Мъж телец

• 125 441
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Hug И твоята не е била лесна!!! На чужд гръб и 100 тояги са малко, когато стане дума за даване на акъл Simple Smile
Мисля, че съм на път да премина през същата случка. Много го обичам, той много добре се държи с мен, имаме интересни взаимоотношения, НО той забрави да ми каже, че живее с приятелката си и ме заблуди, а след такова нещо може ли човек да има доверие?!   НОрмално е човек да е объркан, нерешителен и плах в такива ситуации. Евала на жените, които умеят да вземят такива решения от раз.
 Мисля, че ме използва да му освежа връзката, ей така за разнообразие, защото са си омръзнали с неговата приятелка. Това би трябвало да ме вбеси, а вместо това аз се наслаждавам на нашите срещи - разговорите, смеха и контакта с очите, който имаме. 
Тази история аз ще съм загубилата, дано събера повече смелост и един ден кажа "СТИГА!" А той ще ме търси... телеца си е телец и с мене свикна!

В повечето случаи казват ,че е за Самочувствие!

# 391
По принцип тоз убавец като го гледаш от страни ще си кажеш,че не само има самочувствие,но е и с покритие! Е въпреки всичко един мъж като мине 35 и явно го удря първата вълна на критическата Wink при нас жените поне е доказано и всеизвестно, ала мъжете реагират по друг начин в случая имаме агнешко за вечеря Wink Почесах му егото и сега хич не ми пука за него!дори не искам да го разбирам! Откакто му заявих, че знам за семейния му живот тй взе да проявява някакъв интимен интерес към мен! Докато му показвах че имам интерес към него,а и нещо повече той ми се правеше на интересен, а сега като не ми пука - друга песен запя като че ли! ЗАЩО Хората не оценяваме човека,когато ни харесва и дава всичко за нас!?!?!? 

# 392
Здравейте момичета! Пише ви едно отчаяно момиче за съвет. Прочетох всичките ви коментари за мъжете телци и се заинтригувах. За досието аз съм близнаци. При мен ситуацията е следната-влюбена съм в едно теле, което е страшен инат. Значи ние сме колеги (състуденти) от 3 год. При запознанството ни аз бях инициаторката. В началото отношенията ни бяха само приятелкси, поне аз гледах на него само като на приятел, въпреки, че винаги съм изпитвала симпатии към него. След 1 год познаване той веднъж ми изтърси, че съм станала по-хубава, каза ми, че такива като мен трудно се срещали, че съм била сериозна и някви такива. После аз взех, че му казах, че съм го искала само за мен и той май се изплаши Sad Каза ми какво съм очаквала от него, не искал да се завърква, обичал си свободата, щяла съм да си намеря друго момче, проблема не бил в мен, а в него. Аз му казах ОК!После ме кани на срещта. Не мога да ги разбера тия телета. Та излезнахме на среща ама нещо не се получиха нещата-беше малко груб и ми говореше някви неща от рода на, че не можел да ми каже, че ме обича от първа среща без да съм му намеквала за такива неща. Нз беше мн странно за мен. Тази среща ни беше и последната. После аз се отказах от него щот реших, че не се интересува от мен, даже спрях да го поздравявам в университета, а той се скъса да тича след мен. Ако не го поздравя постоянно ми търсеше погледа. В крайна сметка си оправихме отношенията, вече се поздравяваме,но само това, нищо повече Sad Лятото му изпратих картичка от морето и не звънна един тел да каже, че я е получил. После като се видяхме в университета каза, че я е получил и че била мн хубава. Нз търся съвет как да разбера дали ме харесва, мн пъти ми е казвал, че само с мен си чатил най-мн, че му е приятно да си говори с мен щот не съм била елементарна и някви такива, но не мога да разбера до колко проявява интерес към мен. Лятото си уговорихме среща за септ, а още не сме излезли. Прави се, че нищо не сме се уговаряли. Понякога ми писва. Иска да го подсещам все. И сега само си казваме здр в университета, никакво развитие. Моля ви дайте ми съвет какво да правя. Мн го харесвам. Изгледжа ми стабилен, но е мн хладен, не изразява чувствата си, не мога да го разбера.

# 393
Ми, с риск да те разочаровам, за мен са си темерути. Хладен аз наричам някой огнен, който се владее, а отдолу кипи. Това е... теле. На мен пари да ми дават - последващ път няма да има.

# 394
Нз не ми се иска да се отказвам от него. Истината е, че той ме омагъоса. МН е красив и знае как да се държи с една жена, в неговото присъствие се чувствам специална. Но не мога да го разбера защо така се държи Sad

# 395
О, да, аз имам и един страшно любим приятел Телец - цар е просто, само ни водеше нови завоевания в компанията и то не коя да е, всичките му бяха едни известни хубавици. Но за по-дълга връзка всичкото това усилие си го спестяваше. Това имах предвид. Моят опит с дълга връзка е същият.  Peace

Принципно, да разчиташ на зодии, и то дори не на личния му хороскоп, за да си строиш или не връзките ми се струва абсурдно. Ако го искаш - караш направо. Ако не - довиждане. Какво значение има откъде му е изгряло слънцето?  Laughing Аз съм имала откровено астрологично невъзможни връзки, пък какви хубави спомени имам.  Grinning

# 396
Ей,като видя тия тийнейджърски   "мн,нз,здр, някви....." направо....    #Cussing out
Научете се да пишете ПРАВИЛНО ,бе хора!

На въпроса ти:

Това изречение
Цитат
знае как да се държи с една жена, в неговото присъствие се чувствам специална.

противоречи на целия ти предишен пост.
Върти те на рулетка,пили ти нервите, обаче ти се чувстваш специална?    newsm78
Ако към мен някой се отнася така,ще реша ,че е още за детската градина и ще го отсвиря.
Хич няма да се чувствам специална...
Но Телците са такива,или го приемаш и търпиш или го изпращаш по живо ,по здраво!

# 397
Но Телците са такива,или го приемаш и търпиш или го изпращаш по живо ,по здраво!

Ето това е една от формулите за да спечелиш телец!
Отдръпнала си се, а той е тичал след теб ...., дръж го малко настрана и ако пак те потърси - значи има хляб в него Simple Smile
Но помисли си - дали като получи своето няма да се отрдъпне завинаги само защото тръпката е минала! Накарай го да чака, но Телците обичат постоянство, не трябва да си "развей прах", "тук и там" .... Това ми го е давала за съвет една приятелка ТЕЛЕЦ! При тези животни нещата се постигат с постоянство! Но не забравяй още колко хора ще срещнеш в живота си.... тепърва ще се учиш и ще ти се случват хубави и неприятни неща!

# 398
  • София
Нз не ми се иска да се отказвам от него. Истината е, че той ме омагъоса. МН е красив и знае как да се държи с една жена, в неговото присъствие се чувствам специална. Но не мога да го разбера защо така се държи Sad

Така се държат Телетата. И моичкия на първия-втория месец ми ги дрънкаше някакви, че не сме били един за друг. После като аз почнах да му бягам, той тръгна след мен.

Въобще колко пъти сте излизали?

Хвани го поне на кафе в университета някой път, ама и ти се прави на ударена - кажи че искаш да сте само приятели примерно, ама го бъзни леко защо не ти се обажда.

# 399

Така се държат Телетата. И моичкия на първия-втория месец ми ги дрънкаше някакви, че не сме били един за друг. После като аз почнах да му бягам, той тръгна след мен.

Ами и моя ми дрънка да не съм се влюбвала в него.... и се чудя - на интересен ли ми се прави или да взема да го послушам Simple Smile  newsm78

# 400
  • София

Ами и моя ми дрънка да не съм се влюбвала в него.... и се чудя - на интересен ли ми се прави или да взема да го послушам Simple Smile  newsm78

Правят се на интересни, защото това е зодия, подвластна на Венера /богинята на любовта/ и като се влюбят обичат истински, дълго и страстно. Затова ги е страх като почнат да се влюбват.

# 401
 ooooh! ooooh! ooooh! 
телците да не са единствените хора..... аз бих се отказала, колкото и да е красив и внимателен...че да не е единствения такъв мъж....че да ми се прави и на интересен и важен...да бе да.... Зодия Близнаци си. Огнена зодия, страстна и прочие. като мен(е, аз съм Лъв). С моя бременен мозък(представи си колко хормони има в мен) ще ти дам един съвет( който иска да ме хули, вече не ми пука): Бягай!

Телците в началото са мили и добри, после  ooooh! Naughty Аз в момента си ги надробих едни, сега си "сърбам попарата". но все още ми се върти в главата мисълта да избягам, и да не види никога детето си. но това е друга тема Stop

Правят се на интересни, защото това е зодия, подвластна на Венера /богинята на любовта/ и като се влюбят обичат истински, дълго и страстно. Затова ги е страх като почнат да се влюбват.

ми и аз се правя на интересна, няма да се дам лесно като жена я. И аз като се влюбя обичам истински,дълго и страстно, и съм вярна! НО НЕ МЕ Е СТРАХ ДА СЕ ВЛЮБЯ!  Това е едно прекрасно чувство. И дори да ме наранят, това е любовта, такъв е живота, това е болката от любовта!

Отдръпнала си се, а той е тичал след теб ...., дръж го малко настрана и ако пак те потърси - значи има хляб в него Simple Smile
Но помисли си - дали като получи своето няма да се отрдъпне завинаги само защото тръпката е минала! Накарай го да чака, но Телците обичат постоянство, не трябва да си "развей прах", "тук и там" .... Това ми го е давала за съвет една приятелка ТЕЛЕЦ! При тези животни нещата се постигат с постоянство! Но не забравяй още колко хора ще срещнеш в живота си.... тепърва ще се учиш и ще ти се случват хубави и неприятни неща!

Първото (за тичането, отдръпването, тръпката) важи за повечето мъже,от всички зодии.
с телците  трябва освен постоянство и мнооого търпение. ако го имаш, давай, ако не- писах по-горе бягай

# 402
Chopi,
Като се замисля ако си тръгнеш с детето му, тогава май най-много ще те гони!

# 403
Не знам защо така се получава с нас лъвиците и телците уж и двете зодии сме влюбчиви и обичаме дълго и предано, ама нещо много се разминаваме.  Rolling Eyes Направо ми разби нервите моят телец, ама съм си казала вече стига, няма повече да се занимавам. Ся пък с тоя козирог дето се овърта се чудя какво да правя.  Въобще да се занимавам ли. Мен направо ме е страх вече.  ooooh! И не мога да го разбера тия земни темерутести знаци къде се навират и все се лепят по огнените като не могат да се оправят.

# 404
Coldasice,
е ти пък от трън, та на глог - земя те влече нещо, а Simple Smile
Навират се защото сме страстни ( аз съм Стрелец) - в крайна сметка и те са хора ... Искат топлина, искат да им е интересно и различно - а в това нас ни бива Wink
А може би трябва да оставиш нещата да се случат - не давай зор, не бързай... остави ги те да се размърдат! И най-вече гледай на теб да ти е добре ... Simple Smile Тук съм си взела една книга " Защо мъжете си падат по кучки" .... има интересни теории и най-важното е - никакви компромиси с принципите си! Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт