Козирог какви работи може да ти покаже... Мама миа, още ми треперят краката.
Когато проявявам постоянство към него той се успокоява и сякаш всичко е в застой, няма никакво движение и развитие в отношенията ни, но от друга страна не мога постоянно да му бягам. Искам да го опозная. За времето, за което се познаваме сме излязли само веднъж насаме и 5-6 пъти в обща компания
Когато проявявам постоянство към него той се успокоява и сякаш всичко е в застой, няма никакво движение и развитие в отношенията ни, но от друга страна не мога постоянно да му бягам. Искам да го опозная. За времето, за което се познаваме сме излязли само веднъж насаме и 5-6 пъти в обща компания
Малеее, почнах май да се разубеждавам. Като сме си говорили все ми разправя, че търсил нещо сериозно, ама ако намери, иначе не иска, нямал да се жени, ей така си ми ги подхвърля. Не мога да го разбера това животно, само се ебава с мен май. И ми вика, като искаш нещо, бориш докрай и това е. И аз му викам за к'во ми говори така. Той- еми по принцип ти говоря. Но според мен има предвид да се боря за него. Ама ми е тъпо, да не е жена,че да се боря за него!
Ама аз съм си го харесала за мъж и ще направя всичко възможно да си го извоювам
Ама аз съм си го харесала за мъж и ще направя всичко възможно да си го извоювам 
да, и на мен ми треперят краката от него специално, то не бяха лъжи, измами, манипулации.... преследване. На такъв попаднах. е, успях да се отървя. но Телеца- тук нещата са малко по-различни. в момента "моя" е толкова много изнервен и неспокоен, че вече почна да се държи към мен грубо. постоянно ми критикува поведението, отношението и думите ми към него. вече 2 месеца нон стоп. е как да не се изнервя и аз и да почнем да се караме, всеки ден, всеки ден едно и също, едни и същи думи. да се женим? дори и да ми предложи след 5 год ако сме заедно все още, пак не бих се омъжила за него!!! не и за него! вярвам че не всички телци са такива......както и козирози

Това ми е мнението! Препоръчани теми