко възможно да си го извоювам Wink

Точно това искат те да се бориш за тях ,да им вдигаш самочувствието с комплименти .Казват ,че са комплексари, а всъщност не е така, по- големи разбирачи от тях няма. В момент в който се отдръпнеш и те се отдръпват без да се интересуват каква е причината .Гледат си собствените интереси!

# 415
Точно това искат те да се бориш за тях ,да им вдигаш самочувствието с комплименти .Казват ,че са комплексари, а всъщност не е така, по- големи разбирачи от тях няма. В момент в който се отдръпнеш и те се отдръпват без да се интересуват каква е причината .Гледат си собствените интереси!

подкрепям, напълно вярно. кажеш ли им Чао, тръгвам си, те вече са почнали живота на ново, дори не те изчакват да затвориш вратата и вече си търсят друга! все едно теб никога не те е имало, не са изпитвали чувства към теб ....Това го изпитах на бременния си корем като в последствие ме докара и до болница!

кой спомена Козирог?.... преди години, с Козирог ми беше първата и сериозно-дълга връзка( следващата е тази с телеца, настоящата). Козирог  Stop да, и на мен ми треперят краката от него специално, то не бяха лъжи, измами, манипулации.... преследване. На такъв попаднах. е, успях да се отървя. но Телеца- тук нещата са малко по-различни. в момента "моя" е толкова много изнервен и неспокоен, че вече почна да се държи към мен грубо. постоянно ми критикува поведението, отношението и думите ми към него. вече 2 месеца нон стоп. е как да не се изнервя и аз  и да почнем да се караме, всеки ден, всеки ден едно и също, едни и същи думи.  да се женим? дори и да ми предложи след 5 год ако сме заедно все още, пак не бих се омъжила за него!!! не и за него! вярвам че не всички телци са такива......както и козирози

# 416
Добре, а защо тогава толкова чета как телците пускат някого много трудно, тичат след него, когато реши да си тръгне и трудно забравят бившите си. Имам и пример такъв с една моя приятелка - сегашния й приятел, който е телец е имал 10-годишна връзка и дори когато са били заедно той е поддържал контакт с "бившата си", защото е било връзка от разстояние ... дори моята дружка си мисли, че тя още му липсва и на него му е трудно да я забрави.... може и това да е единичен случай, но тук много жени казват, че Телците трудно пускат половинката си .... Някак си нещата си противоречат, но да не забравяме,че кой знае още какви планети ги "облъчват" тези телешки инати Simple Smile  Joy
 newsm78

# 417
  • София
Ми не знам на какви хора сте попадали, винаги има изключения, но по принцип, по мои наблюдения и по хороскоп Телците са верни и трудно пускат някого, когото обичат.
И лошото настроение бързо им минава.
За мен са доста честни хора. Манипулатори не бих ги нарекла. Те имат доста елементарен ум, който не е направен за манипулации и номерца.
И много се поддават на номера, когато жената се отдръпне - веднага тръгват да я преследват.
А ако Телец ви зареже - значи наистина има защо.

# 418
Дилянка, за верността малко не съм съгласна ...., защото наистина това, която на мен ми се случва е точно типичната история - мъж с приятелка незнаещ какво иска и същевременно се вижда с мен. Опитва се да бъде коректен - ДА! Знам, че не би зарязал питомното, за да гони дивото, но въпреки всичко е мъж ... някой ангели са му слаби Simple Smile

# 419
Не знам обаче според мен тия телци наистина много суетничат. Искат да се борим за тях-добре, ама ние сме жените. Какво ми се държат като кокони. Осъзнах също, че не преследват жените заради самите тях, а само за да се докажат, че могат да ги имат. Не могат да се примирят с това да не са покорили някоя. Те са егоисти, егоцентрици, нарциси в пълния смисъл на думата, гледат само себе си, обичат да се оглеждат в очите на другите и да виждат тяхното възхищение! Wink Това ми е мнението!

Общи условия

Активация на акаунт