Мъж телец

• 125 441
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Ох,божке тези мъже, арогантни до безобразие - някой може ли да ми каже какво значи: " Ще се тетаме!" ?????????

# 361
Хоцкари големи ,ей това са!

# 362
Ох,божке тези мъже, арогантни до безобразие - някой може ли да ми каже какво значи: " Ще се тетаме!" ?????????

Сигурна ли си, че не е "тепаме"? Rolling Eyes

И за да не е спам. Да кажа аз за мойто бившо теле, че освен всичко друго, имал някакви заигравки, докато сме били заедно. Ходеше много по командировки, а аз тъпачката го имах за много верен и това беше нещото, което най-малко съм очаквала от него и си стоях тука и си го чаках послушно. Обаче той ми призна известно време след като се разделихме, защото му тежало на съвестта. Sick

# 363
 Joy Joy Joy
Няма верни и неверни зодии всичко си зависи от човека  Thinking
Не съм му стъпила  на врата на моето теле, даже не мога да си представя как бих могла да го направя и аз като Жози всчко постигам полека, бавно, с много факти ooooh!

# 364
ще ми се и да напиша нещо за телците,но ще стане твърде дълго, много дълго. тежко ми е, особено като съм бременна в 5 месец. хормоните яко ме "бият" и сме като куче и котка, само не е ясно кой е кучето и кой котката. аз съм Лъв...Щяхме и да се разделяме дори преди 3 седмици, дори си събрах багажа, но си казах че няма да се махна оттук, поне засега. няма да му дам свободата. като е напрвил бебе ще търпи. лошото е, че на мен ми е тежко и се страхувам че бебето ще е нещастно, заради моите чувства. писва ми от неговата пасивност в някои неща. мисли си като изкарва пари, че не трябва да върши елементарни прости домак. работи,изключвам готвенето,хваща се да сготви нещо). слага нещо не на мястото си и може да стои там с дни. една кофа не се сеща да изхвърли.ок, ледам къщата,но се питам като се роди бебо пак ли така ще бъде? се едо съм сама в къщата.сеща се за мен само когато иска гушкане и секс....И му казвам, че му нямам доверие че като се роди бебето ще ми помага в тези домак.неща,че се съмнявам, че искам още отсега да му имам увереността и помощта и грижите,да знам че мога да разчитам на него, а той  Close Confused Rolling Eyes Ако се сети веднъж на ден да пита как е бебо, или да ми погали корема(целуне) е добре. горкото бебче....дали е нещастно?.....ако не чувства  че е желано и обичано от баща си? защото си мисля че е така. мислех че едва ли не ще ме носи на ръце като му нося първото дете,момче е, а той само си изпуска нервите. добре,и аз може да съм по-нервна и неспокойна, но поне заради бебето той да се опита да се посдържа. но не.естествено най-важен е той, неговите чувства. обвинява че аз съм нервната,а не поглежда себе си.  голям манипулатор е. кара те да мислиш че ти каот искаш нещо и той се съгласява,прави го, но всъщност прави това,което иска той.
уверявам се,че е стиснат.може да похарчи луди пари за апартамента, похарчи ги, за негови си работи, но за неща като дрехи ,обувки....наскоро си купих малко дрехи,все пак мойте са ми тесни, и блузи, а той "пак ли похарчи пари". ми а, викам, не съм си купувала дрехо отдавна. кво иска ,да хода гола ли.
писва ми от него, въпреки че много го .....обичах. сега незнам,не съм сигурна,че го обичам.май цялата ми любов е насочена към бебчо

# 365
chopi, от хормоните е явно и се вживяваш прекалено. Освен това, описаното не е до зодия телец, а до мъжете изобщо  Wink
И моят мъж не ми галеше корема като бременна (не е телец, водолей е). Тогава ми беше много мъчно, но приех, че просто не проявява емоциите си по начин, подобен на моя. За сметка на това пък мога безусловно да разчитам на него и го усещам като свой гръб, а това са по-важните неща  Simple Smile

# 366

Сигурна ли си, че не е "тепаме"? Rolling Eyes

И за да не е спам. Да кажа аз за мойто бившо теле, че освен всичко друго, имал някакви заигравки, докато сме били заедно. Ходеше много по командировки, а аз тъпачката го имах за много верен и това беше нещото, което най-малко съм очаквала от него и си стоях тука и си го чаках послушно. Обаче той ми призна известно време след като се разделихме, защото му тежало на съвестта. Sick

Тепаме е - ще се бием или нещо от рода....., но идеята май бе друга като ми го казаха " тетаме" до колкото чух бе думата!

