Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 44 528
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • В тъмната гора.

хаха как я изгледа само, а Али Раза  Shocked

ББ а, какво си говорят Джем и Неджля
Bb
Ипек казва на Неджля, че Джем ще е в училище по един проект и че са се разделили с годеницата си. Неджля пита Ипек, защо са се разделили, а тя и отговаря сама да го попита, защото той идва. Неджля настига Джем и иска да спре за малко. Пита го, заради нея ли са се разделили и за това ли и е ядосан, а той отговаря, че тя е виновна. Това е...

Нехир- Седеф трябва да поговорим, седни
Седеф има да ви разкаже нещо госпожо хайрие
Хайрие - Каво има ми разказва?
звъни се
Фикрет - Аз ще видя
Седеф - да дойде и кака Фикрет
Фикрет отваря вратата
Джеврие усмихната - Изненада!!!Какво така ме гледаш?
Фикрет- Откъде излезе ти?
Джеврие - Излезнах ще, дъще кажи поне едно "Добре дошла"
Нехир- аааа кака Джеврие
Джеврие-оооо госпожо Хайрие
Хайрие- Каква работа имате тук?
Джеврие-Аа  и те като дъщеря си....така ли посрещате гостите си?
Нехир-Наистина от къде излезе
Хайрие- Добре дошла
Джеврие- Добре заварила.../към Хайрие/ За теб се притесних. Всички са тука. Вземи палтото..
Джеврие- Разкажете сега какво е станало
Фикрет- Тасим знае ли, че си тук?
Джеврие - Откъде, не съм му казала
Хайрие- ааа без да го предупредиш ли дойде
Джеврие - разбира се.. и децата не са предупредени....Как ви изненадах обаче...къде е той...оттатък ли е
Фикрет- Тасим си тръгна тази сутрин за Адапазара
Джеврие- Е ти защо не си тръгна тогава....Тук е станало нещо нали? Преди да тръгна на път го предусетих
Фикрет - Ало Тасим
Тасим-моля Фикрет
Джеврие - Дай ми го..аз ще говоря
Фикрет- Майка ти е тук в Истанбул
Тасим- Какво?
Фикрет - сега дойде пред вратата
Тасим- каква работа има там
Фикрет-притеснила се  е за нас
Тасим- дори и не си го помислих, но не ви потърсих, преобърнахме целия Адапазара, от една страна аз, от друга полицията..
Фикрет- тъкмо, намери се ще, успокой се
Джеврие- Дай ми го дъще
Фикрет - затвори
Нехир-кой знае колко си ги изплашила, без да предупредиш човека излиза ли се от вкъщи...браво
Джеврие-добре тогава..щом не ви е приятно, ще си почина налко и се връщам
Хайрие- не че ни ни е приятно, просто се изненадахме
Джеврие-Мъжа ти къде е? Отиде ли си?
Хайрие- Има работа, ще си дойде след малко
Джеврие- вещицата къде е...онази вещицата
Фикрет - излезе
----

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 14:01 от Mishel_

# 76
  • Burgas
Мерси за новата темичка   Hug  bouquet
Сплотеността в трудните моменти ги спасява така гласувах  Peace

и аз така гласувах Hug

# 77
  • Burgas

хаха как я изгледа само, а Али Раза  Shocked

Ипек казва на Неджля, че Джем ще е в училище по един проект и че са се разделили с годеницата си. Неджля пита Ипек, защо са се разделили, а тя и отговаря сама да го попита, защото той идва. Неджля настига Джем и иска да спре за малко. Пита го, заради нея ли са се разделили и за това ли и е ядосан, а той отговаря, че тя е виновна. Това е...

Благодаря  bouquet

# 78
Мерси за новата темичка   Hug  bouquet
Сплотеността в трудните моменти ги спасява така гласувах  Peace

и аз така гласувах Hug
Ами Сплотеността в трудните моменти ги спасява Али Раза е като орел обгърнал с крилата си своите близки.Понякога крилете му не достигат и децата му тръгват по своя път,но винаги се връщат за малко топлина под бащините крилете.

# 79

хаха как я изгледа само, а Али Раза  Shocked

Само да те помоля предстоящите събития да ги пишеш с БЕЛИ букви

# 80
  • до една звездичка
Дами, искам да попитам, ако някой знае, когато свършат "Талантите", дали от бТВ ще се върнат на схемата - всеки ден по 2 серии на филма, или ще се появи нещо ново?

# 81
Дами, искам да попитам, ако някой знае, когато свършат "Талантите", дали от бТВ ще се върнат на схемата - всеки ден по 2 серии на филма, или ще се появи нещо ново?

Поинтересувах се и до колкото разбрах след 6 седмици по моите изчисления ще си гледаме по 2 сирийки  Peace

# 82
  • до една звездичка

Laughing
Аз вече се отказах. Късмет на теб!

# 83
# 84
Благодаря на Джеврие Ханъм-фен за новата тема   bouquet   bouquet   bouquet
Не съм ви чела, нямам време, но няма как да не споделя, че съм страшно разочарована от Али Ръза - много слабохаркатерен играе в последните епизоди, ей, всички му се качиха на главата. Накрая колкото и да кряка, все тая - лошото вече станало!
Нямам търпение за епизодите довечера!!

# 85
Отказала се е да напомня за белите букви.....  Thinking

# 86
Затова сложих една забележка за ББ с ясни червени букви на първа страница накрая.  Sunglasses Нещо, което отдавна трябваше да направя. Надявам се да има ефект.  Simple Smile

# 87
Искам да споделя с вас нещо.
Много ми стана мъчно като гледах спомените на Али Ръза- в градината, в къщи, на разходка, навсякъде бяха наистина щастливи. Искрени и задружни. Чак сърцето ме заболя. В живота също се случва понякога да искаш да върнеш времето назад. Да се случи друго, да не е ставало това, но за съжаление няма как да стане. Та, това е. Просто споделих с вас колко ме натъжиха тези сцени.
Аз също благодаря на mery popins  Hug, защото обичам да чета ББ.
Особено през лятото може да карам само на ББ или да гледам от време на време каченото във vbox-a.

# 88
  • София
за мен е удоволствие да съм сред феновете на Листопад...вкъщи ми викат глистопадка  Crazy
следя Ви коментарите с интерес, но не съм обективна защото знам почти цялото развитие на филма....радвам се, че ви открих макар чак сега  Hug
Моя любим образ е Седефката Simple Smile) а като визия много харесвам Неджлата Simple Smile

# 89
Здравейте и от мен!
не съм прочела всичко назад,и се извинявам ако сте го дискутирали ,но аз се изумих,когато снощи Ферхунде каза-спокойно,Шефкет няма да се самоубие,той е егоист...  Shocked Sick.Не можах да гледам втората серия,а не я и откривам във vbox.

То и аз харесвах Седеф,ама в последно време нещо образът й изобщо не го дават.

Общи условия

Активация на акаунт