Серхан Яваш (Харун/"Незабравима" Мендерес/"Клетва" ) - Тема 5

• 32 972
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Еда се съмнявам че ще помъдрее напълно,нали Харун постоянно бди над нея като орел.Но след всичко случило се трябва повече да мисли за детето си и да не го оставя без баща

# 601
Беше тръгнала към подобрение тя като отвлякоха Ямур, амам сега пак се върна на изходяща позиция.
И все пак си мисля, че примерно ако Ниса не беше влязла в къщата в неподходящия момент и с Хару бяха поумачкали чаршафите, серийката щеше да свърши по друг начин!  Wink Wink Wink Joy Joy Joy Joy Щеше да и "натика" малко акъл , наш Хару! Joy Joy Joy Joy

# 602
Беше тръгнала към подобрение тя като отвлякоха Ямур, амам сега пак се върна на изходяща позиция.
И все пак си мисля, че примерно ако Ниса не беше влязла в къщата в неподходящия момент и с Хару бяха поумачкали чаршафите, серийката щеше да свърши по друг начин!  Wink Wink Wink Joy Joy Joy Joy Щеше да и "натика" малко акъл , наш Хару! Joy Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
при това положение вече с малко няма да се оправи положението .. най-добре цяла една серия само на това да наблегне

# 603
След всички тези глупости, дет им се случиха, заслужават поне едногодишна екскурзия на некъв тузарски самотен остров, да се "опознаят по-добре" на трезва глава и да направят още едно бебе, което надявам се никой няма да отвлече! Grinning Grinning Grinning

# 604
Тъпа серия...до края на сериала цялата история ще я докарат до смях със сълзи... много смешни образи им предават на всички... като на малоумни

Харун трябваше с още един шамар по другата страна да я застопори Еда, светофара светеше зелено  Joy .. тези негови обяснения вече ми звучат като хипноза ... имам усещането че той се самонавива колко я обича .. и за да не е сам и нея убеждава ...  Joy

Еда я докараха съвсем до положение пълна глупачка, толкова смешна я правят с всяка следваща серия ... излиза че тя изобщо не израсна след толкова мъки и препятствия от няколко серии (те май бяха само за нас  newsm78)  –ако тия сълзи и подсмърчания са за да я съжаляват и идеята да и се съчувства (един път не я видях да си извади,носи, носна кърпичка  newsm78) .. дай боже всеки да е в нейното положение ... приказва си и тя не си вярва на нейното “вече ще...”  ooooh!
Хаят къде се вре и какво и се води по акъла ..безумна работа  Tired
Аблата гледа тъпо като патка щото друго не и е отредено ... дори и да мре..  Cry
Бату до края на серияла и него ще го докарат до положение на уникум ...
Останалите нищо ново .. освен че наистина ще им остане време да погледат ТВ разделени, но заедно ...  Crazy

Нищо чудно пак да не се разбере и следващата серия “голямата” тайна за “малките” им мозъци ...

Точно.  smile3525 smile3525
Харун и него го изкараха пълен глупак - Бату със сладки приказки му замаза очите.  ooooh! ooooh!
И пак недоизказани истини- всеки знае ама си трае.  Confused Confused
На края журналистите ще свършат цялата работа по разкриването на истината.  Thinking Thinking

# 605
И все пак си мисля, че примерно ако Ниса не беше влязла в къщата в неподходящия момент и с Хару бяха поумачкали чаршафите, серийката щеше да свърши по друг начин!  Wink Wink Wink Joy Joy Joy Joy Щеше да и "натика" малко акъл , наш Хару! Joy Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
при това положение вече с малко няма да се оправи положението .. най-добре цяла една серия само на това да наблегне
Една серия няма да му стигне, най-добре до края на сериала.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 606
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
http://www.vbox7.com/play:a40c5411

Ураганчето: Сложила съм субтитри. С превода на Бинзи и Форбес. На някои места имаше пропуснати изречения (предполагам от бързането се е получило) , допълнила съм ги по памет какво са ми превеждали на мен Simple Smile Надявам се да ви хареса Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 21:27 от Зизу

# 607
Цитат

Ураганчето: Сложила съм субтитри. С превода на Бинзи и Форбес. На някои места имаше пропуснати изречения (предполагам от бързането се е получило) , допълнила съм ги по памет какво са ми превеждали на мен  Надявам се да ви хареса

Хареса ни  Simple Smile  newsm51 newsm51 smile3525 smile3525

# 608

Ураганчето: Сложила съм субтитри. С превода на Бинзи и Форбес. На някои места имаше пропуснати изречения (предполагам от бързането се е получило) , допълнила съм ги по памет какво са ми превеждали на мен Simple Smile Надявам се да ви хареса Simple Smile

newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 609
Добрютро, Мацунки!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Мале Теркенс, бравос!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Тая целувка пак ми размъти мозъку, ходих маносана известно време! Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy
Айде днеска да идва фрагмана, че не издържам!!! Crazy Crazy Crazy

# 610
Фифита, тва дали е нещо важно? Thinking
Unutulmaz 45.Bölüm Özeti:
Ece’nin ağzından çıkan her kelime Harun’u aradığı cevaba yaklaştırırken, Batu bu durumdan nasıl kurtulacaktır? Aşk skandalı haberi Türkan, Melda ve Eda’yı çaresizlik içinde bırakırken, yeni bir gelişme ile daha da şaşıracaklardır. Batu değişen planlarını yeniden gözden geçirirken, bir yandan da... yıllar sonra kavuştuğu kız kardeşine gerçekleri anlatmaktadır. Ama istediği tepkileri alması düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Saadet hanım kocasına olan sevgisini ve desteğini göstermek için farklı ve duygusal bir yol seçer. Bu yaklaşım Feyyaz beyi son derece mutlu edecektir. Üst üste gelen olaylar Burak ve Işıl’ın boşanmasını ertelerken, ilişkileri daha da gerginleşecektir. Harun’u karşısında bulan Eda bu aşktan kaçamayacağını bir kere daha anlamıştır. Harun, Eda ve Yağmur hayatlarının en mutlu anlarını yaşarken, Melda da annesine Harun’la boşanacaklarını söylemektedir..Eve dönen Türkan Cemil’i evde bulamaz..İçindeki umut kırıntıları giderek tükenmektedir. Eda ve Melda kaçınılmaz yüzleşmeye doğru sürüklenmektelerAcaba bu cesareti gösterebilecekler mi yoksa birbirlerinin yüzüne bakarak tükenmeye devam mı edecekler?

# 611
Ураганче ...  поздравления   "отнесла" си най-съществената част от серията ..  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

останалото беше между другото  newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 11:27 от tuk.sam.

# 612
Фифита, тва дали е нещо важно? Thinking
Unutulmaz 45.Bölüm Özeti:
Ece’nin ağzından çıkan her kelime Harun’u aradığı cevaba yaklaştırırken, Batu bu durumdan nasıl kurtulacaktır? Aşk skandalı haberi Türkan, Melda ve Eda’yı çaresizlik içinde bırakırken, yeni bir gelişme ile daha da şaşıracaklardır. Batu değişen planlarını yeniden gözden geçirirken, bir yandan da... yıllar sonra kavuştuğu kız kardeşine gerçekleri anlatmaktadır. Ama istediği tepkileri alması düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Saadet hanım kocasına olan sevgisini ve desteğini göstermek için farklı ve duygusal bir yol seçer. Bu yaklaşım Feyyaz beyi son derece mutlu edecektir. Üst üste gelen olaylar Burak ve Işıl’ın boşanmasını ertelerken, ilişkileri daha da gerginleşecektir. Harun’u karşısında bulan Eda bu aşktan kaçamayacağını bir kere daha anlamıştır. Harun, Eda ve Yağmur hayatlarının en mutlu anlarını yaşarken, Melda da annesine Harun’la boşanacaklarını söylemektedir..Eve dönen Türkan Cemil’i evde bulamaz..İçindeki umut kırıntıları giderek tükenmektedir. Eda ve Melda kaçınılmaz yüzleşmeye doğru sürüklenmektelerAcaba bu cesareti gösterebilecekler mi yoksa birbirlerinin yüzüne bakarak tükenmeye devam mı edecekler?

май е резюме

# 613
Тая целувка изобщо не ми въздейства ... имах усещането че е имало много “стоп! започни отново!” .. след такъв шамар поне в сдобряването трябваше да има някаква страст ... а тя се изчерпа в едно разбиване на вратата от страна на Харун и задължителното дърпане на Еда

Харун я подуши за малко като релакс ... кратко разтоварване от натоварената му програма ... Еда виновно му предложи аромотерапия ... никаква страст

Дано тази вечер не бавят фрагмента.

# 614
tuk.sam нещо много си се настройла, нидей тъй   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт