СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 752
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
Ако до довечера не се появи някой на опашката, синковеца ще го приемат...
Не смея да разигравам повече кандидатурите, че ни обещаха спирания на тока и може добре да се подредя.
Успех и давайте да правим протеста!

# 226
ембрион, висок шанс означава, че ще се класирате, ако няма разместване на кандидатурите до 18 часа днес.

И на мен ми дава висок шанс, въпреки че са 14 деца за 13 места. Дали наистина системата "оценява" и поредността на желанията като фактор?  Thinking Тази градина ми е най- удобна и ако не се появят нови деца до довечера и остана с "висок" шанс, дали означава, че ще сме приети със сигурност?

Май беше по-добре да си взема почивен ден днес, едва ли има по-неефективен работник от мен днес  Embarassed

Желая успех на всички   bouquet

# 227
  • Банкя
Май беше по-добре да си взема почивен ден днес, едва ли има по-неефективен работник от мен днес  Embarassed
О, има. Mr. Green Аз. Sunglasses

И, да, системата отчита поредността на желанията и "чисти" списъците с по-задни желания, при класиране по по-предно. Peace

# 228
Системата със сигурност отчита фактора "поредност на желанията" при изчисляването на процентите. Ако не го отчиташе, ние нямаше да бъдем изобщо в гранична група, защото за 7 места пред нас има 7 деца с повече точки.

# 229
  • София
Ех, тази стъкмистика Simple Smile
Видях, че има градина в района приела още един доп. критерий, та точките на моя са 8.2. Пак гранична група, 13% шанс.

Аз съм се навила, че няма да го приемат. Тъкмо да не се разочаровам много Simple Smile
Ще се изненадам ако го приемат. Нали се сещате, че не съм проверила какво трябва за записване  hahaha

Успех на дечицата Simple Smile

# 230
  • София
След 12ч няма да има актуализиране на шансовете,нали? Ако е така това означава,че до 18ч няма да разберем какви точно са ни шансовете, защото вероятно ще има разместване на желанията от страна на родителите до последния момент.

# 231
  • Beyond the Frontiers
След 12ч няма да има актуализиране на шансовете,нали? Ако е така това означава,че до 18ч няма да разберем какви точно са ни шансовете, защото вероятно ще има разместване на желанията от страна на родителите до последния момент.
Вчера към 15,30 направиха още едно междинно класиране. Ето и днес в 8 имаше, сега в 10 пак. Явно са решили по-начесто да ги пускат.

В най-желаната ни ясла дава 73% шанс, така че аз просто ще проследя днес как вървят нещата и това е - 10 места и 14 деца. Горе долу добър  шанс. Надявам се, че няма да се променят списъците.

Благодаря на всички отговорили ми за необходимите документи.
Ако някой го интересува във връзка с удостоверенията за настоящ адрес днес проверявах. Попълва се адресна карта за настоящ адрес /от книжарница се закупува и е голям зор намирането/, подава се в общината, в служба Есграон, необходимо е лична карта, документ за собственост/наем или пълномощно, декларация от собственик, че е съгласен да се регистрирате там /в свободен текст/. Цена 2,50 - веднага се издава и справката.  Peace

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 10:32 от Galactic Voyager

# 232
Успех на всички! При нас най-големия ни шанс са едни 38%, но дано пък да има късмет малката.  За съжаление единият е в една градина, а малката ако я приемат ще е в друга и то в съвсем различна посока, но няма начин. При 7 места в градината на баткото има 7 деца с над 10т., направо незнам от къде ги изнамериха тия точки, като това не е социалната опашка newsm78.

Много късмет  Peace

# 233
  • София

По-скоро ще има, мисля.

http://kg.sofia.bg/?page=news&id=403
"Данните ще се актуализират три пъти дневно (сутрин, обед и вечер) до 18 ч. на 22 април 2010 г. "

Би следвало и в 17:00 да има тестово класиране. А може би ще направят и още някое междинно  Peace

# 234
  • Банкя
Вчера към 15,30 направиха още едно междинно класиране. Ето и днес в 8 имаше, сега в 10 пак. Явно са решили по-начесто да ги пускат.
Добре, че ми обърна внимание, иначе нямаше да забележа, че пак има междинно засичане.
Нашият процент се е вдигнал малко, защото е изчезнало едно дете от общата опашка с повече точки. Дано да се запази тази тенденция до заключването на системата. Mr. Green Peace

# 235
При мен не излизат проценти,само шанса какъв е,за6то така   newsm78

п.с.:и аз не съм от най-активните работе6ти днес,просто не мога да си събера мислите .

# 236

п.с.:и аз не съм от най-активните работе6ти днес,просто не мога да си събера мислите .

Ако шансът е "Висок" не изписва проценти. Изписва проценти само ако шансът е "Среден".

# 237
Момичета, не знам какво да ви кажа освен, че се надявам всички дечица да бъдат приети. Нашият шанс също се е повишил, дано е реален.

# 238

Ако шансът е "Висок" не изписва проценти. Изписва проценти само ако шансът е "Среден".
Ясно,мерси много.

# 239
Освен да пожелая успех на всички Ви, друго не ми остава Peace
Вече сме с 59% шанс, при 42 деца за 3 места - не виждам на какво да се надявам... На другите места на които сме заложили, дори не благоволява да изпише процент, а само "нисък" шанс, което на простосмъртен език е "никакъв"! И при цялата си наглост г-жата Минчева ми отговори в блога си как САМО 1400 деца щели да останат извън ДГ, сякаш са 14 и е абсолютно нормално, а и достойно за аплодисменти относно свършената от тях работа Confused

п.п. Иначе по отношение на трудовата ми "продуктивност" - съвсем спокойно шефът ми може да ме уволни, защото през последната седмица съм като "отнесени от вихъра"! Но така поне ще имам готово решение за липсата на място в ДГ Mr. Green
Каквото сабя покаже!

Общи условия

Активация на акаунт