Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 43 695
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Я вижте бб Леиля влиза в лудница
http://www.youtube.com/watch?v=S_awQrSjpj8&feature=related

# 556
Видяхте ли ''Нека говорим с Росен Петров''рекламата с музиката на Листопад  newsm78

# 557

Да! Sad
А Лейля от пластика и грим са я направили като мумия. Много изкуствена.
[/quote]
На мен Лейля много ми допадна точно в този клип..

# 558
Вчера прочетох книгата-много ме разочарова,много!Почти нищо общо с филма!За първи път филм да ми харесва повече от книгата,по която е правен!Добре,че поне не я купих,ами я дръпнах от наносета.

# 559
На мен Лейля много ми допадна точно в този клип..
Въпрос на вкус.
Моля те, натискай бутона едит, като пишеш постове един след друг. Wink

# 560
  • до една звездичка
Честит рожден ден, Дартанян!   bouquet
Бъди много, много здрава и щастлива!

# 561
kati1000 Може ли линк за сваляне на книгата?  Плаща ли се нещо, или трябва само регистрация?  А като я дръпнеш в word-a ли ти се отваря, защото аз го нямам?  #Crazy

# 562
  • В тъмната гора.

http://www.youtube.com/watch?v=2e_PXsGeJfs
След 3-тата минута
ББ
Фикрет носи завивките на Тахсим в хола, защото той е охладнял към нея и не може дори да понесе да се целунат и прегърнат да лека нощ и добро утро. Казва му, че тук ще е по-добре да спи.
Точно тогава приятел на Тасим отива при любовницата му, певица в заведение и я пита "Значи ти си дала на Тахсим, а на мен не искаш и я напада." Онази се разрерава качва се на колата и звъни след това на Тахсим. Фикрет чува телефона му и го проследява. Онази крещи по телефона на Тахсим, "ти си разказал всичко на всички, не ти отиват, язък за теб, бравоо...и тем подобни"...Фикрет е зад гърба му и го слуша. Като я вижда Тахсим затваря, а Фикрет го пита- "проблеми ли има, нещо с работата ли..?? той първоначално искада се измъкне, но тя го пита отново какво се е случило, а той и отговаря "Изневерих ти Фикрет"..."Бях с тази жена"...
След това на фрагментите от новия 152 епизод, който ще е другата седмица
Тахсим плаче и казва -"Прости ми Фикрет, прости ми моля те, а тя казва, че иска да я остави сама...
Доколкото разбрах, в разговор по телефона Али Ръза реже много лошо Тахсим..Аз съм Али-Ръза Текин и ти не може да нараняваш така детето ми...

# 563
  • Пловдив

Честит рожден ден, Дартанян!

Да си жива и здрава и много щастлива.  bouquet
  party023  Весело изкарване на празника!
  Party Time

# 564
kati1000 Може ли линк за сваляне на книгата?  Плаща ли се нещо, или трябва само регистрация?  А като я дръпнеш в word-a ли ти се отваря, защото аз го нямам?  #Crazy
В word-a се отваря,да.Погледни в подфорум "Литературен клуб"има линкове не само към наносет.                                                                                                                                                       ЧРД,Дартанян,бъди здрава и много щастлива!!!

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 14:53 от kati1000

# 565

ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН   Dartanian!

Нека радост топли твоите очи,
нека щастие огрява пътя ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки Божи ден,
да посрещаш 100 години своя ден рожден!

Естел  Heart Eyes радвам се, че пак си тук!

Mishel  благодаря за бб  Hug

# 566
Кати,как ще сравняваш книгата и филма-действията се развиват в различни времена.
В разстояние близо век.Но темата е запазена.Силните думи са толкова въздействащи.
Да,няма ги любимците-Джаврие и Оуз-може би затова не ти харесва  Mr. Green

# 567
Dartanian Честит рожден ден и весело изкарване на празника Hug  bigdance2

# 568
Кати,как ще сравняваш книгата и филма-действията се развиват в различни времена.
В разстояние близо век.Но темата е запазена.Силните думи са толкова въздействащи.
Да,няма ги любимците-Джаврие и Оуз-може би затова не ти харесва  Mr. Green

Няма ги много хора-Оуз,Джеврие,Нехир,Седеф,Джем,Ахмет,а Ферхунде и Тахсин са споменати два-три пъти бегло в книгата!Само мога да изкажа възхищение към сценаристите,че са сътворили такъв сериал от толкова малко материал!Само малко мотиви са използвали и нищо повече!Когато обаче четох"Чучулигата",много ми хареса,но сериала не можах да изгледам-не ми хареса никак

# 569
  • до една звездичка
Подсещат ме коментарите да попитам тези от вас, които са чели Чучулигата и са гледали филма - и там ли разликата е толкова голяма, колкото пишете тук? Аз съм я чела като дете и то няколко пъти. Излишно е да казвам, че ми хареса и то много. Едва сега, когато започнах да следя Листопад, разбрах, че има и екранизация. Но ако филма не струва... не знам дали ще искам да го гледам въобще. Кофти е, че се получават такива несъответствия.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт