Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 43 695
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • В тъмната гора.
Ферхундето е направо  Sick

ББ
Накрая на 151 епизод по канал Д дават Лейля и Оуз на чардака на къщата, която закупиха от бившия на Ферхунде, а тя си взела квартира срещу тях и ги наблюдава през щорите. Мръсна гад бе и това си е.
Как изнудва в същия епизод Неджля с миналото й, за да започне работи при любовника й Али... но Неджля не се поддаде, беше си тръгнала но се върна и я изпъди като куче. Неджля разказа всичко на Али и мислеше, че го е загубила, а той се върна два пъти по-влюбен в нея и я поиска за жена.

# 586
ББ А защо Лейля влиза в лудница?

# 587
  • Варна
Мисля ,че бб искаше да се самоубие ,държеше хапчета и добре ,че Али Ръзъ дойде ,че Лейля хвърли хапчетата.

# 588
 за Фикрет и Тахсин (въпрос) ББ Кога се случват тези промени с тях, той защо й изневерява, тя ли прави нещо грешно??? и в кой сезон е това, долу-горе кога ще го видим в България?

Моля Ви, кажете ми, че изгарям направо!!!

# 589
  • Варна
за Фикрет и Тахсин (въпрос) ББ Кога се случват тези промени с тях, той защо й изневерява, тя ли прави нещо грешно??? и в кой сезон е това, долу-горе кога ще го видим в България?
Това се случва в 4 сезон .Мисля ,че Фикрат бб беше в някъкъв вид след родилна депресия или нещо такова. Тя мислеше ,че Тахсин и изневерява с певицата и го напусна. Тахсин през това време се напи и спа с певицата ,а Фикрат като си мислеше ,че не са имали нищо Тахсин и певицата се върна вкъщи.
Вече се чувствам като бюро информация  Mr. Green

# 590
Невероятна песен. Мерси за превода.
Оуз излиза от затвора и отива при Яман. Тя го вижда и пак лудва.
http://www.youtube.com/watch?v=-UMSTlWJq58&feature=related - 3, 25 мин

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 22:00 от Snejkata

# 591
Джеврие: Сюрприз!`

Фикрет: От къде се взехте?

Джаврие: От лотарията.

Това е моята номинация.

Честит рожден ден, Дартанян!!! newsm51
 nbirthday newsm67 Tada
Нека всички твои дни занапред бъдат пълни с обич и топлота - дарявани и получавани!
Много здраве желая! Two Hearts

# 592
Здравейте!
Имам един въпрос... тъй като съм пропуснала доста от старите серии, има една, когато Фикрет си заминава от вкъщи и баба-вампирка се кефи и си тананика: "няма да се връща, няма да се връща"  Laughing . Мисля, че моментът е на аватара на soya-fen. Много моля ако някой знае коя е серията (в смисъл като номер) да ми каже, много искам да гледам този момент. Благодаря предварително.  Hug

И аз искам да попитам същото не мога да я намеря.

# 593
 Hug Благодаря ти много, Magosniwa !!!!  Hug Извинявай много за причиненото неудобство!

# 594
  • Варна
Hug Благодаря ти много, Magosniwa !!!!  Hug Извинявай много за причиненото неудобство, ако може така да се нарече!
Няма нищо пак заповядай . Hug Аз се шегувах за бюрото за информация.  Laughing Wink

# 595
Ето ги и резултатите от номинациите.  Flutter

Ферхунде излиза от стаята си и пита Фикрет: Какво е това?
Фикрет: Да ви запозная: Прахосмукачка - Ферхунде, Ферхунде - прахосмукачка!
Ферхунде: Приятно ми е. - 5 гласа

Джеврие: Сюрприз!
Фикрет: От къде се взехте?
Джаврие: От лотарията. - 4 гласа

Джаврие: Въртиш ги на пръстта си и никой не смее да ти каже нищо.
Ферхунде: Фикрет каза ли ви, че съм обладана от зли духове.
Джаврие: Милостиви Боже!
Ферхунде: Не ви ли каза!Страх ги е да ме нападат, защото ще насъскам демоните.
Джаврие: Боже мой!
Ферхунде: Всички в семейството знаят за моите зли духове. За това никой не се закача с мен.
Не ми ли вярвате. Да ги повикам ли!
Джаврие: Не!Не искам! - 2 гласа

Тахсин се приготвя с Фикрет да ходят до Истанбул и пита майка си:
- Майко, какво да ти донеса от Истанбул, имаш ли нужда от нещо?
А Джаврие, с кисела физиономия, отвръща:
- Да, донеси ми моста над Босфора... - 2 гласа

Джеврие към Тахсин-  Ами сложи ми цип на устата и я затваряй, когато си поискаш - 1 глас

Яж рибата и не питай от кое море е - 1 глас

Таксин: "Майко, Али Реза беше много прав - Фикрет е истинска скъпоценност."
Джеврие: "Ааа, ето как са ти я пробутали!" - 1 глас

Ферхунде: "Г-н Яман, умолявам Ви, помогнете ни да се разплатим с банката! Ще Ви ги върнем..."
Яман: "Я стига, Ферхунде, какво искаш - да си платя за това че Шевкет ме обра?! Не си познала..." -1 глас

Очаквайте утре анкетата на Ледената краилица!  Peace

# 596
БЛАГОДАРЯ ВИ,  ВСИЧКИ МОИ  ПРИЯТЕЛИ Hug Hug Hug
СТРАХОТНИ СТЕ! ТОЛКОВА МНОГО ЦВЕТЯ, ТОЛКОВА ПОЖЕЛАНИЯ- ЩЕ МИ СТИГНАТ ЗА МНОГО ЖИВОТИ !!!  bouquet  bouquet
ТРОГНАХТЕ МЕ!  love001
Днес цял ден  ме трогват и вълнуват-моята фемили ми спретна невероятен сюрприиииииз- ама не като Джафки!!! Joy Joy
Чудех се как да посрещна толкова народ у дома в хаоса, породен от ремонта и съпругът ми реши да излезем ей така на кафе. Минавайки покрай едно сладко русенско кръчме, което обожавам, той  ми предложи да влезем. И...................вътре.......познайте....всички мои близки спретнали страхотно парти. Нямам думи.!!! newsm03
 Всичко е било подготвено дни преди това. С тортата и всичко по реда си.   party023 Пожелавам ви да ви се случи.
Преди малко се прибрахме!
ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ БЛАГОДАРЯ. МНОГО СТЕ МИЛИ.  smile3525  love001  love001

ВЪВ ВЪЗРАСТТА НА ЛИСТОПАДА, ЧОВЕК МОЖЕ ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВ!
НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ!! cheers

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 00:37 от Dartanian

# 597
  • В тъмната гора.
Невероятна песен. Мерси за превода.

За нищо, ако намеря време и други песни от саунда ще се опитам да преведа.

Сега след 3,20 минута на линка
Причината Лейля да велез в лудница

ББ

Лейля вижда как Оуз се качва по стълбите, а тя е на работа на секретарскто място при Яман.
ОУз - какво правиш ти тук, работиш ли?
Лейля - какво прави на вратат охраната, всеки може да влезе, бързо елате да го изхвърлите на пътя, бързо, бързо.....не ме докосвай с мръсните си ръце, въобще не докосвай
Оуз - моля те не викай
Лейля- махай се от тук, вън
Яман - хей, какво става? ти каква работа имаш тука?
Оуз - искам да поговорим
Яман - няма за какво да говорим, изчезвай
Оуз иска да върне всичко откраднато, т.е един вид да си върне дълга, моли го да го изслуша..казва, г- Яман в най-кратко време искам да изплатя дълга си и да забравят миналото
Яман - с парите може ли да компесира загубите, съсипания му живот ....Яман дори не му дава шанс да се изтъкне, директно след това го гони.
Яман и Лейля обсъждат твърденията на Оуз, че ще си върне парите. Яман изказва съмнение. Той е проверил в интернет и ще чака дали ще има транзакция.
Лейля казва, "а моя борч как ще го върне, как ще уреди сметките си с мен"...
http://www.youtube.com/watch?v=pnYtLf0Lk_8&feature=related
6,10 мин
Неджля - изморена ли си...сега ще ти сипя храна
Хайрие - дъще
Лейля-здравейте
Али Ръза-добре дошла
Хайрие-каква е тази физиономия, много ли се измори
Лейля-изморена съм да
Али ръза-срещата лошо ли мина...нали каза, че ще ходиш --...
Лейля  -не не отидох
Недля я кани да хапне
Али ръза я пита до този час във фирмата ли е била, работа ли е имала!?
Лейля - не, разхождах се/вървях
Хайрие-какво и има?
Али Ръза - каза, че е изморена
Хайрие-ела момичето ми, седни при нас
Хайрие започва да разправя за Неджля и срещата й с бъдещата и свекърва...дъра-бъра...Хайрие се успокоява, че всичко си идва на мястото/тръгва по пътя си
Али Ръза към Лейля - Ти какво прави?
Лейля-този ден и за мен беше интересен, познайте с кого се срещнах.....с Оуз...изненадал ги с Яман, дошъл във фирмата
Али Ръза - защо е дошъл?
Лейля - да плати дълга си, разказва ситуацията, казва, че с парите всичко се постига, могат да се забравят и мръсотиите, подлостите
Али-Ръза е притеснен..пита я, защо говори така
Лейля отговаря, че животът и не хубав, в него няма нищо хубаво...постарах се, но не се получи ще...колкото на Неджля след Оуз, защо ли..
Али ръза се опитва да я успокой, да не придава такова значение на срещата с този човек
Точно в този момент
Разказва, че е вървяла много дълго, изгубила се , вървейки усетила че и няма палтото /онова розовото/
Хайрие - Господи, започна се отново
................................................

# 598
  • ES
В най-новите серии Таксин и Фикрет в нова къща живеят, как са я заменили със старата?

# 599
  • У ДОМА
Dartanian ЧРД!!!   party002 newsm59

ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ТИ ЖЕЛАЯ!!!
НАИСТИНА ПРИЯТНАТА ИЗНЕНАДА ОТ БЛИЗЪК ЧОВЕК Е ОСОБЕНО ЦЕННА!

Аз малко позакъснях с пожеланията! ама по-добре късно отколкото никога! newsm62

Общи условия

Активация на акаунт