Мъж телец

• 125 426
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Телешка му работа,обаче и ние сме едни рибоци  Joy Joy Joy явно много сигурност и спокойствие им даваме на животинките, че не се съмняват в нас newsm78
Е те точно това е проблемът, я, виж как от половин дума ме схващаш. Laughing

# 451
А да ви питам моето теле ей така ми подхвърли, че си бил сложил снимката ми на раклата над леглото. Туй как трябва да го тълкувам? Просто така ли си говори, пробва ли ме или иска да ми намекне нещо?

# 452
Скъпа този хубавец е голям хитрец - това със снимката до сега не ми го бяха казвали, но според мен е от рода на " Хайде да гледаме филм у нас..." ....  Joy Сещаш ли се ...?!?! :0) Очаквал е ти да поискаш да видиш със собствените си очи раклата му.... А другия вариант е да те е свалял - признавам,че в това отношение са много галантни - едни такива ти говорят все едно е истина..., а те просто са ти сваляли звезди Simple Smile Приятно е, но недей скача в облаците, моля те Wink
Разкажи как мина срещата ... как се държа ... Simple Smile   bouquet

# 453
А да ви питам моето теле ей така ми подхвърли, че си бил сложил снимката ми на раклата над леглото. Туй как трябва да го тълкувам? Просто така ли си говори, пробва ли ме или иска да ми намекне нещо?
Ти какво искаш да значи?
Телето знае какво да каже и как да го каже. Стига да това да го води напред, към целта.

# 454
Нз защо ми е казал това със снимката-само той си знае,но не мисля , че би ми го казал, ако нямаше интерес към мен. Пък дори и да съм му цел-това може само да ме ласкае Wink Той знае,че аз не съм от жените, които лесно се поддават и е решил да ми хвърли "емоционално фризби". Дано само не ми загуби интереса като ме постигне,това ще е мн тежко за мен Sad

# 455
О, няма такава вероятност.
Когато те има след дълга битка,ти си му като трофей, няма да остави да дишаш, после  Mr. Green

# 456
Мислиш ли? Дано си права. Звучи мн яко! Simple Smile Ще съм най-голямата щастливка на света!

# 457
Ох, не е толкова готино. Зависи от индивида, до каква степен показва зависимостта си от теб.
Моя, бивш вече, беше станал много обсебващ.
Но това си е за книга, вече  Whistling

# 458
Аз пък никога не съм била с телец и това четирикопитно ми е пълна загадка. За мен мъжете от тази зодия са мн мистериозни. Sad

# 459
Аз пък никога не съм била с телец и това четирикопитно ми е пълна загадка. За мен мъжете от тази зодия са мн мистериозни. Sad
Хич не са мистериозни, ноо, виж, животът с тях после наистина може да стане пълна мистерия...

(и интерес губят , ама айде, няма отсега да те разочаровам)

# 460
Ех телци, телцииии....
Да се включа и аз в темата ако може, че вече 11г съжителствам теле  Wink
Наистина са галантни, чаровни, омайващи, замайващи, но какви инати са, какви  ooooh! или поне моето  Mr. Green
И да ви кажа, аз с моето желязно търпение едвам издържам понякога, но пък съм забелязала, че и аз ако се закуча става още по-зле  #Cussing out Та това ми е питанката, как издържате ината им и каква ви е стратегията?

# 461
Струва ти се мистериозен защото телеца не е същество, което ще дедне и ще си излее душара и мислите пред теб! Моя лично много се въздържа и самоконтролила - сам си го казва! Така,че научи се да четеш действията!

Колкото до ината - не съм се сблъсквала сериозно,а може би не обръщам внимание на ината му! Що да се тормозя като не иска нещо насила хубост не става - такава философия имам - но не твърдя че е правилна Simple Smile
при мен проблема е,че дава някакви обещания и не ги изпълнява... Пример- беше ми обещал книга да ми донесе - вече 3 месец чакам. Ей това ме дразни че не си държи на думата,а аз не го натискам- той сам си предлага Cry и после нищо-все едно никога не сме говорили по темата! Не знам дали това е присъщо - вие сблъсквали ли сте се с подобен случай?

# 462
Ех телци, телцииии....
Да се включа и аз в темата ако може, че вече 11г съжителствам теле  Wink
Наистина са галантни, чаровни, омайващи, замайващи, но какви инати са, какви  ooooh! или поне моето  Mr. Green
И да ви кажа, аз с моето желязно търпение едвам издържам понякога, но пък съм забелязала, че и аз ако се закуча става още по-зле  #Cussing out Та това ми е питанката, как издържате ината им и каква ви е стратегията?
Понеже ми е криво, айде, ще си призная. В момента съм сърдита, аз. Извадих сериозно рогите в неделя вечер и оттогава почти не комуникирам с него, а това е СЕРИОЗНА индикация от моя страна, щото нито съм конфликтна, нито рипам за щяло нещяло, нито го тормозя, нито ограничавам.  Дори до степен, че ме уведоми със СМС във вторник, че заминава с командировка. Не реагирах.

# 463
Жозефина да не витае нещо във въздуха и аз се скарах с моето рогато снощи, сега не му говоря  #2gunfire и твърдо съм решила , че този път няма бързо да ми мине  #Cussing out

# 464
Хич не ме интересува какво витае. Да се оправя... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт