И твоята не е била лесна!!! На чужд гръб и 100 тояги са малко, когато стане дума за даване на акъл
Мисля, че съм на път да премина през същата случка. Много го обичам, той много добре се държи с мен, имаме интересни взаимоотношения, НО той забрави да ми каже, че живее с приятелката си и ме заблуди, а след такова нещо може ли човек да има доверие?! НОрмално е човек да е объркан, нерешителен и плах в такива ситуации. Евала на жените, които умеят да вземят такива решения от раз.
Мисля, че ме използва да му освежа връзката, ей така за разнообразие, защото са си омръзнали с неговата приятелка. Това би трябвало да ме вбеси, а вместо това аз се наслаждавам на нашите срещи - разговорите, смеха и контакта с очите, който имаме.
Тази история аз ще съм загубилата, дано събера повече смелост и един ден кажа "СТИГА!" А той ще ме търси... телеца си е телец и с мене свикна!
В повечето случаи казват ,че е за Самочувствие!
при нас жените поне е доказано и всеизвестно, ала мъжете реагират по друг начин в случая имаме агнешко за вечеря
Каза ми какво съм очаквала от него, не искал да се завърква, обичал си свободата, щяла съм да си намеря друго момче, проблема не бил в мен, а в него. Аз му казах ОК!После ме кани на срещта. Не мога да ги разбера тия телета. Та излезнахме на среща ама нещо не се получиха нещата-беше малко груб и ми говореше някви неща от рода на, че не можел да ми каже, че ме обича от първа среща без да съм му намеквала за такива неща. Нз беше мн странно за мен. Тази среща ни беше и последната. После аз се отказах от него щот реших, че не се интересува от мен, даже спрях да го поздравявам в университета, а той се скъса да тича след мен. Ако не го поздравя постоянно ми търсеше погледа. В крайна сметка си оправихме отношенията, вече се поздравяваме,но само това, нищо повече 

Аз в момента си ги надробих едни, сега си "сърбам попарата". но все още ми се върти в главата мисълта да избягам, и да не види никога детето си. но това е друга тема