И да телците са големи манипулатори, но съм сигурна, че когато стане дума за нещо негово от плът и кръв - друга песен ще пее. Чопи, никога не съм била майка ( за сега... Wink ), но хормоните сигурно доста кофти номера ти въртят. Аз самата преди цикъл ставам супер изнервена, и всеки ме дразни и реагирам много остро на ситуациите, а представм си един ден, когато съм бременна... Пожелавам ти това просто да е някакво временно състояние и нещата да се поуспокоят - това и от теб зависи! 

# 367
Тепаме е - ще се бием или нещо от рода....., но идеята май бе друга като ми го казаха " тетаме" до колкото чух бе думата!

Ти нищо не казваш - как се развиха нещата като му каза, че знаеш за "другата"  Thinking

# 368
chopi телците са страхотни бащи, готови са на всичко за децата си, малко са строги и се опитват да вкарат и децата в определени рамки и да контролират всичко, но са много отговорни родители  Peace
Не се тревожи, по време на бремеността хормоните ни побъркват, не си прави изводи от сега, успокой се.  Hug

# 369
Общо взето завоалира нещата..... манипулатор е , но слаб! Simple Smile Не искаше да си признае отначало, каза " В живота ми има много женско присъствие и внимание и т.н." .... Та в процеса на разговора той сам си каза " Нормално е да имам някой в живота си , аз съм на 36 години! ........ Вече дори не си спомням всичките приказки, които изговори, а него го бива в това - такава му е работата - да говори. Общо взето аз съм го зареждала много положително и сме имали интересни взаимоотношения, и изпитвал уважение и искал да бъде коректен към мен ....!!!!  newsm78  newsm78   newsm78 Айде бе!!! Simple Smile
Мен понеже не ме бива да споря и просто се отказах да му намилам на главата - всичко ми е ясно - използва ме за приятната компания - нещо ново, агнешко , свежо и различно, нещо като свеж полъх, който да му помага да приема по-добре действителността когато се прибере в къщи вечер. А жената си го гледа, чисти му, пере, готви - такова нещо не се изпуска.Още повече, че е телец. Моля за извинение към всяка една домакиня, която гледа мъжа си и само се моля един ден моя мъж да не ми врътка такива номера. Пази Боже!!! Ще се постарая да стоя настрана, макар той да проявява видим интерес.... и той бе човека с израза " Ще се тетаме!" ... каквото и да означава това. Този мъж не знае какво иска, трудно му е да вземе решения, но определено е търсач.
  Трябва да си намеря нова изгора, клин клин избива....  Peace

# 370
Ама те, телетата, особено много държат на похапването,. Не чистя и не обичам да чистя, обаче готвя с вдъхновение и вкусно. Ех, мамо, как омита по 2 чинии супица, не е истина, и после гледа сиииньо.

# 371
Браво Жозефина Simple Smile трябва да споделиш някоя рецепта Wink инак на супите и салатите съм добра Wink

# 372
Браво Жозефина Simple Smile трябва да споделиш някоя рецепта Wink инак на супите и салатите съм добра Wink

Хм, явно доста те заинтересувал този мъж...щом питаш на две места... newsm78

# 373
С удоволствие, ама е зеленояд. Laughing
тоест, вегетариански ресторант ще да отварям. Малко офф топик, за събота/неделя съм планирала манатарки с рокфор и кашкавал. Става божествено.

# 374

Хм, явно доста те заинтересувал този мъж...щом питаш на две места... newsm78

Ha ha  Хвана ме Wink  Flutter  Peace

Жозефина, това звучи супер вкусно .... особено ако манатарките си ги брала лично Simple Smile  От такива гъби става супер супичка със зеленчуци и кубченца кашкавл преди сервиране Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт