СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 087
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Да попитам пак, ако някой е наясно:

Искам да попитам, дали щом не използвам ДК5, тоест нито една градина, в която кандидатстваме, не го е приела, ще е проблем, ако на служебните бележки от фирмите, където работим с мъжа ми, пише различен от обявения в профила район. Rolling Eyes

Сега видях, че мога да избера за район на месторабота "---", което мен ме устройва, въпросът е дали за ИСОДГ е ок. Thinking

...и дали мога да променям профила, когато системата е затворена? Peace

Защо не го промениш сега, нали не засяга класирането ви в момента Simple Smile май не може да се пипа нищо... системата се заключва...

# 391
  • София, под Карлсон

Искам да попитам, дали щом не използвам ДК5, тоест нито една градина, в която кандидатстваме, не го е приела, ще е проблем, ако на служебните бележки от фирмите, където работим с мъжа ми, пише различен от обявения в профила район. Rolling Eyes

Сега видях, че мога да избера за район на месторабота "---", което мен ме устройва, въпросът е дали за ИСОДГ е ок. Thinking

няма да можеш да променяш профила след 18ч. днес
Иначе не би трябвало да имаш проблем с бележките- те ще удстоверяват факта, че и двамата работите, без значение дали в района на градината или не  Peace

# 392
Дано заключат системата точно в 18 часа:( Ако се изгаврят и продължат разместванията след 18 часа, вероятно детето ще го приемат на второ класиране като полусирак - сърцето ми едва ли ще издържи още дълго  ooooh!

# 393
  • София

По добре си напиши реалния адрес на месторабота докато още можеш  Peace

# 394
  • София
Аз съм също под пара... само гледам списъка да не дойде някое дете, че сме с висок шанс  ooooh!
т.е. до 18ч. трябва да излизам от системата и да се логвам отново, за да видя дали има промени, нали е така, или става с F5 само  Thinking

# 395
  • Банкя
По добре си напиши реалния адрес на месторабота докато още можеш  Peace
Проблемът е, че фирмата вече се помещава извън София-град в София-област и това не мога да го избера. За всеки случай ще напиша района по регистрация. Grinning

Благодаря за коментарите! Hug

sofy При мен става с F5

# 396
  • София, под Карлсон
Аз съм също под пара... само гледам списъка да не дойде някое дете, че сме с висок шанс  ooooh!
т.е. до 18ч. трябва да излизам от системата и да се логвам отново, за да видя дали има промени, нали е така, или става с F5 само  Thinking

F5 е достатъчно, виждат се промените, ако има такива.

# 397
Да ви питам...
какво казаха от ИСОДГ за вчерашния проблем, за който писа една от кайките? Не си спомням ника, извинете  ooooh!
става дума за самосиндикалното сменяне на градини от системата...
ама и аз как го обясних  ooooh!

# 398
  • София
ох, не остана  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Каквото - такова, стига сме го мислили.... То, и да го мислим, нищо не помагаме.  Tired
КЪСМЕТ на всички още веднъж!
Айде, отваряйте по бутилка вино за разсейване.  Crazy Crazy Crazy

# 399
  • София
По добре си напиши реалния адрес на месторабота докато още можеш  Peace
Проблемът е, че фирмата вече се помещава извън София-град в София-област и това не мога да го избера. За всеки случай ще напиша района по регистрация. Grinning

Благодаря за коментарите! Hug

sofy При мен става с F5
Благодаря  Hug
Мисля, че не е от значение къде се намира офиса на фирмата. Нали трябва софийско жителство и работещи родители. Е вече, ако е приет критерий за месторабота е друго нещо.
Успех на всички  Hug

# 400
  • Банкя
Аз си разпечатах списъка на градината първо желание, сега гася компютъра и тръгвам от офиса. Като се прибера, системата ще е затворена и просто ще остане да чакаме. Grinning

Успех! Hug

ПС: sofy Местожителството трябва да е софийско, но дефакто никъде не пише, че местоработата трябва да е софийска, просто трябва да има такава. Wink

# 401
  • София
ЗАКЛЮЧИХА Я - остава да чакаме!  Peace

# 402
заключиха я  Praynig
успех и късмет!

# 403
Е, това беше! Успех и дано изхабените ни нерви се компенсират с положителни резултати Hug

# 404
  • София
Не може да се влиза в профила на детето, но пък може да се види списъкът с чакащите... Успех!

Общи условия

Активация на акаунт