Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 43 701
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Чудно е че е епизод 152, а виждаме още ББ стария актьор Шефкет и Джем е жив. newsm78

# 571
  • Варна
Чудно е че е епизод 152, а виждаме още ББ стария актьор Шефкет и Джем е жив. newsm78
Това всъщност е 86 или 87 епизод турски .

# 572
Джеврие: Сюрприз!
Фикрет: От къде се взехте?
Джаврие: От лотарията.

Това е моята номинация. На този диалог съм се смяла най-много.
hahaha

P.S  Къде е Чебурашка?  newsm78

# 573
Подсещат ме коментарите да попитам тези от вас, които са чели Чучулигата и са гледали филма - и там ли разликата е толкова голяма, колкото пишете тук? Аз съм я чела като дете и то няколко пъти. Излишно е да казвам, че ми хареса и то много. Едва сега, когато започнах да следя Листопад, разбрах, че има и екранизация. Но ако филма не струва... не знам дали ще искам да го гледам въобще. Кофти е, че се получават такива несъответствия.  Confused
Чак такива несъответствия няма в"Чучулигата",но не е толкова интересен,колкото книгата.Обикновено книгата е по-добра от филма,само при Листопада сериала е в пъти по-интересен от книгата!"Чучулигата"го има във Vbox-а преведен,май беше 7 серии

# 574
  • някъде там и аз незнам
Малко извън темата .........сори..........сега изгледах чучулигата във v box ,и не намерих разлика от филма и книгата -1:1е.Не разбирам турски ,но субтитрите  са еднакви с книгата.

# 575
Dartanian Честит рожден ден  весел празник и сбъдване на всички мечти!

# 576
Това всъщност е 86 или 87 епизод турски .
т.е до тази сцена има още толкова колкото е бил досега филмът  ooooh!

# 577
Здравейте!
Имам един въпрос... тъй като съм пропуснала доста от старите серии, има една, когато Фикрет си заминава от вкъщи и баба-вампирка се кефи и си тананика: "няма да се връща, няма да се връща"  Laughing . Мисля, че моментът е на аватара на soya-fen. Много моля ако някой знае коя е серията (в смисъл като номер) да ми каже, много искам да гледам този момент. Благодаря предварително.  Hug

# 578
здравейте

Кога и каква награда е взела Дениз Чакър?За кое?

Дартанян,ЧРД!Да си жива,здрава,да дочакаш внуци и да видиш Босфора!

Какво означава пишманъ?От песента http://www.youtube.com/watch?v=mLFXSlHatNY&playnext_from=TL& … ideos=mxYArVsfyOU

# 579
Пишман - разкайвам се, съжалявам.
Естел превода на цялата песен я има на 18 стр. в тази тема   bouquet Heart Eyes

# 580
Ето ме и мен!  Grinning
Броя си номинациите. Предлагайте!  Flutter
Dartanian честит рожден ден и от мен. Азти пожелавам само здраве. За теб и всички твои близки. Всичко останало може да се постигне с труд и малко късмет. Весело изкарване на празника.  nbirthday
Естел и аз се радвам, че си отново с нас. Ферхи имаше нужда от едно рамо във форума.  Mr. Green

# 581
  • В тъмната гора.
здравейте

Кога и каква награда е взела Дениз Чакър?За кое?

Дартанян,ЧРД!Да си жива,здрава,да дочакаш внуци и да видиш Босфора!

Какво означава пишманъ?От песента http://www.youtube.com/watch?v=mLFXSlHatNY&playnext_from=TL& … ideos=mxYArVsfyOU

Ето го превода на Песента Takvim

http://www.youtube.com/watch?v=Lw_Uj3VQgLo

# 582
# 583
  • В тъмната гора.

Първият ред липсва и се губи абсолютно смисъла на песента, това не е направено от туско говорящ.

# 584
  • Варна
Снощи имаше награждаване в областта на телевизията в Анталия. Дениз Чакър получи награда за драма за актриса за поддържаща роля. И да има снимки няма какво да се види ,защото я нямаше и друга жена все наградата от нейно име .

Който иска да гледа епизодите където бб Лейля е в лудница да отиде в ютубе и да напише Yaprak dökümü и серията ,която иска да гледа в случая края на 86 епизод и съответно 87 епизод.
Аз ви давам края на 86 епизад. http://www.youtube.com/watch?v=42iGNK7xPf0&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт