Мъж телец

• 125 437
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Да не преместят темата от отчетния в готварския... Laughing

# 376
кошута, всяка жена, захванала се с Теле, трябва да знае, че готвенето е съществен момент. Laughing
Тоест, няма риск от преместване.

# 377
кошута, всяка жена, захванала се с Теле, трябва да знае, че готвенето е съществен момент. Laughing
Тоест, няма риск от преместване.
Жози недей така , току що ме разкритикуваха за обяда  Embarassed и мъжо се развихри в кухнята  Joy Joy Joy

# 378
Да, много е важно жената на телеца да умее да готви!
Ето например с цялата си наглост след като му заявих, че знам, че живее с приятелката си в процеса на разговора той ме попита кога ще му сготвя...  newsm78

Ако не друго, поне покрай този чешит ще развия готварските си умения  Crazy

# 379
Ама ти сериозно ли мислиш да му сготвиш след всичко това?!  Shocked

# 380
Ни най-малко! Избрал си е жена- тя да си му готви.
Просто в момента се опитвам да го превъзмогна!  Confused

# 381
Ни най-малко! Избрал си е жена- тя да си му готви.
Просто в момента се опитвам да го превъзмогна!  Confused

Не само, че ще го превъзмогнеш, но и ще се убедиш колко не си е струвало  Wink
Но трябва да го отрежеш от раз и да си твърда, което не е лесно, защото те не те оставят... Whistling
Моето теле се правеше доста време, че не разбира и се държеше сякаш все още сме заедно - обаждаше ми се, пишеше ми и т.н. Всъщност и до ден днешен не е прекъснал напълно връзка, а мина доста време.

# 382
Точно тази част с отрязването от раз никога не ме е бивало! ... Един ден ще се смея на случващащото се ... и ще се радвам, че съм се разминала леко. Просто трябва да ми писне, че ме ползват като зареждаща батерия за добро настроение и естествено... трябва ми нов мъж Simple Smile  Whistling

И това съм го чувала, че трудно се отърваваш и продължават да те търсят.... а ти защо не му резнеш квитанцията и да спре да напомня за себе си ? Simple Smile

# 383
а ти защо не му резнеш квитанцията и да спре да напомня за себе си ? Simple Smile

Защото не ми пука вече за него и ми е все тая. А и опитах, между другото - казвам му директно, че не искам да го чувам, да го виждам, но то си е теле - прави се на утрепано и после каквото си знае...А и друго подозирам, че правеше - нарочно ми напомняше за себе си, защото знаеше, че ми е кофти и един вид ме наказваше за това, че го зарязах. Усещам ги аз много добре - такива манипулатори са, ама ако им се вържеш... Wink Някой беше писал, че могат да ти скъсат нервите и да те извадят извън строя и е така. Имала съм много гаджета и изобщо опит с мъжете, но така както телецът ме разнебити, друг не е минавал през мен  Stop
В началото, когато ме болеше все още (макар че аз взех решение да се разделим) прекъснах всякаква връзка с него. Буквално се криех от него, защото бях уязвима, пък и ми липсваше, когато ми напомняше за себе си  Rolling Eyes
После изпълзях от черупката - бях си сглобила сърчицето и започнах да гледам на него като на експеримент - интересно ми стана до къде ще стигне.

# 384
 Hug И твоята не е била лесна!!! На чужд гръб и 100 тояги са малко, когато стане дума за даване на акъл Simple Smile
Мисля, че съм на път да премина през същата случка. Много го обичам, той много добре се държи с мен, имаме интересни взаимоотношения, НО той забрави да ми каже, че живее с приятелката си и ме заблуди, а след такова нещо може ли човек да има доверие?!   НОрмално е човек да е объркан, нерешителен и плах в такива ситуации. Евала на жените, които умеят да вземят такива решения от раз.
 Мисля, че ме използва да му освежа връзката, ей така за разнообразие, защото са си омръзнали с неговата приятелка. Това би трябвало да ме вбеси, а вместо това аз се наслаждавам на нашите срещи - разговорите, смеха и контакта с очите, който имаме. 
Тази история аз ще съм загубилата, дано събера повече смелост и един ден кажа "СТИГА!" А той ще ме търси... телеца си е телец и с мене свикна!

# 385
При нас с теб нещата доста съвпадат - и моето теле имаше нещо като паралелна връзка, за която разбрах в последствие, но истината е, че и аз не бях сама по това време...
Сега си давам сметка, че ако не го бях разкарала, можеше и да скъса с другата, за да останем само двамата.
Пожелавам ти, ако толкова държиш на него (и понеже виждам, че още не си готова да го загърбиш - тази магия ми е добре позната) да си го извоюваш само за себе си  thumbsup

# 386
 Hug Благодаря за "женското рамо" Wink Друга съфорумка изказа подобно на твоето мнение, а аз не се бях замислила, че може и да дам шанс - ала тя съдбата си знае работата. Но тук влиза и морала, влиза и усложнението, и още много други неща.  АМи да става каквото ще, аз нищо няма да загубя... " Можеш да загубиш нещо само ако е било твое". Ще поживеем и ще видим. Simple Smile

п.с. Магията е доста дълбока, а нещата не са от вчера, нито пък е някаква прищявка.  Embarassed

# 387
Омагьосани момичета пожелавам ви успех  Hug
И аз се чувствам така въпреки , че сме заедно вече почти  16 г.

# 388
Омагьосани момичета пожелавам ви успех  Hug
И аз се чувствам така въпреки , че сме заедно вече почти  16 г.

Все това да се чува и след още 106 години Simple Smile

Hug

# 389
а ти защо не му резнеш квитанцията и да спре да напомня за себе си ? Simple Smile

Защото не ми пука вече за него и ми е все тая. А и опитах, между другото - казвам му директно, че не искам да го чувам, да го виждам, но то си е теле - прави се на утрепано и после каквото си знае...А и друго подозирам, че правеше - нарочно ми напомняше за себе си, защото знаеше, че ми е кофти и един вид ме наказваше за това, че го зарязах. Усещам ги аз много добре - такива манипулатори са, ама ако им се вържеш... Wink Някой беше писал, че могат да ти скъсат нервите и да те извадят извън строя и е така. Имала съм много гаджета и изобщо опит с мъжете, но така както телецът ме разнебити, друг не е минавал през мен  Stop
В началото, когато ме болеше все още (макар че аз взех решение да се разделим) прекъснах всякаква връзка с него. Буквално се криех от него, защото бях уязвима, пък и ми липсваше, когато ми напомняше за себе си  Rolling Eyes
После изпълзях от черупката - бях си сглобила сърчицето и започнах да гледам на него като на експеримент - интересно ми стана до къде ще стигне.

Всичко което си написала е абсолютно така! Peace

Общи условия

Активация на акаунт