СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 107
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofiq
записала съм детето на опашка за градините в овча купел и красно село,но няма да го дам.толкова много ми хареса една частна градина,че реших че само там ще дам детето си (380 лв е месечната такса,в Борово е).родителите оттам бяха много доволни.така че-след класирането,моите заявки от тези градини ще отпаднат...иначе,в софия има градини в които реално ОСТАВАТ празни места и след класирането.просто родителите предявяват претенции,или популизъм и градинката си стои празна,а за други градини народа се натиска...странна работа,Места има в 31ЦДГ-води се седмична,но си има дневна група, удобна ще е за родители с кола,живеещи или работещи някъде из центъра.

# 511
записала съм детето на опашка за градините в овча купел и красно село,но няма да го дам.толкова много ми хареса една частна градина,че реших че само там ще дам детето си (380 лв е месечната такса,в Борово е).родителите оттам бяха много доволни.така че-след класирането,моите заявки от тези градини ще отпаднат...иначе,в софия има градини в които реално ОСТАВАТ празни места и след класирането.просто родителите предявяват претенции,или популизъм и градинката си стои празна,а за други градини народа се натиска...странна работа,Места има в 31ЦДГ-води се седмична,но си има дневна група, удобна ще е за родители с кола,живеещи или работещи някъде из центъра.

За коя ЧДГ става дума? Аз съм в Борово, но не съм чула. Ще съм ти благодарна за отговор, може и на лични, че с тия 23% шанс ще е чудо да ни огрее.

# 512
  • София
Здравейте и от мен!
Това за мизата 2000лв.и аз го бях чула от няколко места.Някаква майка беше казала на моята майка и на мен в началото ми прозвуча налудничаво!Ами при положение,че таксата е 60лв.това колко годишни такси са?Но аз пак поддържам становището си,че щом има хора готови да дадат тази сума,за да ги вкарат по втория начин,ТРЯБВА ЗАКОН ЗА КОРУПЦИЯТА И ЕДНАКВО НАКАЗАНИЕ И ЗА ДВЕТЕ СТРАНИ В ИГРАТА!!!!!! #Cussing out

# 513
  • София
Lennyh, нямам представа какво ще е след класирането в събота.
Алекс няма шанс за него. За 2рия етап мисля, че още повече ще му падне шанса. В други две градини има съвсем малко по-добър шанс. И там е гранична група.
Не знам дали некласирани ще могат да разместват кандидатури. Би трябвало да може.

За мен 2000лв са много. Ама 2000лв за директен контакт или чрез посредник?  hahaha Ако е чрез посредник мизата може и да се покачи Simple Smile
Аз 2000лв за градина не мога да извадя. А и не знам дали има смисъл.

# 514
  • София
И наистина тези хора не мислят че дори и 1500 да са местата това са 1500 човека, които биха произвели доста повече от минималната работна заплата седейки си в къщи !!! Twisted Evil

Не само управляващите, но и обикновените хора (чиито деца са голями или нямат деца) не могат да разберат, че цялото общество има интерес да има места за децата.
Къде беше ти, душицо, миналата година да застанеш до мен на протестите. М ?!?

Аз параноясах вече....получавам смс, че имам поща и си викам ееейййй...сигурно е резултата от класиранията. Пък то 10 писма от фейсбук- нещо ежедневно  ooooh!

# 515
Според мен това с тези точки нещо не е наред
защо  има предимство дете ако е било в ясла или  ако пък родител работел в детско заведение?

# 516
защо  има предимство дете ако е било в ясла или  ако пък родител работел в детско заведение?

Защото, за съжаление, когато са гласували критериите са мислели за собствените си интереси и не са се съобразили с позицията на родителите.

Някой забелязал ли е промяна в списъците? Нали уж са щяли да ги чистят от неправомерно заявени критерии? Аз досега никъде не забелязах никаква промяна.

# 517
За съжаление  ние сме с 23 % шанс в гранична група
кандидатстваме в лозенец

# 518
  • София
Някой забелязал ли е промяна в списъците? Нали уж са щяли да ги чистят от неправомерно заявени критерии? Аз досега никъде не забелязах никаква промяна.
Аз не виждам промени в списъците. Гледах само 1вите 3 градини от кандидатурите на сина ми.

# 519

Защото, за съжаление, когато са гласували критериите са мислели за собствените си интереси и не са се съобразили с позицията на родителите.

И аз не виждам промяна. Подозирам обаче, че като почнат да ги чистят, списъците няма да се виждат. Някой помни ли как е било миналата година?

# 520
  • София
Мисля, че миналата година не се виждаха списъците.
Би трябвало да ги махнат преди да генерират номерата за гранична група.

# 521
  • София, под Карлсон
Аз пак да питам като идиот- нали на практика днес протича всичко- класиране, генериране на случайни номера и т.н., а утре ни го публикуват?
Т.е. ако е така, нали имаме 5 мами, които наблюдават цялата тази работа?  newsm78 Чудех се по кое ли време се случват нещата и дали някоя от тях няма да ни даде повечко информация как е протекъл процеса  newsm78

# 522
И нямаме никакъв  шанс за детска градина Sad

# 523
Да попитам нещо-възможно ли е докато е заключена системата да се променят списъците?Защото докато бяхме номер 7,сега сме номер 8,значи някой е добавен newsm78

# 524
  • София
Момичета кажете ми някоя ЦДГ или ОДЗ с нулев прием в района на Младост или Центъра.Кофти че нали е заключена системата и не мога да ги видя сега, а от БТЖ искат да направят репортаж защо има ДЗ с нулев прием.

Общи условия

Активация на акаунт