Серхан Яваш (Харун/"Незабравима" Мендерес/"Клетва" ) - Тема 5

• 32 962
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
баба Саадет какви ги наговори пак Joy Joy

# 511
баба Саадет какви ги наговори пак Joy Joy
Тя си мисли, че бебето е на Толга.

# 512
Честит имен ден, Гери!   bouquet  bouquet  bouquet

Много здраве, обич и добри приятели около теб да има!   bouquet

Честит имен ден на всички именици!

# 513
Честит имен ден Гери и на всички именници     Hug  newsm51 newsm51
Бъдете щастливи и обичани!

След снощната серия за мен финал скоро да видим Йок ooooh! Почти съм сигурна, че Мелдата вероятно няма да може да върви след падането по стълбите  или пък може някаква болест да и измислят и тогава да забравим за развод. Ще има пак едни "Аблата има нужда от теб" и Харун ще трябва да бъде до нея, а Мелда ще се възползва от положението пак да интригантства #Crazy
Но иначе отдавна не бях гледала толкова приятна серия макар че без превод е многооооо кофти

# 514
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Честит имен ден, Гери!
Да си жива и здрава. Пожелаваме ти много щастие, късмет, любов и много много сбъднати мечти. Всичко най-най!
От: Зизу и Ураганчето

# 515
  • Бургас
честит имен ден гери и от мен !!!1 newsm51 newsm51 newsm51

# 516
  • И тук,и там
Гери,Честит Имен Ден! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 517
От Ураганчето накратко 43 епизод ..... bowuu
(специално за Гери, ако снощи не е успяла да го гледа–
Честит Имен Ден, да си жива, здрава и многоооооо щастлива
smile3525

- в началото Еда обвинява Харун че си мисли че ще направи нещо на бебето и затова го оставил при майка й а не го довел .. естествено накрая му се извинява ... техен начин да си контактуват. ...
- Тюркян казва на Мелда че Еда и Толга нямат брак.
- Бурак се чува с Бату и го пита дали е направил това което трябва. И той му отговаря да.
- Харун не разбира че Еда и Толга нямат брак. Пита Еда дали е говорила с него. Тя казва не, че го е потърсила но не го е открила.
- На масата пред всички Мелда избухва и казва че не е бременна че е абортирала. Саадет  уточнява, че Харун се грижи добре за бебето си ...
- Мелда отива при Еда и се жалва за бебето си, за спонтанния аборт. И че като е казала че бебето и е на сигурно място в корема й не било съвсем така. Вече нищо не задържало Харун при нея и че го е изгубила.
- Файяз прикрива че Еда е стреляла по Мелда. В къщата и казва че я разбира от хапчетата било които пиела, помрачили й мисленето и той знае, че са я накарали. Разбирал я-да не се притеснявала тя му била като дъщеря.
-Бату казва на Харун че ако някой преживее това, което той щял да влезне в лудницата. Но сега освен любима имал и дъщеря.
Харун му казва че ще открие Кенан. И че е на прав път и че това колие не му трябва. Ако хване Кенен ще му отмъсти за всичко.
Бату му казва че не може да стане убиец, а Харун да не бъде толкова сигурен.
- Мелда иска развод от Харун, повече не можела да живее така. И двамата били нещастни. Той и отговаря както искаш (т.е само това чакал ...)
- Джамил иска от Еда и Тюркян да се прибират, защото лъжели че Ямур е дъщеря на Толга и внучка на Фаяйз. Тюркян се съгласява да тръгне с него, но мястото на Еда било там. Той пита защо ... останал естествено без отговор ...

ПП пускам аз, защото Ураганчето не може да понесе всичките благодарности които ще се изсипят ... моля ви не го правете!!!!!!   bowuu bowuu

# 518
С по-малко криминални и психо моменти става за гледане серияла.
Но поне 2 месеца още ще го гледаме и чакаме този финал. Но ако останалите серии са с това звучене все някак ще се следи всяка седмица.

Развръзката на този сериал  да не е Няколко сватби и няколко погребения  hahaha hahaha hahaha
Мелда и Харун сега трудно ще ги разведат сценаристите .. като нищо ще докарат положението докато смъртта ги раздели ...  #Crazy #Crazy

Харун пак на два стола .. за малко ще го оставят на земята ...
 newsm78

# 519
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ГЕРИ!
БЪДИ ЗДРАВА И ВИНАГИ ЖЕЛАНА ЖЕНА!

newsm51 newsm51 newsm51

# 520
Много ви благодаря Мацки за поздравите!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 521
Да ви почерпя,че днес имам рожден ден . Ставам на 19 Simple Smile

# 522
  • И тук,и там
 Ураганче,Честит Рожден Ден!!
Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение, несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание- любов, защото това е достатъчно добра цел в живота! newsm51 newsm51 newsm51  newsm51 newsm51   love001   love001   love001   love001
  love001

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 09:49 от BuBuLe4ka-Kle4ka

# 523
 Ураганче,Честит Рожден Ден!!
Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение, несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание- любов, защото това е достатъчно добра цел в живота! newsm51 newsm51 newsm51  newsm51 newsm51   love001   love001   love001   love001
  love001
Благодаря мила  Hug

# 524
Да ви почерпя,че днес имам рожден ден . Ставам на 19 Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ДА СИ ЗДРАВА, ДА УСПЕЕШ В ЖИВОТА И ДА БЪДЕШ КАТО УРАГАН!!!!

newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт